ya canım benim şapşak oğlum pişik oldu geçmiyo kaç çeşit krem kullandım olmadı geçmedi
omuz bölgesi de kızarmıştı onu da gösterim dedim
bi krem verdi 1 haftadan fazla kullanma dedi haftaya tekrar götürecem
canım yaz olsa sık sık yıkarım açıkta bırakırımmaşallah oğluşuna canım
sende açık bırak gündüzleri altını yıka suyla bol bol
iciii sen cam rendeyi bilminmi dünürüm
şimdi biz ek gıdaya geçince muhakak lazım olan bişe elma armut feln rendelicez onda tel süzgeçten geçirip yedircez canım
bilmiodum canım yaa yeni öğrendim nerden bilem
el blenderı ne işe yarıo bu durumda
ben oğluşumu yıkayıp gelecem sempatiksalakcinni
el blendırı metal oldukları için besin değerlerini kaybediyomuşa.sa.s
abla kızz yarın aşı olacak ondan yıkıyomnan ne her akşam yıkisin çocuğu beee:mymeka:
iyi geceler canımgözümden uyku damlıo mutfağı dahi toplayamadım
kız zaten ayağımdn kucağımdan inmio
herkese ii geceler Allah rahatlık versin mışıl mışıl uyuyun bebelerinizle
abla kızz yarın aşı olacak ondan yıkıyom
her akşam değil gıı genelde gün aşırı yıkamaya çalışıyom
ya canım benim şapşak oğlum pişik oldu geçmiyo kaç çeşit krem kullandım olmadı geçmedi
omuz bölgesi de kızarmıştı onu da gösterim dedim
bi krem verdi 1 haftadan fazla kullanma dedi haftaya tekrar götürecem
geçmiş olsun canımbende bugün dr dan geldim ama kendim için gittim tırnaklarım batmıştı onu kesip dışarı çıkmıştım malum burlar çok pis mikrop kapmış ve kötü olmaya başlamıştı onu çektirdim ve 2 başparmagımada 4 er tane dikiş atıldı ve şuanda çok acıyo acısından uyuyamıyorum allahtan paşa bugün mışıl mışıl uyuyo 5 saattir uyuyo gerçi eşim bakıyoda ben emzirmeden emzirmeye alıyorum sabahlıyacam anlıyacagınız.....
bende bugün dr dan geldim ama kendim için gittim tırnaklarım batmıştı onu kesip dışarı çıkmıştım malum burlar çok pis mikrop kapmış ve kötü olmaya başlamıştı onu çektirdim ve 2 başparmagımada 4 er tane dikiş atıldı ve şuanda çok acıyo acısından uyuyamıyorum allahtan paşa bugün mışıl mışıl uyuyo 5 saattir uyuyo gerçi eşim bakıyoda ben emzirmeden emzirmeye alıyorum sabahlıyacam anlıyacagınız.....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?