2009 Kasm Anneleri

burcucum hakikaten tam yolunmalık allah sabır versin en iyisi sadece anne baktırman bu kadar olaydan sonra eşinde anlayış gösterecektir heralde

seni mi itti kenara?
valla kk olarak once uninin nunusunu halledicektik ama once seninkileri halletmek farz oldu.klava:
canim Allah gani gani sabir versin.

wanna kızına ne oldu canım. geçmişi okuyamıyom

idrarda lokosit cikti. cumaya enfeksiyon olup olmadigi belli olucak.mafoldumben

nazı kucağına al şöyle bi kokla hepsi geçeropuyorumnanaktan

geciyo valla.opuyorumnanaktan

ya burcu neden katlanıyosun bunlara..?????
eşin sadece sen haklısın demekle mi yetiniyo. ya ben senin yerinde olsam. kaynanamı kim küserse küssün. canımı yavrumu istemediğim birine bırakmazdım. koy yumruğunu masaya annem genç, o daha iyi bakar ve ben onun bakmasını istiyorum de...
yada şten ayrılacam bunun vebalide siz olursunuz de. ne bu ya. ne sanıyolar kendileriiiii kötükedihüsokötükedihüsokötükedihüso

canım çok üzüldüm senin için.çok haklısın seni ok iyi anlıyorum.ben kendi anneme biel bir saatliğine bırakınca dahi en az iki kere arıyorum en az oda.ki giderkende herşeyi sıkı sıkı tembih ediyorum.onlar bizim gözümüzün bebeği.hem bu ne cahillik ya hastanede binbir türlü mikrop var bunu nasıl düşünemiyor koskoca insanlar ya.sinir oldum haa.......

wannacım ben çıkmak zorundayım.kız kalktı ben sonradan anladım senin kuzun hastaymış sanırım çok geçmiş olsun canım.hepinize iyi akşamlar ızlar........

benimki çok emiyodu
şmdi birden bırakınca canım sıkıldı:çok üzgünüm:
zorla emiyo acaba hasta mıbilmiyorumkismile

canım bütün bebişler öyle bu ara... üzülme...

bizim kagıtta verem (bcg) yazıyo canım daha önckinde karma yazıyo

verem aşısı 2. ayda yapılmadı mı ?? kafam karıştı...

benim saçlar inanılmaz dökülüyo
sizin de öylemibilmiyorumkismile

benim kafamda saç kalmadı...! asyamın da dökülmeye başladı opuyorumnanaktan ama onun daha güzelleri çıkıcak... opuyorumnanaktan kel kalan ben olucam

benimde denizinde acayip dökülüyo her yer saç bide saçlarının yutuyo okadar dikkat etmemem rağmen kaksında çıkıyo akannehir

her bezi itinayla inceiyorum bide siyah saçları belli oluyor

allah iyiliğini versin nasıl gördün onu :)))

itinayla mi?:roflol:

guldugume bakma, ben her bezi kokluyorum bile.kaydirigubbakcemile3

ben deeee :lepi:

canım öyle yapmaaaaaaaaaa ... önce çözünsün sonra sıcak suda ısıt...

valla ayneeeeeen ben de öle düşünüyomm
yani bebeğin söz konusu pasif olma bu kadar hem ne güzel annen bakablecek durumda bir de

ayyy burcumurat içim şişti....
sana a vurmuş piyango..!
bu akşam benim kabus gelicek sabahtan beri mideme kramp giriyo...!!!!!

ah canım ya bu ne böyle insan kafayı yer valla
bence sen tavrını koy

wannacım geçmiş olsun. inş. bişey çıkmaz.
bebişlere bişey olmasın yaaa

sagol canim, amin.

wannacım ben çıkmak zorundayım.kız kalktı ben sonradan anladım senin kuzun hastaymış sanırım çok geçmiş olsun canım.hepinize iyi akşamlar ızlar........

tamam canim, sagol.
ozeline tickeri nasil yapistiracaginida yazdim.

sen yat kalk haline dua et.
bu aksam nunu gelince op bari kadinin elini ayagini.:roflol:

nunuyu geçmiş valla bunnar
ama uni çalışsaydı aynı vakayı ordan da duyabilirdik kanımca

ahh canlarım ahh kimse nunu gibi olamaz...!
hürrem sultan mok yemiş onun yanında !!!

evt ben de çalışsam aynı şeyler olur...hatta daha beterleri...bi kere benimki mutlaka kendine anne dedirtmeye ve benden daha çok sevdirmeye uğraşır...şimdiden sürekli söylediği şey onun evi bahçelymiş havuz varmış köpek varmış asya orda kalmak istermiş bize siz gidin ben sizle gelmicem dermiş ağlarmış ...vs vs............! daha önce de söylemiştim köpek aldılar en çok onu sevsin diye bebekken köpeği yatağına yatırdı...düşünün torununa neler yapar !!!!

allahım bu gece inş bi faciaya neden olmam çok şiştim görmek dahi istemiyorum !!!

kopek olunca daha mi cok seviliyomus?
sende korkut kizi kopekten, isirir falan de, gitmek istemesin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…