selam kızlar.oglum uyudu uynadı 10 dakıkakaydirigubbakcemile3
benım yatak odası we mutfak bu sene cok kotu rutubet oluyor ya ıkı gun sılmesem hemen küf oluyo delırcekgım ne yapacagım bılmıyorum.
selam canımslm canlar wannanın kızımı hasta
yaaa yazıyoz kımse yazmamıs dıyonus ama cok bozuluyom haaaaalsanaalsanasmileslm kızlar bu saate kadar kisecik bişi yazmamıs hayret
wannam gecmiş olsun inş. bişi cıkmaz ama benim haberim yoktu doktor olayından hasta mı oldu naz
bu arada diloş taşındımı
yaaa yazıyoz kımse yazmamıs dıyonus ama cok bozuluyom haaaaalsanaalsanasmile
wanna noldu bacım benim heç bişeyden haberim yok bilmiyorumkismile
slm canlar wannanın kızımı hasta
slm kızlar bu saate kadar kisecik bişi yazmamıs hayret
wannam gecmiş olsun inş. bişi cıkmaz ama benim haberim yoktu doktor olayından hasta mı oldu naz
wannaaaa noldu kız naza yaa heçbişeden haberimiz yokkkk
dra gittiniz mii
slm
wannacım geçmiş olsun :teselli:
bizde sağlık ocağından demir damlası verdiler ya o ne iğrenç bişeymiş öyle emzirdikten 1 saat sonra ver 1 saatte emzirme dediler 9 damla verilecekmiş dün ilk defa verdim verirken deniz yüzünü öyle bi buruşturduki zaten emdikten sonrada çıkardı akşam kakası yemyeşildi ve iğrenç ötesi kokuyordu ama öyle böyle değil damladanmış drunu aradım değiştirdi bugün babası alacak bakalım o nasıl
offffffff, idrarda 7-8 lokosit cikti.
antibiyotik verdi doktor.
enfeksiyon olup olmadigi kultur testinden sonra belli olucak.
ona gore antibiyotigi degistircekmis.mafoldumben
wannacım canım çok geçmiş olsun..hemen geçer inşallah..:1hug:doktordan cikinca Naz arabada uyudu. bende esime cok yavas git azcik uyusun eve kadar dedim. esimde bize bursa turu yaptirdi.
Allah'im koyden indim sehre gibi oldum valla. agaclar cicek acmis haberim yok. neler neler yapilmis yeni gordum.
bizim mahallede bile neler olmus aha bugun haberim oldu.ohaoldumsmile
wannacım canım çok geçmiş olsun..hemen geçer inşallah..:1hug:
bu bebişler niye böle enfeksiyon oluyo yahu..bizde kullandıkya kakası için geçen hafta..şimdilik yeni düzeldi bakalım..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?