cnm ben bi ara mama da veriydim ya en fazla 90lık verdik 90 ccgunaydinlar.
sabah gittim kiza mama aldim gece yatirmadan once vermek icin.
simdi normalde ben gun icinde sagdigim sutten cikarsa 100-120ml arasi veriyodum.
mamadanda 120ml mi vereyim?
acil cevap verin bana lutfen.
günaydın kızlar. biz gece pek uyuyamadığımızdan bu saate kadar kalkamıyoruz. ya bişi sorcam kız bebişi olanlara. benim kızın göğüslerinde hala fındık gibi şişlikler var. bunlar büyüdükçe mi geçicek acaba? şimdiye inmesi gerekmiyo mu?? acil cevaplandırırsanız sevinirim eyvahedigeldismile
kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3 sen ona şöyle bi hamur kızartması yap hacı yanında sucuklu yumurta naz ı artık bu saatten sora anca öyle bi kafaltı keser kaydirigubbakcemile3
cnm ben bi ara mama da veriydim ya en fazla 90lık verdik 90 cc
bence mama çok verme alışmasın
cnm kız erkek fark etmiyomuş oluyomuş sıkmayın diyyy dr.lar zamanla kendiliğinden geçiyymiş
ya haci dur tekme tokat dalmadan bi dinle hele kaydirigubbakcemile3
hani diom işte heç sindirilmişe benzemidi sanki cam rendeden direk beze geçmiş gibi duridi elmanın pütürleri :roflol::roflol:
kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3
al benim kızın aynısıı
ne versem kakada görüyom üstüne emzirirken mıçıyoo huni mübarek sempatiksalakcinni
ayyy benim kız da korkuyo bi ilk hummoooo diye ağlıyo çok tatlı oluyo ama o zamaan sempatiksalakcinnisempatiksalakcinni dudağını zbüze büze
ama sonra alışıyo
kiz kadin unutmus diyon.
ustune mi yattin deluuuu.kaydirigubbakcemile3
ayyyyyyyy zeytuuunn allah belanı vermiyeeeeeeeeee koparttın beniiii sempatiksalakcinni
2 liralık cam rendeyi bile teşhir malı kullancan yane yaptın gene zeytunluğunu :roflol::roflol::roflol:
oyy canım hamur kızartması çektii delikafadulden
hummooo muu :roflol::roflol:
harikasın adamım ya kaydirigubbakcemile3
bunların hepiceee aynı halt hee kasım bebeleri nolicik işte :ecrin_bebek:
benim görümcede iki bebesiynen gelio kaygana da tabe bazen ilave eltim ve bebesi allahh bide herkeş sağır sanki bi bağıra bağıra konişiler allahh tabee benim azmanım öyle bi cırlıyoki hepsini susturuyo kaydirigubbakcemile3
ayyyyy çok fenasın aburcuburu ve hamur işini kestiğim şu günümde
hamur kızartmasından bahsediiisin çok kötü oldum şuan amaniiin akannehir
neyse iredemi koruyciğim onun yerine meyve yiyeceğim :1ninca:
kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3 sen ona şöyle bi hamur kızartması yap hacı yanında sucuklu yumurta naz ı artık bu saatten sora anca öyle bi kafaltı keser kaydirigubbakcemile3
ayy o uyku sersemi gülüşe hastayım ben yaa açıyo gözü gülüyo ama kapanıyo gözler açmaya çalışıyo falan oyyy
cnm ben bi ara mama da veriydim ya en fazla 90lık verdik 90 cc
bence mama çok verme alışmasın
oyy canım hamur kızartması çektii delikafadulden
cerenimooo besiye çektinmi kuzuyu kaç gr almış dünden beri kaydirigubbakcemile3
:mymeka: ben mi bahsettim nan wanna kızına yapmış ondan çeki canım kaydirigubbakcemile3
ben irademi falan korumuyom ama dötümü kaldırıp da yapamıcaam için gidip nutella yiyim baari kaydirigubbakcemile3
kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3
hee gı hummooo diyoo
ama annemle kardeşime yapmadı biliyo fallaaa :roflol:
dün babası öpüp durdu sırf öle ağlatmak için sakalları battı kanımca hummoooo diye başladı gene :roflol:
yaaaa çok biliyler onlarrr dr bize kesinlikle dokunmayın didi eğer sıkarsanız süt çıkar didi zamanla düzelirmiş hepsinde de olmazmışşşşşbenim kaynana ilk gün bu göğüslerini ovalaman gerek böyle diye ovalamıştı kötükedihüso
allam iiki de yanımda deel ben allahtan yapmadım ama ya o yapsaydıı Çok üzgünüm çoook Çok üzgünüm çoook
hummooo muu :roflol::roflol:
harikasın adamım ya kaydirigubbakcemile3
bunların hepiceee aynı halt hee kasım bebeleri nolicik işte :ecrin_bebek:
benim görümcede iki bebesiynen gelio kaygana da tabe bazen ilave eltim ve bebesi allahh bide herkeş sağır sanki bi bağıra bağıra konişiler allahh tabee benim azmanım öyle bi cırlıyoki hepsini susturuyo kaydirigubbakcemile3
aysecim nerde ya?
Nilayim iyidir insallah.bilmiyorumkismile
:mymeka: ben mi bahsettim nan wanna kızına yapmış ondan çeki canım kaydirigubbakcemile3
ben irademi falan korumuyom ama dötümü kaldırıp da yapamıcaam için gidip nutella yiyim baari kaydirigubbakcemile3
he ya o haline bende bitiyom.yabancılama ağlamaları çok farklı:ecrin_bebek:kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3
al benim kızın aynısıı
ne versem kakada görüyom üstüne emzirirken mıçıyoo huni mübarek sempatiksalakcinni
ayyy benim kız da korkuyo bi ilk hummoooo diye ağlıyo çok tatlı oluyo ama o zamaan sempatiksalakcinnisempatiksalakcinni dudağını zbüze büze
ama sonra alışıyo
kaç saattir uyuyorduda uyandırdın gız.benim artıkın öle bi lüksüm yok dasankim sen uyandirmiyon.:mymeka:
bilemiycem valla.
senin kizin sindirim sistemi bi farkli calisiyo herhalde.kaydirigubbakcemile3
:roflol::roflol:kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3 sen ona şöyle bi hamur kızartması yap hacı yanında sucuklu yumurta naz ı artık bu saatten sora anca öyle bi kafaltı keser kaydirigubbakcemile3
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?