2009 Kasm Anneleri

benimde aldıklarımın bazılarının kalıpları buyuk bazıları kucuk
kızının gelişimi nasıl canım boyu kilosu

işte 1 ay önce 59 cm 6080 gramdı şimdi dahada büyüdü sanırsam
6 aylıklara geçtim çocuk bacaklarını hareket ettiremio dar pantolon tulumların içinde

kociş geldi duş aldım giyindim süslendim şimdi kızcem dizimde uyuy
40 dk uyusunda misafirliğe gitcez durmaz yoksa
zattın 9.30 da ben döncem kızımı uyutmayazemuszemus

işte 1 ay önce 59 cm 6080 gramdı şimdi dahada büyüdü sanırsam
6 aylıklara geçtim çocuk bacaklarını hareket ettiremio dar pantolon tulumların içinde

oyy masallah bizim kız 3.5 aylıkken 6.5 kiloydu
seninki 2 aylıkken 6 kilo simdi dahada toplamıstır kendini :nazar::nazar:

iyi akşamlar kızlar. adını sizden duyduğum tracy hogg' ın kitabını aldım.2 gündür e.a.s.y. yöntemini uygulamaya çalışıyorum. gerçi kayınvalidem falan vardı tam yapamadım. en çok kendi kendine uyuması için uğraşıyorum. düne göre daha iyiydi bugün. ama kızımı yöntem biraz sersemletti sanırım, çok sessiz sabahtır. aranızda bu yöntemi uygulayanlar ya da deneyenler varsa lütfen yazsın ???

iyi akşamlar kızlar. adını sizden duyduğum tracy hogg' ın kitabını aldım.2 gündür e.a.s.y. yöntemini uygulamaya çalışıyorum. gerçi kayınvalidem falan vardı tam yapamadım. en çok kendi kendine uyuması için uğraşıyorum. düne göre daha iyiydi bugün. ama kızımı yöntem biraz sersemletti sanırım, çok sessiz sabahtır. aranızda bu yöntemi uygulayanlar ya da deneyenler varsa lütfen yazsın ???

ben kitabı aldım okuyamadım daha yaa kız büyüyecek ben daha okuyacam

yemeğin içini yoğurdum hazırladım geldim..pişircem daha,bide pilav yaprım iki dakka ama bebem kucağımda emziriom çok huysuz bugün yaa..

kızlar ben artık gaz şurubu felan vermek istemiorum
artık normal bağırsak florası gelişsin die

ya bide şu d vitamini bazen vermei unutuom bişecik olurmu

kociş geldi duş aldım giyindim süslendim şimdi kızcem dizimde uyuy
40 dk uyusunda misafirliğe gitcez durmaz yoksa
zattın 9.30 da ben döncem kızımı uyutmayazemuszemus
ohhh ne güzel..ii gesmelera.s.

yatır kaldır için 4. ayı bekliyoz canım biz 4 aydan küçüklere önermemiş tracy bacı

bizede anltın kıı işe yarayan yöntemleri..kitabı almak mesele deil,okumak mesele..
hiç okuyamıorum artık,bisürü kitabım duruyo ölece,çok severdim okumayı oysaki:1no2:

yok denemedik biz...sadece arada bi milupanın rezenesini verdim..bide doğal rezene verdim..
rezene bende werdım.bugun bırı dıyodu werdım ıyı geceler cayı dıye de deneyeyım dedım cocuk3 gundur uyku uyuyacak ama kendıyle sawasıyo
kızlar ben artık gaz şurubu felan vermek istemiorum
artık normal bağırsak florası gelişsin die

ya bide şu d vitamini bazen vermei unutuom bişecik olurmu
bende gaz surubunu nerdeyse 1 bucuk ay ewwle bıraktım faydası yok bısey yok
kendı cıkarıyo artık
ama 3 gundur fena sancısı war cok aglıyo

Back
X