2009 Kasm Anneleri

NUNUUUUUUUUUU delikafaduldendelikafaduldendelikafadulden

haniş sen x dünürünlen barıştıydın hala nen baa ilan ver diin alsanaalsanasmile

yok anam biz şaka didik barışma falan yok biz dost olarak ayrıldık öle de devam ediyik kaydirigubbakcemile3
ahh ahhhh zati ablam duysa azımı yırtar ben daha doğmadan verdiydim güya kızımı ona araya bi behlül girdi bizim yiğitte ednan oldu çıktı ii miiiiii sempatiksalakcinni

cerin, dun gece kiz beni 2-5 nobetine dikmisken sunways icin temizlik yorumu yapmistin ya, o geldi aklima. o saatte bile guldum valla.:roflol:

anam balkona çıkınca milleti gördüm kimi cam silyo kimi balkon yıyo şöle bi foşur foşur temizlik yapasım geldi ama oturunca tüm isteğim kaçtı kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3

:roflol::roflol::roflol:
zatin dışardan bizim evlere bakanlar ne sayıyodur allah bilir camlar pis balkona çıkan eden yok metruk bir ev izlenimi veriyos sempatiksalakcinni

cerin, dun gece kiz beni 2-5 nobetine dikmisken sunways icin temizlik yorumu yapmistin ya, o geldi aklima. o saatte bile guldum valla.:roflol:

sempatiksalakcinnisempatiksalakcinni
napim gıııııııı o da dötüne bakmıyo kakılmış gibi temizlik yapıp duruyo
bak bize hiç niyetleniyos mu süpürge habire odanın ortasında evin bi ferdi oldu :roflol::roflol::roflol:
hatta özlemde o bile yok yolladı servise daha arayıp sormiy yapılmış diy gidip alan yok :roflol:

he yaa gidip alan yok yoksa ben her daim temizliği severim
ya 1 senelik süpürge bozuldu bakalım inş düzgün yapmışlardır

yok be supurgesi gelse dip kose yapicakmis.

abuuuuu fatom iremi mi almış şu facede bi zımbırtı varya günün fotosunu seçti diye bizim çaturtuyada günün gelini buldu diye bişi yapsınlar artık hergün kimse ona sarksın kaydirigubbakcemile3
en uzun ilişkide bizimki olduydu neyseki bizim kızı düdüklemeden kurtardık delikafaduldendelikafaduldendelikafadulden

........
mesaj iki defa gelmiş siliyim barik birini kaydirigubbakcemile3

Son düzenleme:
yok be hacıı ne okucam geçen aldım elime tyatır kaldıra bakim diye moralim bozuldu
karı bebeleri 8de yatırıyo sabah 7de kalkıyolar ne bişim iş bee ben 8de uyutdsam 5te hortlar
bi de 4 aylık bebek en az 6 saat kesintisiz uyurmus alsanaalsanasmile bnen bu cümleyi görünce kitabı parçalamıyuım diye hemen rafın en üst köşesine kaldırdım kaydirigubbakcemile3
abuuu o da mı ednan olduu
kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3
benim de az önce aklıma geldi bi duvarlarıo silsemmi deyü düşündüm sempatiksalakcinni
zatin dışardan bizim evlere bakanlar ne sayıyodur allah bilir camlar pis balkona çıkan eden yok metruk bir ev izlenimi veriyos sempatiksalakcinni
sormaa geçen misadfri balkona çıkıp sigara içmek istedi anaam dedim şimdi adam balkıonda kaybolmasa bari kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3
bizim balkonlar da annem gelince yıkanıyo perdeler ve camlar da ölee kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3
sempatiksalakcinni sempatiksalakcinni

gece yatirmadan once vermek icin sut sagiyorum 100ml sutu zor topluyorum ya.
moralimi bozuyo. gidip mama alicam, boyle cikti cikmadi strese giriyorum gun boyu ya.mafoldumben

8den 7ye kadar, bebenin acma kapama dugmesi var herhal.kaydirigubbakcemile3

gece yatirmadan once vermek icin sut sagiyorum 100ml sutu zor topluyorum ya.
moralimi bozuyo. gidip mama alicam, boyle cikti cikmadi strese giriyorum gun boyu ya.mafoldumben

mamayı al koy kenara memişlerede deki 100 ml verdin verdin vermedin mama yaparım tehdit et yer belkim kaydirigubbakcemile3

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…