2009 Kasm Anneleri

slm millet
oyyy kıyamamö bebelerim hasta mı olmuş hepinize geçmiş olsun güzeller inş.en kısa sürede düzelirler bende bıdıkları uyutup geldim

abooo kendı yazdıgımı aldımkaydirigubbakcemile3

selam kızlar bugun hawa cok guzel ya
balkonu yıkadım
ew temızlencek nası olucak bılmıyom

teşekkür ederiiiizhihoyyyt

sanada teşekkür ederiiiiizhihoyyyt

canım çok geçmiş olsun. bence dr gidin gitmediyseniz tabi.

slm millet
oyyy kıyamamö bebelerim hasta mı olmuş hepinize geçmiş olsun güzeller inş.en kısa sürede düzelirler bende bıdıkları uyutup geldim
maşallah ikisini bir uyutabilmişsin
selam kızlar nasılsınız
selam canım
selam kızlar bugun hawa cok guzel ya
balkonu yıkadım
ew temızlencek nası olucak bılmıyom
kolay gelsin canım bende dün temizlik yaptım

kenyaa tekrar geçmiş olsun canım bebişine

hoşgelmişsen çıtırtıııımmmm

slm dadlum kolay gelsin şimdiden bende sabahtan hallettimde kurtuldum:hulya:

hoşbulduk canım nasılsın
ben furkanla uğraşim geçen gece ateşi çıktı ertesi günü doktora getirdik kanda mikrobik enfeksyon çıktı şu an antibiyotik kullanıyoz bakalım ne olacak şimdi ara ara ateşi çıkıyo ama çok değil inşallah ilerlemeden antibiyotik etkisini gösterir
çok üzüldüm küççücük bebeme antibiyotik verdiğim için ama mecburen işte senağlamasenağlamasenağlama

slm millet
slm canım sağol
canım çok geçmiş olsun. bence dr gidin gitmediyseniz tabi.
gitmedik dun gece ateslendi ates 24 saatten uzun surerse gidin diyorlar eger gecmez ve tekrar yukselirse gidicez canım
maşallah ikisini bir uyutabilmişsin

selam canım

kolay gelsin canım bende dün temizlik yaptım

kenyaa tekrar geçmiş olsun canım bebişine

sağol canım

canım sanada çok geçmiş olsun hiçbirimiz bebişlere antibiyotik vermek istemiyoruz ama mecbur kalınca veriyoruz
geçen haftada efede idrar yolu enfeksiyonu vardı 7 gün antibiyotik içti şimdi iyi maşallah

ayyy kıyamam yakışıklımaaaabilmiyorumkismile
inş.kısa sürede düzelir yavrum yaaaa:gitme:
yaaaa kıslar bu aralar sizde de gerginlik oluyor mu çok sinirli oldum yaaa en ufak şeye bile sinirlenip ağlıyorum
daha hiç adet olmadım acep onun gerginliği mi kiiiii:uhm:

canım sanada çok geçmiş olsun hiçbirimiz bebişlere antibiyotik vermek istemiyoruz ama mecbur kalınca veriyoruz
geçen haftada efede idrar yolu enfeksiyonu vardı 7 gün antibiyotik içti şimdi iyi maşallah

sağol canımsanada geçmiş olsun
bize doktor eğer 3,4 gün sonra tekrar ateşi çıkarsa getir bu seferde idrar tahlili yapacaka.skaydirigubbakcemile2

sağol canım
yakışıklıma nazar değdi valla dahada komam faceye resim :1no2::1no2::1no2::1no2::1no2:

casnım biz sinirli omıycazda kim olcek kolaymı yaa iki tane valla sabahtan beri başiım ağrıyo ne edecmi şaşıurdım sonumuz ne olcek bilmiyom ama allah büyük verir kuvvetini
hele seninkilerin ikiside küççük daha zor valla allah yardımcın olsun
sabah kahvaltıda bi görsen halimi bi busenin ağzına tıkıyom yemek bi furkan ağlıyo memesini atıyo sürekli bi kendim yemeye çalışıyom
ağlanacak halimiz var vallakaydirigubbakcemile3

tünaydın kızlara.s.
ben öğlene kadar uyumadım 9 da kalktım efe maşallah yat kalk uyutmuyoki
bugün 3 aylık olduk az önce kontrolden geldik
5700 gram 60 cm olmuşuz teyzeleri

masallah kuzuna canim.

kiyamam ya, niye cikiyoki atesi? Insallah ilaclar etkisini gosterirde cikmaz tekrar.:sinifsinif:

behlulumede kiyamam. nazarami geldi ki? gecmis olsun.

bende bir kac gundur cok gerginim. caticak yer ariyorum kendi kendime ama nafile.mafoldumben

bide gecen gun bana koy face resimde goreyim diyodun. dedim ya benim sozde arkadaslarim var, korkarim ben nazardan.:sinifsinif:

Allah sabrinida kuvvetinide veriyo canim. Rabbim o kadar buyukki, her gece, her sabah sukrediyorum.

kolay gelsin wannam walla bende öleeee sanki bu dünyaya sadece bebek bakmak içn gelmiş gibi hissedyorumkafamçokkarıştı

kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

ensarin akilli ama annesi. bu arada ensar cok tatli, sensin cirkin.lülülülülülü

ayyyy enesten çektiğimi ensardan çekmiyorum herşeye ağlama huyu beni öldürüyorakannehir
allahtan yengem ve annem yakında devamlı elleri üstümde sağolsunlar
allah hepimizin yardımcısı olsun bence bu topiği ilerde bebişlere okutmak lazım bak sizi nasıl büyüttük kk bile şahit diye:enbuyukkk::roflol::roflol:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…