2009 Kasm Anneleri

allahım kabusakannehir
bende bizimkinden söyleniyom arada sinir olsamda yanından bile geçemez ya..
ağzının payını vermeni istiyo artık bence..klava:

olabilir ne zor ya.

gecen kaynanam gelmisti, Naz'a kim bakicak konusu acildi. ben bakarim ama senin bakman degisik, sen istemezsin benim bakmami dedi.akannehir
:lepi: :lepi:
isabet olmuş deseydin sempatiksalakcinni

oyyy uniiim vallaaa kuzum allah yardım etsiiiiiinnn
sen çalışma anacım boşver kreş yaşına gelene kaa

ne uyuz bi durum nefret ederim böylelerinden
canım bütün bebişler öyle bu ara... üzülme...

verem aşısı 2. ayda yapılmadı mı ?? kafam karıştı...

.
ben yanlıs yere bakmısım yapılanlar işaretlenmiş şimdi bi daha baktım
verem
5li karma bide diğer yazıyo kadının ne yazdıgı okunmuyo zaten kızımın adını bile yanlıs yazmıs kaydirigubbakcemile3

sozde arkadasim iste.klava:

ne yazmis kiz asya yerine?kaydirigubbakcemile3

valla artik anlayistan mi. benden cekindiklerinden mi bilemiyorum.kaydirigubbakcemile3

benimkine sorsan o da benden çok çekiniyo !
mutfağa gidip çayını bile almaz hiç bi iş yapmaz.. neymiş ben çok huysuzmuşum onun yaptığı hiçbi işi beğenmiyomuşum o da o yüzden bişeye elini sürmüyomuş...bunları da oğluna söylüyo... :) dötümü kaldırmaya üşeniyorum demiyo da karın huysuz diyo :)

allahım kabusakannehir
bende bizimkinden söyleniyom arada sinir olsamda yanından bile geçemez ya..
ağzının payını vermeni istiyo artık bence..klava:

canım sana nasıl anlatıyım bu kadını ..sen şimdi normal bi kaynana düşünüyosun ya bu öyle diil...bu 29 yaşında gösterdiğini düşünen (benden küçük dikkat ederseniz ! ) gençlik triplerinde abidik gubidik giyinen kendini çook güzel çook havalı çook zeki...kendini herşeyi en iyi bilen en becerikli vs vs vs sana bi tip...etrafında da bi kaç şakşakçısı var onlar da gaza getiriyo... eşim ben kaynım vs en ufak bişey söylediğimizde yeri göğü yıkıyo...triplere giriyo depresyona giriyo...resmen dünyayı dar ediyo hepimize... öyle bi hal alıyoki olaylar en sonunda pes ediyoruz !!!

:lepi: :lepi:
isabet olmuş deseydin sempatiksalakcinni

oyyy uniiim vallaaa kuzum allah yardım etsiiiiiinnn
sen çalışma anacım boşver kreş yaşına gelene kaa

valla çalışcam diyince eşim de korkuyo...dur acele etme diyo...napıcaz bilmiyorummm....

ben benim bebem hep ağlıyo eli hep ağzında diş çıkarıyo filan diyodum ya. bebeğim açmış ya meğer. :sinifsinif: 2 gündür akşamlarıda ek gıda veriyo. çocuk bi rahatladıkii

kızlar merhaba benim kızım 9 unda 4 aylık olucak ilk 2 ay çok ağlardı gaz problemimiz vardı neyse 2 aydan sonra kendisi çıkarmaya başladı fakat bu seferde sanki çok sessizleşti emiyo uyuyo kucağımdayken yerine yatırırsam biraz ağlıyo memesini verince susuyo gene, sabahları çok gülüyo çığlık atmayada başladı ama ne bileyim çevremdeki bebeklerle karşılaştırdığımda sanki çok sakin normal mi acaba çok korkuyorum ya,bugün misafirlerim vardı yabancı çok seçiyo sustu biraz bakındı uyudu banyo da yaptırmıştık gerçi ama biraz ev kalabalık olsun hemen uyumayı tercih ediyo onlar gidince gülmeye başlıyo misafir varken sesi hiç çıkmıyo şimdi gene uyuyo sadece anne sütüyle besleniyo ek gıdalara geçince değişirmi acaba bilemiyorum sizcede korkmalımıyım....

nası bi tip o yaakannehir
gerçekten sorunluymuş..kendi çocuğu bile farkında..
allah sabır versin canım ama yinede küssün tribe girsin boşver susma sen..sen yıpranacağına o depresif olsun lülülülülülü

ben benim bebem hep ağlıyo eli hep ağzında diş çıkarıyo filan diyodum ya. bebeğim açmış ya meğer. :sinifsinif: 2 gündür akşamlarıda ek gıda veriyo. çocuk bi rahatladıkii

ya benimkide doymuyo muhtemelen ellerini deli gibi emiyo ama mamayı reddediyo:sinifsinif:
ne verdin canım ek?

mamayla yoğurt mayaladım canım. bidemilupanın sütlü prinçli muhallebisini veriyom.
sebze püresi yemedi

kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

kiyamam. ne verdin ek gida?

ne kadar sanslisin.aklinialirimsmile

aslında görünürde şanslısın canım. oyuncaklara seslere tepkisi nasıl?
yani neye tepki veriyo. neye gülüyo

kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

kiyamam. ne verdin ek gida?

ne kadar sanslisin.aklinialirimsmile

canım öylede o kadar çok ağlardıki sabaha kadar sallardım uyumazdı birden bu kadar sakinleşmesi korkuttu beni açıkcası sabaha kadar bıraksam uyucak gece emzirmeye kaldırmasam doktorada sorcam ama aynı değişimi yaşayan varmı merak ettim..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…