canım aynı durum bende var. benim oğluşda çok hastaydı. bu 4. ay aşıları yaptı yavruşumu.
ayy ne zordu ya. gece 3 te kalkıp yıkadık yavrumu fln. acile götürmedim ben ma arayıp bilgi aldım..
uff ya hastalanmadan büyümez bebek ama insan korkuyo üzülüyo işte.
bide ben ateşten çok korkarım. havale filan geçircek diye
aaaaaaaaaaaa
acildeki doktordaların verdiği ilaçları kullanma bencede
dediğin gibi başak bi doktor bul
hem tahlil yapmadan nerde ne olduğunu nerden anladıda verdi antibiyotk yaw:uhm:
doktorun burcu basak mi olsun.:roflol::roflol:
okuyup üfeleyem istersen:roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:aksiyon diye diye cılkını çıkardınız bacı kardeş yatıyık adamlaaa:roflol::roflol:facede fotodaki halimize döndük çok masumuz:roflol::roflol::roflol:
he yaaa vallla ğri başım yoksa be kaçmama.skrispi cadısı şimdi mi başının ağricağı tuttu. konuş dedim konuşacaaan uleeeen :mymeka:
:roflol::roflol::roflol:aksiyonumaaaa:roflol::roflol:
:roflol::roflol::roflol:yok bacım senin aksiyon azalmaz. ancak normale dönmüştür. sen azaldı sanıyon herhaaalkaydirigubbakcemile3
tabe canımaynen öle canım nerden anladıki
kullanmayacağım zaten aldık bide ilaçları telaşdan neyapcamızı bilemedik,ateşi yükselirse calpol vericem bilindik bişey enazından:sinifsinif:
tekrar eski performansına dönmeni diliyoruz:roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:öle mi oluyor şimcik bende diyiiiim millet niye benim gibi hamile kalmıyor diye:roflol::roflol::roflol:
çıtırtımm dünürrceezimmm geçmiş olsun gııı noldu bunnara o orda hasta bu burda hasretlikten mi acep sempatiksalakcinni
:roflol::roflol:öle mi oluyor şimcik bende diyiiiim millet niye benim gibi hamile kalmıyor diye:roflol::roflol::roflol:
yok nan başka dicedim başak yazmışım:mymeka:doktorun burcu basak mi olsun.:roflol::roflol:
:roflol::roflol:yok lisansı başakmış:roflol::roflol:
yaw benim klozetin sifonu bozuldu usta var evde ona bakıyom bi yandandaalttaki hatunlar sesiniz çıksın yaw bak kaçıyorum yoğsaaam
çıtırtımm dünürrceezimmm geçmiş olsun gııı noldu bunnara o orda hasta bu burda hasretlikten mi acep sempatiksalakcinni
canım soğukkanlımışın yinede..bende bütün gün iyi durdum ama akşam 9 da bibaktım 38.8 e çıkmış ki vücudunu silmeme rağman düşmedi,eşim yoktu suyada sokamadım..diğer şeyler neysede ateş çok tehlikeli ya ödüm koptu yaneeyvahedigeldismilecanım aynı durum bende var. benim oğluşda çok hastaydı. bu 4. ay aşıları yaptı yavruşumu.
ayy ne zordu ya. gece 3 te kalkıp yıkadık yavrumu fln. acile götürmedim ben ma arayıp bilgi aldım..
uff ya hastalanmadan büyümez bebek ama insan korkuyo üzülüyo işte.
bide ben ateşten çok korkarım. havale filan geçircek diye
kesinlikle ateş ihmale gelmezeyvahedigeldismileayyynennn bende yaaa ateşten çok korkuyorum hemen telaşa kapılıyorum
:roflol::roflol:doktorun burcu basak mi olsun.:roflol::roflol:
yok lisansı başakmış:roflol::roflol:
he doğru diiin gı bunnarın birleşmesi lazım:roflol::roflol:birlestiriverin, yaziktir be.kaydirigubbakcemile3
itek bide tikkat etde enişte ceketini filan senin üzerine atmasın. böyle kolay hamile kaldığına göre buda sizin için akşın sayılır heekötükedihüso
:roflol::roflol:
krispim dövcek bizi şimdikklava::roflol::roflol:
canım soğukkanlımışın yinede..bende bütün gün iyi durdum ama akşam 9 da bibaktım 38.8 e çıkmış ki vücudunu silmeme rağman düşmedi,eşim yoktu suyada sokamadım..diğer şeyler neysede ateş çok tehlikeli ya ödüm koptu yaneeyvahedigeldismile
kesinlikle ateş ihmale gelmezeyvahedigeldismile
canım soğukkanlımışın yinede..bende bütün gün iyi durdum ama akşam 9 da bibaktım 38.8 e çıkmış ki vücudunu silmeme rağman düşmedi,eşim yoktu suyada sokamadım..diğer şeyler neysede ateş çok tehlikeli ya ödüm koptu yaneeyvahedigeldismile
kesinlikle ateş ihmale gelmezeyvahedigeldismile
bogalardan daha iyi doktor oluyo.:roflol::roflol:
yok kuzum evde ceket bulundurmuyorum artık:roflol::roflol::roflol:itek bide tikkat etde enişte ceketini filan senin üzerine atmasın. böyle kolay hamile kaldığına göre buda sizin için akşın sayılır heekötükedihüso
yok anam iyikide nazar değmiş ben böle çok rahatım ama kocişi bilemem:roflol::roflol::roflol:okuyup üfeleyem istersen:roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:
he yaaa vallla ğri başım yoksa be kaçmama.s
:roflol::roflol::roflol:
:roflol::roflol::roflol:
zaaar işte aksiyonun normalinden habarı yok:roflol::roflol:
tabe canım
aldığınız ilaçları saklarsın mutlaka bi günm lazımö olura.sa.s
tekrar eski performansına dönmeni diliyoruz:roflol::roflol::roflol::roflol:
gözü olanların gözü çıksın:roflol::roflol:
bogalardan daha iyi doktor oluyo.:roflol::roflol:
he doğru diiin gı bunnarın birleşmesi lazım:roflol::roflol:
yada fotoğrafınada bakmasın evde olmayınca kocişi fotosunada bakmasın mazallah fotoya bakarkende hamiş kalabilir:roflol::roflol:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?