2009 Kasm Anneleri

selam hatınla geçmişe bakamadım nasılsınız bakalımmmmm
benm günlerim azcık felaket geçiyyy
dün akşam oğluş sürekli bağırdı ağladı fıtık olcak die tırstım neler yapmadım ki emzirmeye çalıştım olmadı karnını ovdum yağ sürdüm kıyafetlerini değiştirdim calpol verdim zinco verdim kucağımda gezdirdim yokkkk en sonunda kocişle bir kavgaya tutuştuk oğlan ağlar ben ağlar adam sinirlendi iice oğlanı zorla aldı elimden gitti mutfağa (bizim oğlan mutfağa hasta da) ben ağlar durumda kaldım odada sonra gittim yatak odasına uyutmuş oğlanı getirdi daha da kocişle konuşmuyorum konuşmuycam işte sinirlendim çokkk sanki ben ağlattım iki dk dayanamadı ağlamasına ben bütün gün dayanıyorum 3 gündür hep böyle o pazartesi günkü aşı bozdu bizi çokkk bugün sabahtan beri 3 kez kaka yaptı Allahım birini temizlerken çişini de yaptı her yere belim kırıldı artık üstünü soy tümden değiştir tekrar zırlamaya başladı zorla giydirdim uykusu gelmiş kucağımda uyuttum ay bi nazlanıyor ki sormayın noldu buna huyu değişti resmen yaaaaaa

slm kızlarrr
nasılsınız bakimmmm
offf daha yemek yapıcam
birsürü işim varrr
sempatiksalakcinni

ayy bu mutfak hastalığı bizimkindede var ne varsa o mutfakta oraya gidince kahkaha atmaya baslıyo ben sadece bizimkinde var sanıyordum aşçı mı olacaklar nekaydirigubbakcemile3

gecmis olsun canim. varmistir mutlaka bir sorunu ama insan cozemeyince sinir oluyo.

benim kizda dun gece 2de emmeye uyandi, bi daha 5de uyudu.akannehir

şekercik canım geçmiş olsunakannehir
abuuu bizde dün aşı olduk huy değiştirirse yandık böleeyvahedigeldismile
calpol fayda etmiymi cnm
bende gece kontrol edemem diye fitil verdim öle yattık
allaha şükür bişey olnadı
ama bugün nerdeyse 2.5 saat olcek uyuyo aşının etkisi olsa gerek
sen sinirlenme cnm kocişler pek nalayışlı olmuy bilirim
zaten bütün gün sıkıntın sana yetiy bide kocişin dırdırını çek offffff kötükedihüso
halbuki anne pes ettiği zaman azcık alıp mudahale etseler
anne sakinleşince yine verseler ne iyi olur annenin stresi geçiy hemen bebeğe anlıylar daha da huzursuz oliyler işte napacağımız bilemedikbilmiyorumkismile

site pek güvenilir olmadığı için bende de ilk o çıkmıştı
eklentiyi çalıştır didim sonra olduydu cnm
bita bita dene bakembilmiyorumkismile

actım canım
firefox dan acılmıyodu
normal explorer den actım
sagol sekerım
eklentıyı yukledım
ay cok guzelmıs yaaaa

gecmis olsun canim. varmistir mutlaka bir sorunu ama insan cozemeyince sinir oluyo.

akannehirakannehirakannehirayy çok üzülüm wannam sana yaa
nazım neden böle yapıy bari gece rahat versin sana yaa
umarım gece düzene bi otururda rahat edersin böle hapis gibi bi odada tıkalı kalıyon
ben artık yatmadan önce o uyanmadan emziriyom ipeşimi bölelikle sabaha karşı bir kere uyanmış oluyy.nazı uyanmadan emzirsen uyanırmı acep cnmbilmiyorumkismile

yalnız nasıl bı psıkolojıyse
ailemı sewıyorum yazısını alışwerısı sewıyorum dıye okumusum
zaaar artık zamanım geldı
ama benımkı pek huysuz su an bı aglıyo bı aguluyo şaşırmıs:ecrin_bebek:

benım oglusumda masllahı war..
ama ıstısna durumlarda cıldırık oluyoskaydirigubbakcemile3
kacda yatarsa yatsın 4 dedımmı kurulu saat gıbı
bazen 5 oluyo
sonra 7 ceyrek hoppaaaa uyanıyoz..eger yanıma alırsam 9 a kaaa uyuyo..
ama gece ılk uykuya dalmakta zorlanıyo
bı yerde bı hata war da cozemedımkışakkıdı

her zaman yapmiyo ama ara sira yokluyo boyle iste.
gece normal uyanma saatinden once alip emzirsem nolur bilmiyorum ki, hic denemedim.
ama dedigin gibi, uyutmaya giriyorum, tikilip kaliyorum. psikolojim bozuldu iyice.-tatlicadiarzu-

slm kızlar nasılsınız?; ik gündür 3 4 de uyuyıoruz humu degiştiriyor anlamadım..uykusu var ama yatmamak için direniyor gazı mazıda yok ama..zeytinim avmleri geziyorsunuz sizde maaşallah bizde 2 3 sefer çıktık son zmanlarda eger oturur pozisyonda olursa sesi çıkmıyor hanfendinin gayet etrafıda izleyip duruyor hatta uyuya kaldı bile normalde evde öyle olmaz ..

oto koltugunda agladı
almadım emmıstı cunku altı kuru
bı agrısıda yok sukur
olsa aglama seklı baska olur
salladım bıde bu nınnıyı actım aten uykusu gelmıstı uyudu
arada sıcrıyo ama uyudu
ıste aksam bunu yapamıyo
neden bı bulsam

ayy bu mutfak hastalığı bizimkindede var ne varsa o mutfakta oraya gidince kahkaha atmaya baslıyo ben sadece bizimkinde var sanıyordum aşçı mı olacaklar nekaydirigubbakcemile3
dolaplar ilgilerini çekiyormuş bi yerde okuduydum:) ben de aşçı olsa da ben rahat etsem diyodum:)

ay cnm var da ne yani bilmiyorum gazdan kırılıyor kuzu.
seninki neeen uyumaz ki ilgisni dağıtacak bişi mi yaptın kiii

haklısın cnm yaaa azcık sakin olsaydı bu kaa kırılmıycaktım konuşmucam bakalım anlıcak mı hatasını. valla ne bilem aşıdan mıdır deil midir bilmiyorum ama kaka yaparken yapmadan önce ağlıyor rotavirüsten mi acep diyorum ben de

bu arada bizimki artık emmiyor daha dogrusu sütüm zaten azdı başından beri mama takviyemizde vardı iyice azaldı bizim kızda sinirleniyor haliyle gelmeyince..aslındaonada canım sıkıldı ..bu araalr fena halde canım sıkkın nedenini bilemedigim bir sıkıntı var çözemiyorum..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…