2009 Kasm Anneleri

gece yatirmadan once vermek icin sut sagiyorum 100ml sutu zor topluyorum ya.
moralimi bozuyo. gidip mama alicam, boyle cikti cikmadi strese giriyorum gun boyu ya.mafoldumben

al canım aklın rahat olur hiç değilse bende her akşam mama vereyim diyorum bizimki memede uyuyunca kalıyo öyle.

selam kızlar bugün dr a gittik. dr çok beğendi batın ı kilosu 7,900 olmuş 900 gram almış bu ay boy 69cm kafada 43 olmuş
demir ilacına 5. ayda başlayalım kansız gibi durmuyo şimdi dedi.
ek gıdayada o zaman başlarız dedi. ben akşamları elma yediriyom 2-3 kaşık dedim o zaman devam et şimdi 2 hafta sonrada yoğurt ve sebze püresine başlarsın istersen dedi.
bebeklerin dil ile itme refleksleri vardır o beğenmedikleri anlamına gelmez biraz ısrar edersen verdiğini yer dedi. öle işte :dance:

slm kızlar..
benimki 4.aya girer girmez huy değiştirdi ya..
hep mızıklanıyo..
bugün sabahtan beri 4 kez kaka yaptı çıldırıcam ya.akannehir.altını temizle yedir şeklinde geçer oldu günler..hiçbişe yapamıyom..
nete gridimya mızıklanıyo şimdi yine anakucağında..ev işlerini bile yapamıyorum..mutfak öylece duruyo,yemek yapılacak..offf:bbo:

maşallahhhhhhhhh zuzuyaaaaaa
öle heryerde söleme 180 gr alanlar var :roflol::roflol:

gece yatirmadan once vermek icin sut sagiyorum 100ml sutu zor topluyorum ya.
moralimi bozuyo. gidip mama alicam, boyle cikti cikmadi strese giriyorum gun boyu ya.mafoldumben
canım bu mamadan da olabilir bağısakları altüst oldu herhal..5 gündür filan günde 1 veya 2 kez az veriorum alışmasın die ama pek ii gelmedi benimkine yediğini anında çıkarıyo alttan..
100 ml ii çıkmış yine..
benim iki memeden 60 filan çıkıyo artıkmafoldumben

maşallah canım tosun olmuş seninki
mama ne kaa veriyon canım?

çok fena gazlandım ben bu ay özgeyi acaip besiye çekmem lazım meme biberon kaşık olmadı şırınga artossa artos olmazsa himalayalara kaa yolu var nannnn delikafadulden

mamayı al koy kenara memişlerede deki 100 ml verdin verdin vermedin mama yaparım tehdit et yer belkim kaydirigubbakcemile3

deneyim bari, belki ise yarar.kaydirigubbakcemile3

ben yatirmadan 1 saat once veriyorum, ustunede emzirip uyutuyorum. ama cikmayinca cikmiyo bende stres yapiyorum. en iyisi gidip mama alim kafam rahat etsin.

masallah bartina annesi.

deneyim bari, belki ise yarar.kaydirigubbakcemile3

ben yatirmadan 1 saat once veriyorum, ustunede emzirip uyutuyorum. ama cikmayinca cikmiyo bende stres yapiyorum. en iyisi gidip mama alim kafam rahat etsin.

masallah bartina annesi.

benimki mama yerse memeyi almaz memeyi almazsada uyumaz valla
bartın mı:roflol::roflol: batın le

günde 100 veya 120 ml oda ben işte olunca veriyoz hafta sonları vermiyoz hiç ama ilk doğduğunda çok içti mama 1 ay hep mama aldı sonra azmettim sütümü arttırdım.
çok fena gazlandım ben bu ay özgeyi acaip besiye çekmem lazım meme biberon kaşık olmadı şırınga artossa artos olmazsa himalayalara kaa yolu var nannnn delikafadulden

:roflol::roflol::roflol:

ne ugraşiniz nan benleee
temızlıyom ıste ülennn
yarın derın temızlıge gırısıyom
bugun tullerı atıyom temızce yarın cam kapı yerler kocamda yardım edıcem
kadından wazcaydım
ama hakkat dotume hec bakmıyom kalcama kramp gırıyo hareket edemım ama hala derdım ıs guc:1shok:

anam mutfakta iş yapıodum kızda anakucağında yatıodu
emzik verdim tabe aspiratör açık olmazs olmaz kendi kendine uydu yaw inanamıyorum hihoyyyt

zar zor 100 tamamliycam diye canim cikiyo.:sinifsinif:
once bi memeden emziriyorum kizi, sonra digerini veriyorum, sut gelirse kizi kenara koyup sagiyorum.
ama iskence gibi oluyo, en azindan sadece gece yatmadan 1 kere mama alir gerisini emer. benimde kafam rahat olur.

yuru canim, kim tutar seni be.:roflol:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…