2009 Kasm Anneleri

ay wannam bu tosbaa iice delirdi zaten kafa sürekli dik yastığa yatırsam hemen kalkmaya çalışıyo
geçen arabayla 45 dklık bi yere gittik o mesafede ben bile uyucaktım bebek dediğin uyumaz mı arabada yaa bi de uyku gözünden akıyo yani
bana mısın demedi yaaa hatta ana kucağında bile durmadı kucağımıza aldık ordan göremedi etrafı heralde zilli ana ucağı koltuğa bakıyo ya
cama doru oturtunca baka baka gitti akannehir

AHHHH AL BENDE DE OKADAR anacım bu işi nasıl yapıyor bilmiyorum ama ben 6 dan sonra uyutmak için 40 takla atıyorum.... gerci uyumasada sevsem diytorum ama uyuması gerek şuan ..... birde annem kendi batteniyesine iyice sarıyor ellri kımıldamadığı sürece güzel uyuyor ama ellri acıkdaysa her kımıldamada uyanıyor sempatiksalakcinni

anaam ona alışırsa zaten mafoldum taşıyamam iki sallayıp bırakıyom zaten uyutmuyom da ağır geliyo
salıncak kuralım bare dedim kocişe kaydirigubbakcemile3

tavana salincak kuralim. gelir gider vururuz.kaydirigubbakcemile3

demek ki bakinmak istiyo kizcen.
sende hic anlamiyosun be annesi.kaydirigubbakcemile3

ah o eller zateeen sempatiksalakcinni
yaa sarıyorum çıkarcam diye uğraşırken uyanıyo sarmıyorum ağzına götürüp emcem diye uyanıyo sürekli bi hareket halinde az önce o kaa güzel sardım mesela uyuttum anam iki dk sonra nasıl becermiş çıkarmış da ağzına götürmüş annamadım yaaa kafamçokkarıştı

tavana salincak kuralim. gelir gider vururuz.kaydirigubbakcemile3

demek ki bakinmak istiyo kizcen.
sende hic anlamiyosun be annesi.kaydirigubbakcemile3

wannam yaaa hani bebişler böle ellerinde oyuncak falan oynarken uyuyakalırlar yaa bayılırım onnara
benimki hiç öle olmıcak mıııı :sinifsinif:

:teytey::teytey: sana bir şey diyeyim bu kız azıcık fırlama olcak 4 aylık bebek ne anlar dışarı bakmakdan ( boyle dedim ama vallahi her bir şeyi anlıyorlar babayla aşk yapacağımız anlıyor galiba uyumuyor mesela utku lmaz:boshayallersmile

gece nasil senin oglus canim?
uslu mu bari?

o ayrı mesele zateeen herbişeyi annıolar yaaa :jeyyar:
ilk 1 ay ben uyutma ne bilmezdim beratım efem
kendi kendine uyurdu amaa nolduysa gözü açıldı acısını çıkartıyo o günlerin akannehir

gece nasil senin oglus canim?
uslu mu bari?
çok şükür Allahıma uyanıyor ama emip geri uyuyor ......

o ayrı mesele zateeen herbişeyi annıolar yaaa :jeyyar:
ilk 1 ay ben uyutma ne bilmezdim beratım efem
kendi kendine uyurdu amaa nolduysa gözü açıldı acısını çıkartıyo o günlerin akannehir

40 ben utkuyu uyandıramadım bile 40 içinde gözü acık az resmi varkaydirigubbakcemile3
oglusun servisi gc kaldi, kafayi yiycem.
bisey olsa firlayip gidemem de Allah korusun.
Allah korusun hemen kötü düşünme
fitil vereyim mi acaba yine 38.3 oldu sabah 8 de vermiştim

kenyacım verebilirsin ( inana çok boyle zanlar atlattığım ve eşim sağlık memeru olduğu için soylüyourm ) 4 saatde bir fitil verebilirsin hatda fitili verdin 2 saat gecti düşmedi ozman ağız yoluyla ilaç verebilirsin tekrar gecmiş olsun :gitme:

fitil vereyim mi acaba yine 38.3 oldu sabah 8 de vermiştim

ay yavrum ya..kıyamam..
son bikez daha düşür canım bencede ama doktora bi götür yinede..enfeksiyon varsa düşmez..bizde doktor biişe yaramadı bence ama(ezbere ilaç yazdı vermedim ben)bugün sürekli emziriyorum en iyi ilaç..

verdim bakalım sagol canım
canim yinemi yukseldi ya?
geceyi beklemeden doktora gidin bence.

evet yaa anneme diyim bakim

bende emziriyorum bogazında bişi olsa emmez bi mikrop var ama nerde annemde biraz daha bekleyelim düşmezse gidelim dedi doktorda bişi yapmıcak dediğin gibi

bende emziriyorum bogazında bişi olsa emmez bi mikrop var ama nerde annemde biraz daha bekleyelim düşmezse gidelim dedi doktorda bişi yapmıcak dediğin gibi
evet canım dr da ateş düşürücü yapacak yine..inşallah düşer canım..
haklısın canım babam kosar gelir bi yarım saat daha beklicem 6 aydan küçük bebeklerin havale gecirme ihtimali düşükmüş

bak bunu bilmiyodum içim rahatladı biraz,çok küçükler ya bişey olcak diye ödümüz kopuyo..havale 5-6 yaşına kadar geçirilebilirmiş onu biliyodum..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…