2009 Kasm Anneleri

gunaydinlar.

sabah gittim kiza mama aldim gece yatirmadan once vermek icin.
simdi normalde ben gun icinde sagdigim sutten cikarsa 100-120ml arasi veriyodum.
mamadanda 120ml mi vereyim?

acil cevap verin bana lutfen.
cnm ben bi ara mama da veriydim ya en fazla 90lık verdik 90 cc
bence mama çok verme alışmasın

cnm kız erkek fark etmiyomuş oluyomuş sıkmayın diyyy dr.lar zamanla kendiliğinden geçiyymiş

kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3 sen ona şöyle bi hamur kızartması yap hacı yanında sucuklu yumurta naz ı artık bu saatten sora anca öyle bi kafaltı keser kaydirigubbakcemile3

oyy canım hamur kızartması çektii delikafadulden

cnm kız erkek fark etmiyomuş oluyomuş sıkmayın diyyy dr.lar zamanla kendiliğinden geçiyymiş

benim kaynana ilk gün bu göğüslerini ovalaman gerek böyle diye ovalamıştı kötükedihüso
allam iiki de yanımda deel ben allahtan yapmadım ama ya o yapsaydıı Çok üzgünüm çoook Çok üzgünüm çoook

ya haci dur tekme tokat dalmadan bi dinle hele kaydirigubbakcemile3
hani diom işte heç sindirilmişe benzemidi sanki cam rendeden direk beze geçmiş gibi duridi elmanın pütürleri :roflol::roflol:

yaw sanki çocuk aylardır püre yiyomuş gibi konuştun midesi bağırsağı dötü herbiyeri
deneme yapıyo işte sindirim denemeleri bebem

aldim geldim kizi.
gidip elma puresi hazirlayam kuzuma.

yaklasik iki saat sonra yine uyutcam diye ugrasicam.delikafadulden

hummooo muu :roflol::roflol:
harikasın adamım ya kaydirigubbakcemile3
bunların hepiceee aynı halt hee kasım bebeleri nolicik işte :ecrin_bebek:
benim görümcede iki bebesiynen gelio kaygana da tabe bazen ilave eltim ve bebesi allahh bide herkeş sağır sanki bi bağıra bağıra konişiler allahh tabee benim azmanım öyle bi cırlıyoki hepsini susturuyo kaydirigubbakcemile3

cerenimooo besiye çektinmi kuzuyu kaç gr almış dünden beri kaydirigubbakcemile3

kiz kadin unutmus diyon.
ustune mi yattin deluuuu.kaydirigubbakcemile3

ayyyyyyyy zeytuuunn allah belanı vermiyeeeeeeeeee koparttın beniiii sempatiksalakcinni
2 liralık cam rendeyi bile teşhir malı kullancan yane yaptın gene zeytunluğunu :roflol::roflol::roflol:

:sm_cool::sm_cool:yok nan unuttuda ertesi gün almaya gelceydiler gelen giden omadısempatiksalakcinniaradım nen gelmediniz falan çarşıya gidiylermiş yenisini alcaylarmış.zaten onuda karakız banuya almış.kime niyet kime kısmetkaydirigubbakcemile3ever cerinom yine ucuza kapadım:sm_cool:

ayyyyy çok fenasın aburcuburu ve hamur işini kestiğim şu günümde
hamur kızartmasından bahsediiisin çok kötü oldum şuan amaniiin akannehir
neyse iredemi koruyciğim onun yerine meyve yiyeceğim :1ninca:

kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3
hee gı hummooo diyoo
ama annemle kardeşime yapmadı biliyo fallaaa :roflol:
dün babası öpüp durdu sırf öle ağlatmak için sakalları battı kanımca hummoooo diye başladı gene :roflol:

ayyyyy çok fenasın aburcuburu ve hamur işini kestiğim şu günümde
hamur kızartmasından bahsediiisin çok kötü oldum şuan amaniiin akannehir
neyse iredemi koruyciğim onun yerine meyve yiyeceğim :1ninca:

:mymeka: ben mi bahsettim nan wanna kızına yapmış ondan çeki canım kaydirigubbakcemile3
ben irademi falan korumuyom ama dötümü kaldırıp da yapamıcaam için gidip nutella yiyim baari kaydirigubbakcemile3

kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3 sen ona şöyle bi hamur kızartması yap hacı yanında sucuklu yumurta naz ı artık bu saatten sora anca öyle bi kafaltı keser kaydirigubbakcemile3

:roflol::roflol::roflol:

ayy o uyku sersemi gülüşe hastayım ben yaa açıyo gözü gülüyo ama kapanıyo gözler açmaya çalışıyo falan oyyy

opuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

sadece gece yatirmadan once bir kere vericem zaten canim.

simdi benimde cekti.:mymeka:

bi keresinde benim oglan 4 hamur alip geldi.
oha dedim kim yiycek bu kadar hamuru, kizartip konu komsuyada dagitayim dedim.
kizarttim oglusla bi oturduk basina, konu komsu avcunu yaladi.kaydirigubbakcemile3

:mymeka: ben mi bahsettim nan wanna kızına yapmış ondan çeki canım kaydirigubbakcemile3
ben irademi falan korumuyom ama dötümü kaldırıp da yapamıcaam için gidip nutella yiyim baari kaydirigubbakcemile3

nise bende yemeyceğim
ben kaçtım mutfak toplıycam

merhaba kızlar aranızda demir hapı kullanan var mı süte bir zararı olur mu ki acaba saçlarım çok feci dökülüyo((

ama çoh datlu oliler yaa kaydirigubbakcemile3 bizimki gündüz uyuduğu zaman öyle uyanıyo genelde helede gözünü açar açmaz beni göremezse sen o zaman dinle hummoyu kaydirigubbakcemile3

yaaaa çok biliyler onlarrr dr bize kesinlikle dokunmayın didi eğer sıkarsanız süt çıkar didi zamanla düzelirmiş hepsinde de olmazmışşşşş

bizimki hüveeeee die ağlıy :roflol:
bizimki de kayınvaldemlerde acayip derecede huysuzdu niyeyse onlar da kalabalık ve yüksek sesle konuşuylar ondan mıydı ki aceppppp CADIARZU

aysecim nerde ya?
Nilayim iyidir insallah.bilmiyorumkismile

selaaaam ben geldim.. beni soranmi oldu...

kac gündür nilayla ugrasiyorum.. cok sükür atesi düstü.. ama öksürügü devam ediyor balgamli oldugundan cok öksürdügünde kusuyor.. üst bas degisiyos sürekli.. zaten zor emen bi bebekti simdi ise emdigi an alttan kakasini yapiyor hemen.. az az yapiyo ama eskisi gibi yesilimsi degil.. yesil olarak devam etseydi kültür alcakti doktor ama cok sükür kakasinin rengi düzeldi.. bide su öksürügü gecseydi.. gece bile uyku arasinda öksürüyor yavrum.. elim kolum bagli bisey yapamiyorum.. sizce ne iyi gelir öksürüge..

puhaahahahahah wanna kızına mı yapmışşşşşşşşşşş
nan nerenizle okuyonuz allan manyakları siziiiiiiiiiiii :roflol::roflol::roflol:
wanna kek verdik falan diince bende bundan yap artık senin kızı anca bu keser dedim ayhhhhh bayılazaaam wanna kızına yapmış diy yaaaaa :roflol: yelüzü geçtin haa selocan kaydirigubbakcemile3

he ya o haline bende bitiyom.yabancılama ağlamaları çok farklı:ecrin_bebek:
dudaklarını büzüp garip ses çıkarıyo dura dura o halini çekecem kameraya ama o an duruy kameralara oynuykaydirigubbakcemile3
sankim sen uyandirmiyon.:mymeka:

bilemiycem valla.
senin kizin sindirim sistemi bi farkli calisiyo herhalde.kaydirigubbakcemile3
kaç saattir uyuyorduda uyandırdın gız.benim artıkın öle bi lüksüm yok da
gündüzleri ne zaman uykusu gelirse o zaman uyutuyom 3 saat arayla nerdeyse
uyumasıda kısa fazla dizimde tutmum ya ondan
dünden beride kendi ninnisiyle uyuyo kaydirigubbakcemile3
:roflol::roflol:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…