2009 Kasm Anneleri

bende emmesine ragmen basladım bişiler yalatmaya
bugunde patatesi ezdim sütümle sulandırıp iki kasık verdim

zeytüün senden heç beklemezdim vallaa
yoğur mak alcan gııı çok ayıııp heç yakıştıramadıımm
6. ayda odasını ayırcam ben de telsiz almam lazıım

ohaoldumsmileohaoldumsmileohaoldumsmile
telsiz miiiiiiiiii yaaa bende ayırcam ama odalar yan yana duymam mı ki yauw
geberik gibi uyumasam duyarım aslında ama sempatiksalakcinni

ohaoldumsmileohaoldumsmileohaoldumsmile
telsiz miiiiiiiiii yaaa bende ayırcam ama odalar yan yana duymam mı ki yauw
geberik gibi uyumasam duyarım aslında ama sempatiksalakcinni

sempatiksalakcinni sempatiksalakcinni
yaa şimci ık mık dese kalkıyoz yaa onları duymazsak ağlayana kadar diye korkuyom ben
gerçi tracy karusuna bakarsan sabaha kaa uyucamış bunar ya buna kim inanır? :tomato:

ppppppppppppppppppuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffff..........................................................................................!!!

bi of çeksem karşıki dağlar kesin yıkılır :) ondan puff çekiyim dedim

bizim hatun eti koparılmıs gibi agladı aldım kucagıma sakinlestirdim tekrar koydum yatagına uyudu masallahhh

selocan zaten her ık mık dediğinde kalkıp bakmamak gerekiyomuş.... gerçekten bize ihtiyaçları olduğunda ağlarlarmış ... ama ben ya ağlar da duyamazsam diye hiç uyumadan nöbet tutarım heralde :)) yanımda yatsa en azından uyurum eccük :)))

kenya zaten o kadarcık verince sadece tattırmış oluyosun ek gıdaya geçmiş olmuyosun merak etme... öğünü 150-200 g oluyomuş bu miniklerin :)
ben de şişe süt alıp yoğurt yaptım bakalım nasıl olucak ...

kadir inanir:roflol::roflol:-tatlicadiarzu-
sempatiksalakcinni sempatiksalakcinni

ben gerçi iie seslenene kadar bekliyom çünkü bazen kendi sempatiksalakcinni şu anda berayın bana ihtiyacı var

off ya şu ek gıda meselesi geriyo beni..iştahsız bebeğe ne kadar zor vermek ya ne yapıcam ben..bu ay vermicem karalıyım..

off çok pahalı ya..:1shok:ne gerek var..:umursamaz:ikea da ucuz mama sandalyeleri var ben onlardan düşünüyom bakayım daCADIARZU
benim oglan dakikada 100 kere anne demeyi nasil beceriyo acaba?
ayy bayilcam simdi.akannehirakannehir

:roflol::roflol::roflol:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…