- 23 Aralık 2009
- 5.907
- 2.250
- 248
sutlu muhallebiyi gecemi veriyosun?
karni doyunca gece uykulari uzadi mi biraz?
benim kızın ilk adı nur ya NUR ASYE :) yazmıs
canım öylede o kadar çok ağlardıki sabaha kadar sallardım uyumazdı birden bu kadar sakinleşmesi korkuttu beni açıkcası sabaha kadar bıraksam uyucak gece emzirmeye kaldırmasam doktorada sorcam ama aynı değişimi yaşayan varmı merak ettim..
dün gece muhallebi verdim sonrada emzirip uyuttum. 4 saat sonra kalktı. gece yine emzirdim ama baya uzun emdi. malum az doymuyo. bi 4 saat daha uyudu. sonra 8 de kalkıyo zaten
aslında görünürde şanslısın canım. oyuncaklara seslere tepkisi nasıl?
yani neye tepki veriyo. neye gülüyo
mamayla yoğurt mayaladım canım. bidemilupanın sütlü prinçli muhallebisini veriyom.
sebze püresi yemedi
aslında onu çok anlıyamıyorum yani elleriyle oynuyo ne bileyim oyuncak verdiğimde kavrıyo çabuk sıkılıyo yanlız atıyo elinden benim dediklerimi taklit etmeye çalışıyo ama ne bileyim şimdi bak bana bakıyo masum masum.. tabi birde ben bankada çalışıyodum kızımla birlikte işten ayrıldım ve burda hiç tanıdığım yok ev çok hareketli değil o da etkili olabilir mi acaba..
macirdir. oyle anlamistir.kaydirigubbakcemile3
.
dün gece muhallebi verdim sonrada emzirip uyuttum. 4 saat sonra kalktı. gece yine emzirdim ama baya uzun emdi. malum az doymuyo. bi 4 saat daha uyudu. sonra 8 de kalkıyo zaten
mamayla yoğurt mu mayaladın:uhm:
süpermişhihoyyyt
tokluktan bencede..benimki gece en az 3 kez uyanıyo..4 te olabiliyokafamçokkarıştı
süpermişhihoyyyt
tokluktan bencede..benimki gece en az 3 kez uyanıyo..4 te olabiliyokafamçokkarıştı
kızlar wirelesın bebelere zararı varmı yaaa
süpermişhihoyyyt
ilk kez duydum canım bende..vet canım. dün saatlerce netten nasıl yapıldığını araştırdıktan sonra bi deneyim dedim. doktoruuz ister sütle ister mamayla yap diyince aklıma takıldı. mayaladım ama ben mi tutturamadım bilemedim. koyu ayran kıvamında oldu am tadı yoğurt gibi oldu. bakıcı bugün yedirdi.
kızlar wirelesın bebelere zararı varmı yaaa
az emiyo demekki canım benimkide iki kez kalkıyo ama ben kalkmaya razıyım cunku zorlamıyo emip uyuyo
karinlari doyunca daha uzun uyurlar insallah.
var diyolar.
bizim evde aksama kadar acik, hemde ayni odadayiz.akannehir
slm hatunlar wanna bu dok gittin
benim kiz kucagimda yedi bitirdi yuzumu.kaydirigubbakcemile3
yüzünümü yalıyoo sırnaşık şey
aynen yaaakarinlari doyunca daha uzun uyurlar insallah.
var diyolar.
bizim evde aksama kadar acik, hemde ayni odadayiz.akannehir
zarar verir diye cok korkuyorumilk kez duydum canım bende..
araştırmak lazım..bende yapam o zaman bi..bilmiyorumkismile
evet kesin doymuyo benimki anlaşıldı:sinifsinif:
bizdede wireless,zararlı olduğunu duymuştum..cep telefonu nasılsa aynı zarar işte..bi çeşit çekim gücü alıcı olayı..
bizim baştan beri wireless dı ama bebeği düşünsedik almazdık heralde..ama bide bizim kocişle bilgisayarlarda ayrıCADIARZU
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?