- 23 Aralık 2009
- 5.907
- 2.250
- 248
selam milleet
sabah işe gittim geldim 7de çıktım emzirip 10da koşa koşa geldim emzirmek için ama bizim zilli uyumuş nan bunun garezi baa yaa babasına gıkı çıkmıyooo
dün de konuşturmak için bin takla attım babası bi geldi iki saat dert annattı ona
babası çıktı bu uyutma seanslarında anam ağladı yaaa
mayıştırmak için 80 evreden geçiriyom en son kendi kendine uyuyo ama buna kendi kendine uyumak denmez çünkü orda salla burda salla allam iice zıvanadan çıktı yani ben beceremiyom şu uyutma işini çok moralim bozuk yaaa
şşş pat falan olmuyo oooffff bi battaniyede sallaadıım kaldıydı onu da yaptım
anam bu bebeler bizim için zor olan şeylere 1 kerede alışıyolar kolay olanlara neden alışmıyolar yaaa
bu uyutma olayı beni çok geriyo ondan mı uyutamıyom acaba yaa bilmiyorumkismile
anaam ona alışırsa zaten mafoldum taşıyamam iki sallayıp bırakıyom zaten uyutmuyom da ağır geliyo
salıncak kuralım bare dedim kocişe kaydirigubbakcemile3
ay wannam bu tosbaa iice delirdi zaten kafa sürekli dik yastığa yatırsam hemen kalkmaya çalışıyo
geçen arabayla 45 dklık bi yere gittik o mesafede ben bile uyucaktım bebek dediğin uyumaz mı arabada yaa bi de uyku gözünden akıyo yani
bana mısın demedi yaaa hatta ana kucağında bile durmadı kucağımıza aldık ordan göremedi etrafı heralde zilli ana ucağı koltuğa bakıyo ya
cama doru oturtunca baka baka gitti akannehir
AHHHH AL BENDE DE OKADAR anacım bu işi nasıl yapıyor bilmiyorum ama ben 6 dan sonra uyutmak için 40 takla atıyorum.... gerci uyumasada sevsem diytorum ama uyuması gerek şuan ..... birde annem kendi batteniyesine iyice sarıyor ellri kımıldamadığı sürece güzel uyuyor ama ellri acıkdaysa her kımıldamada uyanıyor sempatiksalakcinni
tavana salincak kuralim. gelir gider vururuz.kaydirigubbakcemile3
demek ki bakinmak istiyo kizcen.
sende hic anlamiyosun be annesi.kaydirigubbakcemile3
ay wannam bu tosbaa iice delirdi zaten kafa sürekli dik yastığa yatırsam hemen kalkmaya çalışıyo
geçen arabayla 45 dklık bi yere gittik o mesafede ben bile uyucaktım bebek dediğin uyumaz mı arabada yaa bi de uyku gözünden akıyo yani
bana mısın demedi yaaa hatta ana kucağında bile durmadı kucağımıza aldık ordan göremedi etrafı heralde zilli ana ucağı koltuğa bakıyo ya
cama doru oturtunca baka baka gitti akannehir
AHHHH AL BENDE DE OKADAR anacım bu işi nasıl yapıyor bilmiyorum ama ben 6 dan sonra uyutmak için 40 takla atıyorum.... gerci uyumasada sevsem diytorum ama uyuması gerek şuan ..... birde annem kendi batteniyesine iyice sarıyor ellri kımıldamadığı sürece güzel uyuyor ama ellri acıkdaysa her kımıldamada uyanıyor sempatiksalakcinni
:teytey::teytey: sana bir şey diyeyim bu kız azıcık fırlama olcak 4 aylık bebek ne anlar dışarı bakmakdan ( boyle dedim ama vallahi her bir şeyi anlıyorlar babayla aşk yapacağımız anlıyor galiba uyumuyor mesela utkulmaz:boshayallersmile
tavana salincak kuralim. gelir gider vururuz.kaydirigubbakcemile3
çok şükür Allahıma uyanıyor ama emip geri uyuyor ......gece nasil senin oglus canim?
uslu mu bari?
o ayrı mesele zateeen herbişeyi annıolar yaaa :jeyyar:
ilk 1 ay ben uyutma ne bilmezdim beratım efem
kendi kendine uyurdu amaa nolduysa gözü açıldı acısını çıkartıyo o günlerin akannehir
Allah korusun hemen kötü düşünmeoglusun servisi gc kaldi, kafayi yiycem.
bisey olsa firlayip gidemem de Allah korusun.
fitil vereyim mi acaba yine 38.3 oldu sabah 8 de vermiştim
masallah kuzuna canim.
kiyamam ya, niye cikiyoki atesi? Insallah ilaclar etkisini gosterirde cikmaz tekrar.:sinifsinif:
behlulumede kiyamam. nazarami geldi ki? gecmis olsun.
bende bir kac gundur cok gerginim. caticak yer ariyorum kendi kendime ama nafile.mafoldumben
verdim bakalım sagol canımçok şükür Allahıma uyanıyor ama emip geri uyuyor ......
40 ben utkuyu uyandıramadım bile 40 içinde gözü acık az resmi varkaydirigubbakcemile3
Allah korusun hemen kötü düşünme
kenyacım verebilirsin ( inana çok boyle zanlar atlattığım ve eşim sağlık memeru olduğu için soylüyourm ) 4 saatde bir fitil verebilirsin hatda fitili verdin 2 saat gecti düşmedi ozman ağız yoluyla ilaç verebilirsin tekrar gecmiş olsun :gitme:
canim yinemi yukseldi ya?
geceyi beklemeden doktora gidin bence.
verdim bakalım sagol canım
evet yaa anneme diyim bakim
ay yavrum ya..kıyamam..
son bikez daha düşür canım bencede ama doktora bi götür yinede..enfeksiyon varsa düşmez..bizde doktor biişe yaramadı bence ama(ezbere ilaç yazdı vermedim ben)bugün sürekli emziriyorum en iyi ilaç..
gece hersey daha zor
simdi ilac falanda alabilirsin.
evet canım dr da ateş düşürücü yapacak yine..inşallah düşer canım..bende emziriyorum bogazında bişi olsa emmez bi mikrop var ama nerde annemde biraz daha bekleyelim düşmezse gidelim dedi doktorda bişi yapmıcak dediğin gibi
haklısın canım babam kosar gelir bi yarım saat daha beklicem 6 aydan küçük bebeklerin havale gecirme ihtimali düşükmüş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?