2009 Kasm Anneleri

benim kızın ilk adı nur ya NUR ASYE :) yazmıs

macirdir. oyle anlamistir.kaydirigubbakcemile3

belkide hep sakindi ama gazi rahatsiz ettigi icin sakin duramiyodu. gazi bitince kendine geldi. bence hala cok sanslisin.

dün gece muhallebi verdim sonrada emzirip uyuttum. 4 saat sonra kalktı. gece yine emzirdim ama baya uzun emdi. malum az doymuyo. bi 4 saat daha uyudu. sonra 8 de kalkıyo zaten

iyi masallah.

aslında görünürde şanslısın canım. oyuncaklara seslere tepkisi nasıl?
yani neye tepki veriyo. neye gülüyo

aslında onu çok anlıyamıyorum yani elleriyle oynuyo ne bileyim oyuncak verdiğimde kavrıyo çabuk sıkılıyo yanlız atıyo elinden benim dediklerimi taklit etmeye çalışıyo ama ne bileyim şimdi bak bana bakıyo masum masum.. tabi birde ben bankada çalışıyodum kızımla birlikte işten ayrıldım ve burda hiç tanıdığım yok ev çok hareketli değil o da etkili olabilir mi acaba..

hımm. oyuncakları tutuyo oynuyo olması iyi. benimde evim hiç hareketli değildir. zaten 4 aylık bebek onla pek deerledirilmez. ama bebeklerin ağlamadan çok sakin durması pek iyi değildir. şimdi en senin yerinde olsam bi uzmana gösterirdim.
hani bence sen çook şanslı bi annesin. maş. çok sakin i bebişin var ama aklında kalmasın.
göster bi uzmana rahatla canıma.s

dün gece muhallebi verdim sonrada emzirip uyuttum. 4 saat sonra kalktı. gece yine emzirdim ama baya uzun emdi. malum az doymuyo. bi 4 saat daha uyudu. sonra 8 de kalkıyo zaten

süpermişhihoyyyt
tokluktan bencede..benimki gece en az 3 kez uyanıyo..4 te olabiliyokafamçokkarıştı

mamayla yoğurt mu mayaladın:uhm:

vet canım. dün saatlerce netten nasıl yapıldığını araştırdıktan sonra bi deneyim dedim. doktoruuz ister sütle ister mamayla yap diyince aklıma takıldı. mayaladım ama ben mi tutturamadım bilemedim. koyu ayran kıvamında oldu am tadı yoğurt gibi oldu. bakıcı bugün yedirdi.

süpermişhihoyyyt
tokluktan bencede..benimki gece en az 3 kez uyanıyo..4 te olabiliyokafamçokkarıştı

benimkide öyleydi. dün iyice doyurdum karnını. şüyle küçücük bi kasenin yarısı kadar muhallebi yaptım. onun yarısını yedi. sonra biraz oynattım kaln yarısınıda yedrdim. ohhh doydu yavrum. o doyduya sanki bende bir kuzu yedim. sonrada emzirdim. mışıl mışıl uyudu. artık elide ağzına gitmiyo. açmış ya yavrum. bed salak gibi erkenden diş çıkarıyo sanıyodum:1no2:

ilk kez duydum canım bende..
araştırmak lazım..bende yapam o zaman bi..bilmiyorumkismile
kızlar wirelesın bebelere zararı varmı yaaa

az emiyo demekki canım benimkide iki kez kalkıyo ama ben kalkmaya razıyım cunku zorlamıyo emip uyuyo

karinlari doyunca daha uzun uyurlar insallah.

var diyolar.
bizim evde aksama kadar acik, hemde ayni odadayiz.akannehir

evet kesin doymuyo benimki anlaşıldı:sinifsinif:
bizdede wireless,zararlı olduğunu duymuştum..cep telefonu nasılsa aynı zarar işte..bi çeşit çekim gücü alıcı olayı..
bizim baştan beri wireless dı ama bebeği düşünsedik almazdık heralde..ama bide bizim kocişle bilgisayarlarda ayrıCADIARZU

karinlari doyunca daha uzun uyurlar insallah.

var diyolar.
bizim evde aksama kadar acik, hemde ayni odadayiz.akannehir
aynen yaaa
zarar verir diye cok korkuyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…