Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
kızlar sinemaya gidemiceğimiz malum boshayallersmile
amaaa avatarı ve 2012 izlemeyenler varsa netten indirip mutlaka izlesin derimmm a.s
canım süt toplanmışsa ağrı yapar..bend eoldu bikaç kere baya ağrı yaptı..allah korusun aklına getirme tabi ama kontrol et iyce..ayy kızlar bişe sorcaktım size aklıma gelmişken sorayım. ben sağ göğsümde elime sert bi kitle geliyo. şimdi ötekinde yok öyle bişe. korktum açıkçası biraz. sütten dolayımıdır yoksa allah korusun başka bişe olabilir mi CADIARZU
ohhh sefamız olsun arada bide keyf yapalım yaa..:umursamaz:zati başım ağrıyo bugün..oğlanda hiç uyumadı daha,var bi sıkıntısı-tatlicadiarzu-bende bugun dinleniyorum ama koca bi sepet ütü varrrr canım istemezse yapmıcam tatil bugun
kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
ohhh kızım bi yarım saat uyudu bende yemegimi koydum ocaga simdi bana bakıyo zilli eller ve tişörtünün yakalarını cekip agzına sokuyo önü hep sırılsıklam sürekli kıyafet degiştiriyoruz korkuyorum üşütüp öksürük olucak diye
nbr kıslar
annem gitti yahuu 3 kez sinemaya gittim
2 kezde dışarı çıktık
konuları ne kaçak cd buluruk herhalde bilmiyorumkismile
doğrukenya bend önlük takıyom yoksa baş edemem yatarkende çıkartıyom şimdi evde değilim kssyınvslidedeyim ara ara bakarım size
slm canımmselam karulaaaaaaaaaaaa
canım süt toplanmışsa ağrı yapar..bend eoldu bikaç kere baya ağrı yaptı..allah korusun aklına getirme tabi ama kontrol et iyce..
ohhh sefamız olsun arada bide keyf yapalım yaa..:umursamaz:zati başım ağrıyo bugün..oğlanda hiç uyumadı daha,var bi sıkıntısı-tatlicadiarzu-
bizimkide hep üstündeki çekip basıyo ağzına yaa,acayip keyifleniyo zıpadelikafadulden
ahh ahh sinemaya gittin dimek..ya aylar oldu bayışırım sinemaya ama gidemiyoz işte kimse yok ki:çok üzgünüm::çok üzgünüm:
2012 hani şu maya takvimine göre dünyanın sonu ya. onu yapmışlar. dünyanın sonu geliyo ve insanlar arayışa giriyolar nasıl kurtuluruz diye.
avatarıda nasıl anlatam bacım. daha önce öyle bi film çekilmemiş. dünyada gişe rekorları kırıyo. fantastik çok keyifli bişe
ahh ahh sinemaya gittin dimek..ya aylar oldu bayışırım sinemaya ama gidemiyoz işte kimse yok ki:çok üzgünüm::çok üzgünüm:
daha yillar olucak, bekle sen.
oglus dogdugundan beri sinemada seyrettigim filimler kahraman inekler, ninja kaplumbagalar, orumcek adam vs..delikafadulden
darısın size olsunohh gozumuz yok masallah/
:dilcikar::dilcikar::dilcikar:
bide yakınır gibi bi halin var
biz da heç gidemedik nan:mymeka:
sokaklarda sürtüm şinciliksempatiksalakcinni
kızımın mokunu temizleyem bari:sinifsinif:
zeytün ısırganı içiyon mu
kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3daha yillar olucak, bekle sen.
oglus dogdugundan beri sinemada seyrettigim filimler kahraman inekler, ninja kaplumbagalar, orumcek adam vs..delikafadulden
dursaydi.delikafadulden
dursaydi.delikafadulden