2009 Kasm Anneleri

ooooooooooo epey işlenmişsin hacii
yorma kendini o kaaa ben sadece bugün yemek yaptım yarına yemek derdim yok bende yarın toz alacam evi süpürecem buzdolabını temizliycem yorucu bir gün beni bekli:1no2:

fatom çok zor bi gün seni beklii desenee akannehir
ben bayılmadan gidemde uyuyam sekerim valla acayip yoruldum yaaa sempatiksalakcinnisempatiksalakcinni

:roflol::roflol:
nan bide yaman var demii yavrum heç bişeden habersiz mışıl mışıl uyuyodur :roflol::roflol:

iyi geceler edoşum sanada hayırlı oturmalar yarın inşallah güzel eğlenirsina.sŞeniz

ne kıskanin nan senin daha bi gelinin bilem yok :mymeka::mymeka::mymeka::mymeka::mymeka:
rahat oll benım gelınım hazır hemıde daha benım oglan dogmadan talıp olmustum daha pıyasada yoktu gelınım emmeee sımcık yoldaa geliii başka topıckte emmeeee:lepi::lepi:
ıkıncıyı alak dıdık emmeee olmadılülülülülülülülülülülülü
herkese ıyı geceler bende yatam oglus uyumuskenŞeniz

ohooooooooooo ben başka topicklere gitsem kaç tane bulurum emme yok ben beroşumu aldım artıkım a.sa.s

delikafaduldendelikafaduldendelikafaduldendelikafadulden
noliiyi nan burdadelikafadulden utanmıyonus mu elin namıslı kıslarına iftira atmayaalsanaalsanasmile

selam kızlar nasılsınız
babamız işte oğlum uyudu bende o arada ütümü yaptım çok yorulmuşum birazdan uyanır ğpaşam karnı acıkır emzirir öyle uyurum bende

biz birazdan doktora gitcez.
idrar tahlili yaptircaz. bakalim korktugum gibi enfeksiyon mu cikicak?
en azindan onlemini aliriz.mafoldumben

selam kızlar.oglum uyudu uynadı 10 dakıkakaydirigubbakcemile3
benım yatak odası we mutfak bu sene cok kotu rutubet oluyor ya ıkı gun sılmesem hemen küf oluyo delırcekgım ne yapacagım bılmıyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…