selaaammm geyik almış yürümüş gene :))))))))
ben şu meyve suyu ve yoğurt olayına taktım hangisi önce verilicek diye...
benim dr önce yoğurt sonra sütlü pirinçli muhallebi sonra meyve suyu sonra sebze püresi en son olarak da meyve püresi demişti...
bende bi kitap var (almanızı tavsiye ederim bu arada) orda da ilk verilecek ek gıda yoğurttur diyo...netten de baktım meyve suyu daha sonra verilicekmiş... ayrıca meyve suyu anne sütündeki demir emilimini azaltıyomuş anne sütünden hemen önce veya sonra verilmemeliymiş...ara öğün olarak vericekmişiz...bilginize.... :)
saol wandam.. sogan suyunu bilmemde.. dün öyle bidesi bulaniyoduki.. azcik tuz yalatim bastirsin mideyi diye.. isede yaradi.. ama annem cok kizdikaydirigubbakcemile3
selaaammm geyik almış yürümüş gene :))))))))
ben şu meyve suyu ve yoğurt olayına taktım hangisi önce verilicek diye...
benim dr önce yoğurt sonra sütlü pirinçli muhallebi sonra meyve suyu sonra sebze püresi en son olarak da meyve püresi demişti...
bende bi kitap var (almanızı tavsiye ederim bu arada) orda da ilk verilecek ek gıda yoğurttur diyo...netten de baktım meyve suyu daha sonra verilicekmiş... ayrıca meyve suyu anne sütündeki demir emilimini azaltıyomuş anne sütünden hemen önce veya sonra verilmemeliymiş...ara öğün olarak vericekmişiz...bilginize.... :)
bak bak bak triplere bak sen
kız ek gıdya başlayanlar aceleden değil beee kilo alımları yetersiz geldiği için yoksa kim ister 6 aydan önce vermeyi sütlerimiz yetsede hep anne sütüğ varsek çok pratika.sa.s
aynen ya.
hele misafire bisey yaparken icinden cikacak diye odum kopuyo.ohaoldumsmile
ise yaramis iste, niye kiziyo.kaydirigubbakcemile3
bu arada adim wanda oldu, fark etmedim sanmayin.Çok üzgünüm çoook
hih sanki sana msiafir geliyo.. zaten hayranim sana hem laf yetistiriyosun buraya hem naza bakiyon hem yemek yapiyon hem kaana ders yaptiriyon.ev temizliyon.. amma hamarat karisin haa.. masallah poponu kasi dilini isir tirnaklarina bak ama hepsini ayni anda yap:roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:
benimki yeti şimdilik canım:sm_cool::sm_cool::sm_cool::roflol::roflol:
bak işe yaramış ama şekerim himen yazdın sempatiksalakcinni
ya hepinizinmi sütü yetmiyo kuzum :uhm:
hih sanki sana msiafir geliyo.. zaten hayranim sana hem laf yetistiriyosun buraya hem naza bakiyon hem yemek yapiyon hem kaana ders yaptiriyon.ev temizliyon.. amma hamarat karisin haa.. masallah poponu kasi dilini isir tirnaklarina bak ama hepsini ayni anda yap:roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:
dikkat ette yakinda panda olma:roflol::roflol::roflol::roflol:
dikkat ette yakinda panda olma:roflol::roflol::roflol::roflol:
aman wanda olarak kalabilir o zaman.:hulya:
bendede bi kitap var meyve suyundan başlii:uhm::uhm::uhm::uhm::uhm::uhm::uhm::uhm:
yok ben panda dicemyerimsenibenyerimsenibenyerimsenibenyerimseniben
bizim kızında oluyo canım arada öenmli oldugunu sanmıyorumgünaydın kızlar. biz gece pek uyuyamadığımızdan bu saate kadar kalkamıyoruz. ya bişi sorcam kız bebişi olanlara. benim kızın göğüslerinde hala fındık gibi şişlikler var. bunlar büyüdükçe mi geçicek acaba? şimdiye inmesi gerekmiyo mu?? acil cevaplandırırsanız sevinirim eyvahedigeldismile
ay canım benim ya İnş. en kısa zamanda atlatırsınızselaaaam ben geldim.. beni soranmi oldu...
kac gündür nilayla ugrasiyorum.. cok sükür atesi düstü.. ama öksürügü devam ediyor balgamli oldugundan cok öksürdügünde kusuyor.. üst bas degisiyos sürekli.. zaten zor emen bi bebekti simdi ise emdigi an alttan kakasini yapiyor hemen.. az az yapiyo ama eskisi gibi yesilimsi degil.. yesil olarak devam etseydi kültür alcakti doktor ama cok sükür kakasinin rengi düzeldi.. bide su öksürügü gecseydi.. gece bile uyku arasinda öksürüyor yavrum.. elim kolum bagli bisey yapamiyorum.. sizce ne iyi gelir öksürüge..
ovunmek gibi olmasin azcuk hamaratimdir.kaydirigubbakcemile3
niye kiz ara sira geliyo ya misafir.kaydirigubbakcemile3
benimki yeti şimdilik canım
öle bazen yazdıklarımız havada kalıyo olur ara sıar takma onnara:1hug:
:roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:
ayşeeee çok hamarat olmak istisen yap bi bebe daha bak o zaman nasıl hanaratlaşisin
:roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:
aman wanda olarak kalabilir o zaman.:hulya:
bundan sonra ona panda diyek:roflol::roflol::roflol::roflol:
yok ben panda dicemyerimsenibenyerimsenibenyerimsenibenyerimseniben
bu arada bi ev temizlemiyom kiz, pok goturuyo.:roflol::roflol:
kızlar okuduğum kadarıyla herkes ek gıdaya yavaş yavaş başlamış dün doktorumuza gittik anne sütüne devam 5. aydan sonra başlıcaz dedi,şekersiz başlıcaz önce dedi sonra azar azar şeker koyucaksın yediklerine dedi orda anladm gibi gelmişti ama sanırım anlamamışım muhallebilere falan şeker koymucaz mı !!yani yumurtanın beyazı ,bal, inek sütü ek gıdaya geçildiğinde yasak dedi liste olarak vercekmiş..
etmiiiiiiiiiiii :1shok::1shok::1shok:ne eti nan çüüüşşşşş eti buse daha yeni yeni yemeye başladı et kaygan bişe değilki hiç zannetmiyom et pürede olsa yutacaklarını hiç sanmambizim doktor havuc yada papatesten baslancak dedi.. kaynamis suyla sulandircakmisim.. yada ilerde elmaya suyuna baslandiginda onunla..
ilk zaman tatsiz tuzsuz olmaliymis tadina alismasi icin.. bi hafta boyunca havuc püresi.. ikinci hafta patates püresi.. ücüncü hafta patates havuc ve et püresi.. ilk hata baktin ki havuc alerji yapmadi.. elma püreside eklenebilir.. ama hergün degil ara ara..
ek gidaya baslayinca kabizlik olurmus korkmamak gerekirmis.. eger cok uzun zaman yapmazsa cay verilcekmis.. ki ek gidada cayda olmasi gerek zaten.. eger anne sütü almiyosa bebek..
bul hayatım bula.sdur bende sana yeni bi nick dusunem.kötükedihüso
bizim kızında oluyo canım arada öenmli oldugunu sanmıyorum
ay canım benim ya İnş. en kısa zamanda atlatırsınız
su ates beni hep korkutuyo ates düşereyim diye üstünü cıkarıyoruz baslıyo öksürmeye
Allahım mutlaka hastalanacaklar ama en hafif sekilde atlatırlar inş.
kızlar dün gece cok zor bi gece yasadım bizimki saat 1.30 da uyudu ve en az 10 kez kalktı sayamadım yaa kafam kazan oldu gece en son kalktıgımda aglıyodum esimde ben burda cok terledim deyip kactı odadanakannehir
evet geliyoo canim banyo mutfak o zaman temizleniyokaydirigubbakcemile3
kalsin canim simdilik.. RAbbim isteyenlere versin insallah önce.. görümcem bu yil tüp bebek yapicak.. tutar insallah yaa.. öyle cok istiyorum ki kendisini sevmedigim halde.. evlat hasreti cok kötü bisey ya.. bide görümcem kimseden destek görmüyo bu konuda.. dün epey konustuk telde.. dedim yaptirirsan kimseye söyleme annene bile.. annesi diyomus bi tane yeter napican onca para sayip elin bos dönünce nolcak diyomus.. ki bu annesi görümcemin yan komsusuna ikinciyide yapsana daha yasin ne diyomus.. bide ne bu acelen kirkinami girdin sanki diyomus.. töbe yarabbim ya insan kizina destek olmazmi.
anket yapsak olmazmi???
:roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:
ver kaanin eline süpürgeyi yapsin ne dert ediyosun..
ay girmeye girmeye özlemisim nan burayi.. ama kiz uyandi bile 10dk uyumadi.. iki alinti yapiyom 5saatte yaziyom
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?