2009 Kasm Anneleri

oncelikle egeme masallah.:nazar:

cokda gecmis olsun. bende 4. ayda odasini ayirayim artik diyodum ama asilari iyice atlatalimda ondan sonra artik.:sinifsinif:

sağol wannam opuyorumnanaktan

ayy inşallah kolay atlatırsınızz :Saruboceq:

maşallah maşallah büyümüş edoş adam olmuş bu:nazar::nazar:

hade yaaaa deme ooofffffffffffff:1no2:

büyümüş demi fatom yaa
:nazar::nazar:
özledim seni çok fatoş bee heç görüsemikk Şeniz

Merhaba 2009 Kasım anneleri
size bir sorum olacak
aslında konu başlığı açmıştım ama saolsun kimse ilgilenmedi yardımcı olursanız çok sevinirim.

bende gebelik kolestazı oluştu ve erken doğum riskim var moralim çok bozuk
hastane çantamı hazır etmek istiyorum.

nerdeyse herşey tamam gibi 2 çanta doldu.
sorum şu : bebek için boğulmayı önleyici yastık ve yan yatırma yastığı götürmek gerekiyor mu?
ikincisi emzirirken yastık koyun diyorlar evden yastık götürdünüz mü nasıl birşey olmalı?
son sorum hastaneden çıkarken yüz örtüsü örtülüyormuş.bu nedir ve nasıl bişey olmalıdır.

cevaplarınız bekliyorum.tşk

1---ben almıştım yan yatıs yastığı işe yaramadı çünkü bebiş zaten dönemiyoki nasıl koysan öle kalıyo :kedi: yan yatırıyodum ben ölece kalkıyodu arkasına bi ince yastık sıkıştırsan yeter bence kaydirigubbakcemile5
2--- emizrme yastığı aldım ben o çok fazla işe yarayan birşey almanı tavsiye ederim :lepi:
3--- yüzünü falan örtmedim ben yaaa :utangac:

sağlıcakal kucağına almak nasip olsun inşallah canım :Saruboceq:

kızlar hepinizin kandili mübarek olsun bu arada unuttum yaa :kedi: rabbim hepinizin gönlünüzün muradını versin :Saruboceq: bebelerimize sağlık versin :Saruboceq:

kocamın c.tesi günü terfi için mülakatı var inşallah gecer hayırlıysa olsun :Saruboceq::Saruboceq:

kızlar hepinizin kandili mübarek olsun bu arada unuttum yaa :kedi: rabbim hepinizin gönlünüzün muradını versin :Saruboceq: bebelerimize sağlık versin :Saruboceq:

kocamın c.tesi günü terfi için mülakatı var inşallah gecer hayırlıysa olsun :Saruboceq::Saruboceq:

aminnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn:Saruboceq:
kocişin içinde hayırlısı olur inşallah cnm:Saruboceq:
cümlemizin kandili mübarek duaları kabul olur inşallahh

sağol wannam opuyorumnanaktan

ayy inşallah kolay atlatırsınızz :Saruboceq:

büyümüş demi fatom yaa
:nazar::nazar:
özledim seni çok fatoş bee heç görüsemikk Şeniz

1---ben almıştım yan yatıs yastığı işe yaramadı çünkü bebiş zaten dönemiyoki nasıl koysan öle kalıyo :kedi: yan yatırıyodum ben ölece kalkıyodu arkasına bi ince yastık sıkıştırsan yeter bence kaydirigubbakcemile5
2--- emizrme yastığı aldım ben o çok fazla işe yarayan birşey almanı tavsiye ederim :lepi:
3--- yüzünü falan örtmedim ben yaaa :utangac:

sağlıcakal kucağına almak nasip olsun inşallah canım :Saruboceq:
he yaaa görüşemik bacım ama nundan sonra yanlızsın görüşürük demi
bebelerimiz iyi olsunda biz yine görüşürük nasılsaŞenizŞenizŞenizŞenizŞenizŞenizŞeniz
adamakıllı bi okeyci bulamadıkki:1no2:
oglum bugun 3 aylık olduuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu:nazar:
ni vaaaaaa
benimkide 3 ay 19 günlük:dilcikar::dilcikar::dilcikar:

aminnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn:Saruboceq:
kocişin içinde hayırlısı olur inşallah cnm:Saruboceq:
cümlemizin kandili mübarek duaları kabul olur inşallahh

amin zeytinimmmm aminnnn :Saruboceq::Saruboceq:

he yaaa görüşemik bacım ama nundan sonra yanlızsın görüşürük demi
bebelerimiz iyi olsunda biz yine görüşürük nasılsaŞenizŞenizŞenizŞenizŞenizŞenizŞeniz
adamakıllı bi okeyci bulamadıkki:1no2:

he gıı bide evi tasıcam ev bulamyom bi türlü yaa kafamçokkarıştı beğendiğim evler 800 lira 100 lirada aidat var akannehirakannehir adamın maas kiraya gidiyo ac kalıyoz yanee sempatiksalakcinnisempatiksalakcinni

nerde oynuyonuz bakiim okey hemde bensizzz :mymeka:

:utangac:

ilgilendiğiniz için teşekkür ederim vallahi bir sizden cevap geldi.
günlerdir kafam o kadar karışık ki ne yapsam bilemedim o zaman emzirme yastığını muhakkak yanıma alıyorum.bunun için satılanları mı tercih etmek gerekir yoksa evden götürsem olur mu?
hepinizden Allah razı olsun.

:utangac:

ilgilendiğiniz için teşekkür ederim vallahi bir sizden cevap geldi.
günlerdir kafam o kadar karışık ki ne yapsam bilemedim o zaman emzirme yastığını muhakkak yanıma alıyorum.bunun için satılanları mı tercih etmek gerekir yoksa evden götürsem olur mu?
hepinizden Allah razı olsun.

ben satın aldım ay seklinde bele gecen bi yastık süper valla :lepi:

geçmiş olsun ya üsüldüm neyse atlatmıştır artıkın darısı bizlere
kolay atlaturuz inşallah

ya nasıl akşama misafir almıyosun açık açık sölüyonmu kız
ya dün görümcem saat 8.30 olmuş aradı kociş çıktı çaya geliyoz falan
eşim hemen aaa gelin falan
bende odayı ısıtıyodum biliyoki banyosunu yaptıracam
teli kapattı ben sinirden patladım ya bu saatten sonrada gelmesin hafta sonu geliy bari hafta içi rahat bıraksın falan.aslında görümcem sorun değilde 2 yaşında yaramazın önde giden oğlu var ve hep çığlık çığlığa görümcemde oğluna kızacam diye o da yüksek sesle bağırır falan.içerde uyutmaya çalışıyom
artık seslendim kocişe kısık sesle konuşsunlar diye
oda diyemedi tabi salon kapısını kapattı anlamışlardır herhalde
ve o meseleden dünden beri küsüz kocişle

acik acik soyluyorum valla.
Naz'in yatma saatine kadar giderlerse sorun diil ama yatma saatinde kizlami ilgileneyim, misafirlemi? yalniz oturcaksaniz gelin. yoksa pazar ogleden sonra gelin diyorum.

benim kafa biraz ingiliz mantigi calisiyo biliyosun. agzima geleni soylemekten cekinmiyorum. ayrica kotu birsey demiyorum ki. en az 1,5 sene boyle gider bizde. aile haric alamam valla kimseyi.:olmaz:

slm kızlarr phh misafirlerimide atlattım sükür
nasılsınız bakalım neler yapıyosunuz gecmişi okucaktım vazgectim onemli bişi yok inş.

bebegini gece kundaklayanlara sorum var.

biz bunlari gece kundaksiz uyumaya nasil alistircaz?

dun gece Naz'i emzirdim ama yerine koyunca uyandi. bi sure debelendi ve kundaktan ellerini kurtardi. sonra da aglamaya basladi. emzik verip sss yaptim banamisin demedi. hemen sikica tekrar kundak yaptim aninda uyku moduna gecti. gece kundaksiz uyunmaz saniyo herhal garibim.kaydirigubbakcemile3

nasil alistircam kundaksiz ya?

Back
X