cnm ben deil ama oğluşa başladıkmerhaba kızlar aranızda demir hapı kullanan var mı süte bir zararı olur mu ki acaba saçlarım çok feci dökülüyo((
selaaaam ben geldim.. beni soranmi oldu...
kac gündür nilayla ugrasiyorum.. cok sükür atesi düstü.. ama öksürügü devam ediyor balgamli oldugundan cok öksürdügünde kusuyor.. üst bas degisiyos sürekli.. zaten zor emen bi bebekti simdi ise emdigi an alttan kakasini yapiyor hemen.. az az yapiyo ama eskisi gibi yesilimsi degil.. yesil olarak devam etseydi kültür alcakti doktor ama cok sükür kakasinin rengi düzeldi.. bide su öksürügü gecseydi.. gece bile uyku arasinda öksürüyor yavrum.. elim kolum bagli bisey yapamiyorum.. sizce ne iyi gelir öksürüge..
cnm ben bi ara mama da veriydim ya en fazla 90lık verdik 90 cc
bence mama çok verme alışmasın
cnm kız erkek fark etmiyomuş oluyomuş sıkmayın diyyy dr.lar zamanla kendiliğinden geçiyymiş
aldim geldim kizi.
gidip elma puresi hazirlayam kuzuma.
yaklasik iki saat sonra yine uyutcam diye ugrasicam.delikafadulden
selam paçilaaaaaaaaaaaaaaaaarrrrrr
selaaaam ben geldim.. beni soranmi oldu...
kac gündür nilayla ugrasiyorum.. cok sükür atesi düstü.. ama öksürügü devam ediyor balgamli oldugundan cok öksürdügünde kusuyor.. üst bas degisiyos sürekli.. zaten zor emen bi bebekti simdi ise emdigi an alttan kakasini yapiyor hemen.. az az yapiyo ama eskisi gibi yesilimsi degil.. yesil olarak devam etseydi kültür alcakti doktor ama cok sükür kakasinin rengi düzeldi.. bide su öksürügü gecseydi.. gece bile uyku arasinda öksürüyor yavrum.. elim kolum bagli bisey yapamiyorum.. sizce ne iyi gelir öksürüge..
puhaahahahahah wanna kızına mı yapmışşşşşşşşşşş
nan nerenizle okuyonuz allan manyakları siziiiiiiiiiiii :roflol::roflol::roflol:
wanna kek verdik falan diince bende bundan yap artık senin kızı anca bu keser dedim ayhhhhh bayılazaaam wanna kızına yapmış diy yaaaaa :roflol: yelüzü geçtin haa selocan kaydirigubbakcemile3
kaç saattir uyuyorduda uyandırdın gız.benim artıkın öle bi lüksüm yok da
gündüzleri ne zaman uykusu gelirse o zaman uyutuyom 3 saat arayla nerdeyse
uyumasıda kısa fazla dizimde tutmum ya ondan
dünden beride kendi ninnisiyle uyuyo kaydirigubbakcemile3
selam canım :)
canım elma gaz yapmıyo mu ya bebişine ?? bizim doktor hiç bişi verme 5. aydan sonra başlarız yavaş yavaş dedi ama herkes veriyo kararsız kaldım :sm_confused: ama bizim kız 2. aydan bu yana ek mama alıyo acaba ondan mı başlama dedi:1no2:
merhaba kızlar aranızda demir hapı kullanan var mı süte bir zararı olur mu ki acaba saçlarım çok feci dökülüyo((
selaaammm geyik almış yürümüş gene :))))))))
ben şu meyve suyu ve yoğurt olayına taktım hangisi önce verilicek diye...
benim dr önce yoğurt sonra sütlü pirinçli muhallebi sonra meyve suyu sonra sebze püresi en son olarak da meyve püresi demişti...
bende bi kitap var (almanızı tavsiye ederim bu arada) orda da ilk verilecek ek gıda yoğurttur diyo...netten de baktım meyve suyu daha sonra verilicekmiş... ayrıca meyve suyu anne sütündeki demir emilimini azaltıyomuş anne sütünden hemen önce veya sonra verilmemeliymiş...ara öğün olarak vericekmişiz...bilginize.... :)
benimde dökülüyo bacım bugün bimde bioblas gördüm aldım bakalım fayda edecekmi
ilk aylar iidi son 2 aydır fena dökülüyo bütün ev saç :sinifsinif::sinifsinif:
valla ben de vermedim bişi ya bi tek elma muz mandalina yalattım bi de limon ama bişi vermedim öle eni konu
benimde feci, avuc avuc geliyo elime.
bi firsat bulsam gidip kestircem kisacik.:sinifsinif:
dün gece görüştüm cnm
ateşi normale gelmiş
ama emmesi çok azmış emdiğinide kusuyormuş öksürük başladığı için
balgam rahatsızlık veriyor sanırım.inşallah düzelecek:Saruboceq:
cnm ben deil ama oğluşa başladık
demir hapını bilmem ama doğumdan sonra feci bir saç dökülmesi oluyomuş belki de o dur
cnm geçmiş olsun öncelikle
bize dr asist die bi şurup verdiydi ama hiç kullanmadık
ıhlamur versene azcık belkim işe yarar
bide bebişin göğsüne ve sırtına zeytinyağ sürüp havlu kağıtla kapat ben öyle yaptım geçti öksürük bi yan etkisi de yok yaniii ama şurubu dr a da sor istersen
tekrar gecmis olsun canim.
kiyamam kuzucuga.
oksuruk icin sogan suyu iyi gelir diyolar ama bebege verilirmi ki?bilmiyorumkismile
ben gidip popomla yer silem, bari bi ise yarar.
zira bunlar kulak olarak kullaniyo.:roflol::roflol:
1,5 saat kadar uyudu.
2 kere daha yarimsar saat uyusa yeter iste, Allah bereket versin.kaydirigubbakcemile3
bende hiç birşey vermiyorum su bile doktorumuz 6 ay bitmeden başlamıcaz dedi
üstelik bu acele nedir anlamıyorum ek gıdaya erken başlamakta geç kalmakta zararlıymış hanımlarrrrrrrrrrrrrrrr duyurulurrrrrrrrrrrr
hoş bu ara topikte beni sallayan yok ama ben yinede kendimce yazıyom :dilcikar:
ayy benimde avuç avuç kel klacam her yerden benim saçım çıkıyooo sinir oldum haaa
yemeğe düşecek diye ödüm kopiii:1no2::1no2::1no2:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?