2009 Kasm Anneleri

ayyynennn bende yaaa ateşten çok korkuyorum hemen telaşa kapılıyorum

çıtırtımm dünürrceezimmm geçmiş olsun gııı noldu bunnara o orda hasta bu burda hasretlikten mi acep sempatiksalakcinni

aksiyon diye diye cılkını çıkardınız bacı kardeş yatıyık adamlaaa:roflol::roflol:facede fotodaki halimize döndük çok masumuz:roflol::roflol::roflol:
okuyup üfeleyem istersen:roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:
krispi cadısı şimdi mi başının ağricağı tuttu. konuş dedim konuşacaaan uleeeen :mymeka:
he yaaa vallla ğri başım yoksa be kaçmama.s
aksiyonumaaaa:roflol::roflol:
:roflol::roflol::roflol:
yok bacım senin aksiyon azalmaz. ancak normale dönmüştür. sen azaldı sanıyon herhaaalkaydirigubbakcemile3
:roflol::roflol::roflol:
zaaar işte aksiyonun normalinden habarı yok:roflol::roflol:
aynen öle canım nerden anladıki
kullanmayacağım zaten aldık bide ilaçları telaşdan neyapcamızı bilemedik,ateşi yükselirse calpol vericem bilindik bişey enazından:sinifsinif:
tabe canım
aldığınız ilaçları saklarsın mutlaka bi günm lazımö olura.sa.s
:roflol::roflol:öle mi oluyor şimcik bende diyiiiim millet niye benim gibi hamile kalmıyor diye:roflol::roflol::roflol:
tekrar eski performansına dönmeni diliyoruz:roflol::roflol::roflol::roflol:
gözü olanların gözü çıksın:roflol::roflol:

:roflol::roflol:öle mi oluyor şimcik bende diyiiiim millet niye benim gibi hamile kalmıyor diye:roflol::roflol::roflol:

itek bide tikkat etde enişte ceketini filan senin üzerine atmasın. böyle kolay hamile kaldığına göre buda sizin için akşın sayılır heekötükedihüso

doktorun burcu basak mi olsun.:roflol::roflol:
yok nan başka dicedim başak yazmışım:mymeka:
yok lisansı başakmış:roflol::roflol:
:roflol::roflol:
alttaki hatunlar sesiniz çıksın yaw bak kaçıyorum yoğsaaam
yaw benim klozetin sifonu bozuldu usta var evde ona bakıyom bi yandanda
çıtırtımm dünürrceezimmm geçmiş olsun gııı noldu bunnara o orda hasta bu burda hasretlikten mi acep sempatiksalakcinni

aaaaaaa
gelinimdemi hasta eeee nolcek bunnarın hali böle
uğura geldi bunnar buluşturak bunnarı yoksa yandık haciiiiiiiiiiiiiiiiii:roflol::roflol:

canım soğukkanlımışın yinede..bende bütün gün iyi durdum ama akşam 9 da bibaktım 38.8 e çıkmış ki vücudunu silmeme rağman düşmedi,eşim yoktu suyada sokamadım..diğer şeyler neysede ateş çok tehlikeli ya ödüm koptu yaneeyvahedigeldismile
ayyynennn bende yaaa ateşten çok korkuyorum hemen telaşa kapılıyorum
kesinlikle ateş ihmale gelmezeyvahedigeldismile
doktorun burcu basak mi olsun.:roflol::roflol:
yok lisansı başakmış:roflol::roflol:

krispim dövcek bizi şimdikklava::roflol::roflol:

birlestiriverin, yaziktir be.kaydirigubbakcemile3
he doğru diiin gı bunnarın birleşmesi lazım:roflol::roflol:
itek bide tikkat etde enişte ceketini filan senin üzerine atmasın. böyle kolay hamile kaldığına göre buda sizin için akşın sayılır heekötükedihüso

yada fotoğrafınada bakmasın evde olmayınca kocişi fotosunada bakmasın mazallah fotoya bakarkende hamiş kalabilir:roflol::roflol:

KIZLAR nacizane bir öneri...........

tecrubeli anne olrak yazacam ........benim ilk olum 2004 doğumlu ve doğrukdan 3/4 aylıkken bir hastalanmaya başladıysa bugün 6 yaşında ve hala çok fazla hastalanıyor mesela dün gece ateşliydi... ama biz onu oyle herşeyden esirgedikki anlatamam size düşünün eşim dışarı cıkarken parmağını yalar rüzgar ne tarafdan geiyor diye kontrol ederdi. hergün ama hergün yerler çamaşır suru ile yıkanırdı oyuncakları haftada bir kez çamaşır ve bılaşık makinesine atılırdı. onun mutfakda biberonu yıkamak icin süngeri olsun bezi olsun legeni olsun herşey ayrıydı bende biraz titizlik hastalığı vardı dı diyorum cünkü utkuyu oyle yetştirmiyoruz yani o şekilde davranmamaya çalışıyorum cünkü hastalıkla baş edemiyorduk. efe bir keresinde dizanteri oldu ve tek sebep giitiğim bir misafirlikde ev sahibinin ev terliğini almış ve yalamıştı tam 3 gün sonra oyle boyle ateş olmadı ve dizanteri oldu ...... dr gittğimizde ben iki göz iki çeşme ağlıyorum nasıl olur diye bana ddiği tek şey bu cocuk oyle mikropsuz yerde büyümüş ki aldığı kücük bir mikropla boylesine ciddi bir hastalığa yakalanmış demişti........

ama oyle hataları şuna yapmak istemiyorum evet cocuk bu hastada our iyileşir de hepsi gelip gecici dua edelim ciddi hatalıklar olmasın ................

yok nan ne dövecüüümm ben hem şaka yapmayı severüm hem şaka kaldırabülürüm:1hug:

ay canım soğuk kanlımıyım bilmemde hiç uyumadım. hep başındaydım oğlumun. yarım saati bele beklemeden sürekli ateş ölçtüm. makattan ölçüyom ben. 38.8 görünce eşimi sarsa sarsa kladırdım yıkadık. ay bide ateş düşürücü veriyoz midesi bulanıyo kusuyo. çok zordu be o gece :sinifsinif:

yok kuzum evde ceket bulundurmuyorum artık:roflol::roflol::roflol:
yok anam iyikide nazar değmiş ben böle çok rahatım ama kocişi bilemem:roflol::roflol::roflol:
bogalardan daha iyi doktor oluyo.:roflol::roflol:

he doğru diiin gı bunnarın birleşmesi lazım:roflol::roflol:

yada fotoğrafınada bakmasın evde olmayınca kocişi fotosunada bakmasın mazallah fotoya bakarkende hamiş kalabilir:roflol::roflol:

:mymeka:yok nannn o kaaaa daaa değil daha biraz önce baktım heee :asigim:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…