2009 Kasm Anneleri

katılıyorum sana. ben mama yediği kabını bir kaynamış suyla yıkıyosam bide çeşme suyuyla yıkıyom. halının üstüne koyuyom fln. kaşığı flnda bizim kaşıklar. arad kaynatıyom am açoğundada çeşme suyuyla yıkıyom. bence bünyeye az az mikrop girmeli ve bunu aşı gibi düşünmeliyiza.s

katiliyorum, cocuklar cok steril ortamda yetistirilmemeli.

ben oglumu yasini doldurmadan krese verdim. 1 sene her ay antiboyotik kullandik. ama ondan sonra bagisiklik sistemi cok iyi gelisti. simdi nerdeyse hic hastalanmaz masallah.

katiliyorum, cocuklar cok steril ortamda yetistirilmemeli.

ben oglumu yasini doldurmadan krese verdim. 1 sene her ay antiboyotik kullandik. ama ondan sonra bagisiklik sistemi cok iyi gelisti. simdi nerdeyse hic hastalanmaz masallah.

wanna okula başlayınca nazı kreşe mi vercen

hava azcik isindi ya, mahallenin butun veletleri cikmis disari, sanki kiyamet kopuyo.
yaz iyice gelince gunduzleri kizi uyutmak iyice iskence olucak valla.akannehir

selam milleet
sabah işe gittim geldim 7de çıktım emzirip 10da koşa koşa geldim emzirmek için ama bizim zilli uyumuş nan bunun garezi baa yaa babasına gıkı çıkmıyooo
dün de konuşturmak için bin takla attım babası bi geldi iki saat dert annattı ona
babası çıktı bu uyutma seanslarında anam ağladı yaaa
mayıştırmak için 80 evreden geçiriyom en son kendi kendine uyuyo ama buna kendi kendine uyumak denmez çünkü orda salla burda salla allam iice zıvanadan çıktı yani ben beceremiyom şu uyutma işini çok moralim bozuk yaaa
şşş pat falan olmuyo oooffff bi battaniyede sallaadıım kaldıydı onu da yaptım
anam bu bebeler bizim için zor olan şeylere 1 kerede alışıyolar kolay olanlara neden alışmıyolar yaaa
bu uyutma olayı beni çok geriyo ondan mı uyutamıyom acaba yaa bilmiyorumkismile

sen perşembe sanırken aslında cumadır ya...
allahımm bugün cumaaa. 2 gün tatill. lülülülülül sositososito

işe mi başladın sen tekrardan bilmiyorumkismile

uyutucaz diye geriliyoruz ya ondan bize yapiyolar selom.
bide biz duzen olsun, aman sallanmadan uyusun falan diye iyice kasiyoruz kendimizi.
iyice uykusu gelince babasi almistir kucagina iki pis pis uyumustur yaramaz.
battaniyede de mi salladin en sonunda?akannehir
valla bize neler yaptiriyolar ya?

anaam ona alışırsa zaten mafoldum taşıyamam iki sallayıp bırakıyom zaten uyutmuyom da ağır geliyo
salıncak kuralım bare dedim kocişe kaydirigubbakcemile3

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…