2009 Kasm Anneleri

hangi kremleri kullandın bakem
bide ıslak mendil kullanıyonmu onnar çok pişiriyo

maşallah oğluşuna canım
sende açık bırak gündüzleri altını yıka suyla bol bol
canım yaz olsa sık sık yıkarım açıkta bırakırım
ama kış şartları malum ev ne kadar sıcakta olsa olmuyo zaten yeni hastalıktan kurtuldu
biraz daha sabredecez bi yaz gelse

iciii sen cam rendeyi bilminmi dünürüm
şimdi biz ek gıdaya geçince muhakak lazım olan bişe elma armut feln rendelicez onda tel süzgeçten geçirip yedircez canım

iciii sen cam rendeyi bilminmi dünürüm
şimdi biz ek gıdaya geçince muhakak lazım olan bişe elma armut feln rendelicez onda tel süzgeçten geçirip yedircez canım

bilmiodum canım yaa yeni öğrendim nerden bilem
el blenderı ne işe yarıo bu durumda

ya kıslar ben sabaha kadar kaç kez kalkıorum bilmiom yane
uykusuzluktan ölcem derin uyumuyo napcam devamlıda meme arıo
önceden 3-4 saat uyuyodu şimdi 2 saatten fazla uyumuyo
yatağa koy al fenalık gelio kaç kez düşüoduk napcem
bide hep gaz çıkarıo uykuda pırt zırt ondanmı uyanıo acep

gözümden uyku damlıo mutfağı dahi toplayamadım
kız zaten ayağımdn kucağımdan inmio
herkese ii geceler Allah rahatlık versin mışıl mışıl uyuyun bebelerinizle

canım tirosyd diye bi krem var o çok iyi geliyo benim oglanın ilk başlarda altı hep pişik olduydu malum burası çok sıcak onu getirttim türkiyeden o işe yaradı deneyebilirsin

bende bugün dr dan geldim ama kendim için gittim tırnaklarım batmıştı onu kesip dışarı çıkmıştım malum burlar çok pis mikrop kapmış ve kötü olmaya başlamıştı onu çektirdim ve 2 başparmagımada 4 er tane dikiş atıldı ve şuanda çok acıyo acısından uyuyamıyorum allahtan paşa bugün mışıl mışıl uyuyo 5 saattir uyuyo gerçi eşim bakıyoda ben emzirmeden emzirmeye alıyorum sabahlıyacam anlıyacagınız.....

agrı kesicide karr etmediiii..... başka şele ugraşıyımda agrısını hissetmiyim diye takilim burayaa.....sezeryan bile bu kadar sızlamamıştı.....dua edin.....

geçmiş olsun canım

geçmiş olsun canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…