nbr kızlaaaaaaaaaaar
nbr kızlaaaaaaaaaaar
hadi ya:1shok:
ama hiç yoktan iidir..gündüz kafa dinlersin..
bizimkisi sadece gece uyuyo sözde tabi..4 kez kalkıyoya,uykum o kadar bölününce hiç dinlenmiyomuşum gibi gelio..
az önce görümcemle konuştum yarım saat..hem ek gıda konusunda..iyi oldu başka şeylerde öğrendim..
hacettepe ünv.hastanesinde o..bebeğinide oraya götürüyo dr.
mamayı az ver dedi öyle yapıyom zaten..demir ilacına 6.ayda başlatıyolarmış..hatta kanına bakıp gerek varsa başlanıyomuş..
ben zaten memnun deilim 5 gündür filan kullanıyoz şu ilacı bağırsaklarını o bozdu gibi gelio bebeğimin..bende ara vericem..CADIARZU
doğal pekmez verebilirmişiz çok az onun yerine..görümcem doğal pekmez bulmuş gönderirim dedi..
ayrıca sağlıklı bebekte kilo deil,boy önemliymiş..boyu uzuyosa iyi besleniyo demekmiş yani..
mutlu oldum biraz..bide bebeğimin kilosunu söyledim aramızda 3 ay var onunki 600 gr fazla sadece bizden..zayıf tabi ama ben üzülüyodum,saçmalama bize göre kat kat iyi dedi,moralim yerine geldi..
slm canım..
ne haber,yorgunluğun geçtimi..ne durumda ev?
selam canim
tabi uykuyu gunduz kandirinca gece napicak?
aman gece uyusunlar ya.mafoldumben
arasimin kilosuda boyuda cok iyi masallah.
sen kuruntu yapiyosun, yapma canim.opuyorumnanaktan
benımkııde durmuyo dogru duzgun yoksa 3 odalı ewı 3 gunemı yayardımgördüm akannehirakannehir
ben bıraksada bulaşıkları durulasam deyu gözünün içine bakıyom o zaman bu zamandır artık durulama dan geçtim acımdan gebercem delikafaduldendelikafadulden
gııı sunwaysss bizim eve de bil atıver beeeeeeeee laelaelaelaelae
walla dötümle yapamıyom öle bi şekil warda benmı bilmiimmboshayallersmilebizim o derin temizlik dediğimiz şeyiii sunways bacı dötiynen yapiiyy gafil uyan :roflol:
selam canim
tabi uykuyu gunduz kandirinca gece napicak?
aman gece uyusunlar ya.mafoldumben
arasimin kilosuda boyuda cok iyi masallah.
sen kuruntu yapiyosun, yapma canim.opuyorumnanaktan
dilmuhh nasılsın bebemŞeniznbr kızlaaaaaaaaaaar
evet sağlıklı bebeğin kilosuna değil boyuna bakılıyomuş doktorda öle dedi benimkinin boyu 66 cm iyi yane a.sa.saz önce görümcemle konuştum yarım saat..hem ek gıda konusunda..iyi oldu başka şeylerde öğrendim..
hacettepe ünv.hastanesinde o..bebeğinide oraya götürüyo dr.
mamayı az ver dedi öyle yapıyom zaten..demir ilacına 6.ayda başlatıyolarmış..hatta kanına bakıp gerek varsa başlanıyomuş..
ben zaten memnun deilim 5 gündür filan kullanıyoz şu ilacı bağırsaklarını o bozdu gibi gelio bebeğimin..bende ara vericem..CADIARZU
doğal pekmez verebilirmişiz çok az onun yerine..görümcem doğal pekmez bulmuş gönderirim dedi..
ayrıca sağlıklı bebekte kilo deil,boy önemliymiş..boyu uzuyosa iyi besleniyo demekmiş yani..
mutlu oldum biraz..bide bebeğimin kilosunu söyledim aramızda 3 ay var onunki 600 gr fazla sadece bizden..zayıf tabi ama ben üzülüyodum,saçmalama bize göre kat kat iyi dedi,moralim yerine geldi..
ne yapıyo nazımız
walla dötümle yapamıyom öle bi şekil warda benmı bilmiimmboshayallersmile
onu sen eyı yapıyon hacı elın pc de dötün ew işindekaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
sağol canım benim evet ya ben biraz kuruntu yapıyorum..neden ama topicteki diğer bebeklerin kiloları çoğunlukta 7 yi geçti..her bebek bir olmaz ama gaza mı geliorum nedirkaydirigubbakcemile3
biz yemek yemeye gıdecüz..oglumun yanına uzandım yarım saat uyumusum yawww
uyandırayım su sıpayı
ohh iyi gezmeler afiyet olsunyerimsenibenbiz yemek yemeye gıdecüz..oglumun yanına uzandım yarım saat uyumusum yawww
uyandırayım su sıpayı
aynıyız canım 66 cm bizimde..iyi gayet canımhihoyyytdilmuhh nasılsın bebemŞeniz
evet sağlıklı bebeğin kilosuna değil boyuna bakılıyomuş doktorda öle dedi benimkinin boyu 66 cm iyi yane a.sa.s
kiz biz daha 6yi gormedik.kaydirigubbakcemile3
hadi sende uyandir, bugun bebelere rahat yok.kaydirigubbakcemile3
kızlar narin ve zarif olurlar bikere gayet normaldir..ama erkek cılız olursa olmazkaydirigubbakcemile3
hem boyu önemliymiş öğrendika.s
ohh iyi gezmeler afiyet olsunyerimseniben
aynıyız canım 66 cm bizimde..iyi gayet canımhihoyyyt
kızlar narin ve zarif olurlar bikere gayet normaldir..ama erkek cılız olursa olmazkaydirigubbakcemile3
hem boyu önemliymiş öğrendika.s
seninkinin kilosu kaçtı canım
4 aylık erkek bebeklerde kilo en az 4,600 boy 57 cmmmiş
en fazla kilo 8,250 boysa 67,5 muş
buna göre bizimkilerin boyları kgayet iyi hatta sınıra yaklaşmışlara.sa.sa.s
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?