gece yatirmadan once vermek icin sut sagiyorum 100ml sutu zor topluyorum ya.
moralimi bozuyo. gidip mama alicam, boyle cikti cikmadi strese giriyorum gun boyu ya.mafoldumben
al canım aklın rahat olur hiç değilse bende her akşam mama vereyim diyorum bizimki memede uyuyunca kalıyo öyle.
selam kızlar bugün dr a gittik. dr çok beğendi batın ı kilosu 7,900 olmuş 900 gram almış bu ay boy 69cm kafada 43 olmuş
demir ilacına 5. ayda başlayalım kansız gibi durmuyo şimdi dedi.
ek gıdayada o zaman başlarız dedi. ben akşamları elma yediriyom 2-3 kaşık dedim o zaman devam et şimdi 2 hafta sonrada yoğurt ve sebze püresine başlarsın istersen dedi.
bebeklerin dil ile itme refleksleri vardır o beğenmedikleri anlamına gelmez biraz ısrar edersen verdiğini yer dedi. öle işte :dance:
canım bu mamadan da olabilir bağısakları altüst oldu herhal..5 gündür filan günde 1 veya 2 kez az veriorum alışmasın die ama pek ii gelmedi benimkine yediğini anında çıkarıyo alttan..gece yatirmadan once vermek icin sut sagiyorum 100ml sutu zor topluyorum ya.
moralimi bozuyo. gidip mama alicam, boyle cikti cikmadi strese giriyorum gun boyu ya.mafoldumben
al canım aklın rahat olur hiç değilse bende her akşam mama vereyim diyorum bizimki memede uyuyunca kalıyo öyle.
selam kızlar bugün dr a gittik. dr çok beğendi batın ı kilosu 7,900 olmuş 900 gram almış bu ay boy 69cm kafada 43 olmuş
ek gıdayada o zaman başlarız dedi. ben akşamları elma yediriyom 2-3 kaşık dedim o zaman devam et şimdi 2 hafta sonrada yoğurt ve sebze püresine başlarsın istersen dedi.
bebeklerin dil ile itme refleksleri vardır o beğenmedikleri anlamına gelmez biraz ısrar edersen verdiğini yer dedi. öle işte :dance:
mamayı al koy kenara memişlerede deki 100 ml verdin verdin vermedin mama yaparım tehdit et yer belkim kaydirigubbakcemile3
maşallahhhhhhhhh zuzuyaaaaaa
öle heryerde söleme 180 gr alanlar var :roflol::roflol:
deneyim bari, belki ise yarar.kaydirigubbakcemile3
ben yatirmadan 1 saat once veriyorum, ustunede emzirip uyutuyorum. ama cikmayinca cikmiyo bende stres yapiyorum. en iyisi gidip mama alim kafam rahat etsin.
masallah bartina annesi.
günde 100 veya 120 ml oda ben işte olunca veriyoz hafta sonları vermiyoz hiç ama ilk doğduğunda çok içti mama 1 ay hep mama aldı sonra azmettim sütümü arttırdım.canım bu mamadan da olabilir bağısakları altüst oldu herhal..5 gündür filan günde 1 veya 2 kez az veriorum alışmasın die ama pek ii gelmedi benimkine yediğini anında çıkarıyo alttan..
100 ml ii çıkmış yine..
benim iki memeden 60 filan çıkıyo artıkmafoldumben
maşallah canım tosun olmuş seninki
mama ne kaa veriyon canım?
çok fena gazlandım ben bu ay özgeyi acaip besiye çekmem lazım meme biberon kaşık olmadı şırınga artossa artos olmazsa himalayalara kaa yolu var nannnn delikafadulden
çok fena gazlandım ben bu ay özgeyi acaip besiye çekmem lazım meme biberon kaşık olmadı şırınga artossa artos olmazsa himalayalara kaa yolu var nannnn delikafadulden
ne ugraşiniz nan benleeesempatiksalakcinnisempatiksalakcinni
napim gıııııııı o da dötüne bakmıyo kakılmış gibi temizlik yapıp duruyo
bak bize hiç niyetleniyos mu süpürge habire odanın ortasında evin bi ferdi oldu :roflol::roflol::roflol:
hatta özlemde o bile yok yolladı servise daha arayıp sormiy yapılmış diy gidip alan yok :roflol:
anam mutfakta iş yapıodum kızda anakucağında yatıodu
emzik verdim tabe aspiratör açık olmazs olmaz kendi kendine uydu yaw inanamıyorum hihoyyyt
canım bu mamadan da olabilir bağısakları altüst oldu herhal..5 gündür filan günde 1 veya 2 kez az veriorum alışmasın die ama pek ii gelmedi benimkine yediğini anında çıkarıyo alttan..
100 ml ii çıkmış yine..
benim iki memeden 60 filan çıkıyo artıkmafoldumben
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?