bende yaa...üniforma oldu bazı kıyafetler sürekli aynı şeyleri giyiyorum...üzerimde eskisi gibi durana kadar giymek istemiyorum diğer kıyafetleri... yoksa hiçbi zaman öyle durmıcak mı yaa ...bilmiyorumkismile
canım gündüz uykusu ne kadar az ya da düzensiz olursa gece uykusu da o kadar az oluyo... bebekler bizim gibi yorulunca iyi uyumazmış ...tem tersi huzurlaşıyolar huysuzlaşıyolar ve gece uykuları daha kötü oluyo...
eee çözümün ne diceksin :)) hiç bilmiyom :)))
fatooooooooooooooo bakıyom da ilan etmişin gııı
behlülüm nediii aklinialirimsmile
uniiimmm nasılsııııııııııın nunu geliyomuuu
bende yaa...üniforma oldu bazı kıyafetler sürekli aynı şeyleri giyiyorum...üzerimde eskisi gibi durana kadar giymek istemiyorum diğer kıyafetleri... yoksa hiçbi zaman öyle durmıcak mı yaa ...bilmiyorumkismile
kıs fato özgeyi yakından görünce almaktan vaz mı geçmiş :roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:
o günden beri gelmedi canımm... iki gündür annemle teyzem bende...onların gitmesini bekliyomuş...annemler yarın gidicek...yarın kesin gelir....acısı şimdiden çöktü içime...kötükedihüso
işte bende eskisi gibi dursun istiyorum o yuzden basladım spora yediklerimi cok kısıtlamadım ama spora baya ii basladım
annenler varken neden gelmiyo
o zaman hep annenler gelsin nunu gelemesin :))
yaa ne güzel sen napıcağını biliyosun..ben hiç spor yapmadım ki napıcağımı bile bilmiyorum...şu ebru şallının cd sini alıyım bari...sen basit diyodun ama ben onları anca yaparım :lepi:
niye olucak gönlünce azamadığı için....klava: annemler de o yüzden geldi zaten azıcık nefes alayım diye :1hug:
uyur hemencık ınsallah mınnoşşş.ben yatırdımdabenimki uyudu uyandı oyalıyorum bi saattir mızıklıyo simdi biraz sallıcam pişpat yapıcam uyucak cok geldi uykusu hadi ii geceler canımm
bu konuda sana katılıyorummmcanım gündüz uykusu ne kadar az ya da düzensiz olursa gece uykusu da o kadar az oluyo... bebekler bizim gibi yorulunca iyi uyumazmış ...tem tersi huzurlaşıyolar huysuzlaşıyolar ve gece uykuları daha kötü oluyo...
eee çözümün ne diceksin :)) hiç bilmiyom :)))
bende baslıyom yarın sabahhh saat 10 bucukta plates ebru sallıylacd almana gerek yok nette var canım 20 25 dakka sürüyo ama cogunda konusuyo
ben spor mu yapıyo konusuyomu cozemedim :))
baslangıc için hiç spor yapmadıysan onunla basla canım
uyur hemencık ınsallah mınnoşşş.ben yatırdımda
gel gorkı apartmanda oyle cok ses warkı cocuk her an uyanabılır
bende baslıyom yarın sabahhh saat 10 bucukta plates ebru sallıyla
ablam yapıyo ıse yaramıs
benım 3 kılom war ama gobegım yanlarım cok ıgrenc yaaaakannehir
he canım ilan ettim bile hahahahahafatooooooooooooooo bakıyom da ilan etmişin gııı
behlülüm nediii aklinialirimsmile
uniiimmm nasılsııııııııııın nunu geliyomuuu
yok nan vazgeçmedik behlül beyzaylan aynı beşiğe girince özge dellendi anasıda bu bizi aldattı deyü nişanı attıkıs fato özgeyi yakından görünce almaktan vaz mı geçmiş :roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:
o günden beri gelmedi canımm... iki gündür annemle teyzem bende...onların gitmesini bekliyomuş...annemler yarın gidicek...yarın kesin gelir....acısı şimdiden çöktü içime...kötükedihüso
heeeyyyy millet benim yeni gelinim beray sultan:lepi::lepi::lepi:
anasından istedim verdi bağahihoyyythihoyyythihoyyythihoyyyt
hayırlı uğurlu olsun
gelinime kimse yan bakmasın haaaa çizerum alimallah
uniiiiiiiii özge behlülü beyzayla aynı beşikte basınca nişanı attı kaydirigubbakcemile3
bi de özgeyle behlülü aynı yatağa koymuşlar özge yaygarayı koparmış bi elektriklenme olmamış yani aralarında
uniiiiiiiii özge behlülü beyzayla aynı beşikte basınca nişanı attı kaydirigubbakcemile3
bi de özgeyle behlülü aynı yatağa koymuşlar özge yaygarayı koparmış bi elektriklenme olmamış yani aralarında
:teytey::teytey:hihoyyythihoyyyalkisalkisalkisalkisalkisalkist
kötükedihüsokötükedihüso genemi gelcek o nunuuuu kötükedihüso
:roflol::roflol:
behlül önce beyzoşun namısını temizlemeli bencee :roflol::roflol:
haci valla bişe yapmadı behlül ölesine bakıştılar o kaaaa ama beyzoşta az değil haaa nasıl kesidi behlülümü o kaaa cilveye dayanırmı behlül yaw
kendi namısına dikkat etseymiş çığlık atsaymış niye atmadı demekki gözü vardı behlülde :roflol::roflol:
allahım öldüm bittim bugün resmen yaa çok yorgunum dünyanın ev işini yaptım şimdide egenin bütün ütülerini yaptım dolabını sildim yerleştirdim eşyaları akannehirakannehir
yarın arkidişime gitcem öğlende akşamda yemeği orda yicez zemuszemus
çantamızı hazırladım oğlumun giyceği cicileride hazırladım ziraa sabahları 2 dk.yanlız kalmak istemiyo çocuk başka odaya gidemiyom yaa kaydirigubbakcemile3
doğru diiysin nan kaynana :roflol: beyzoşunda gönlü varmışki ses etmemiş :roflol:
bak özgeme nasılda korumuş kendinii delikafadulden
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?