sağol fatrom yaa öle böle kötü bişey ddeğil yaa çok çekiyoyrum ben gençliğimden beri mafoldumbenmafoldumben bi tarafını aldırdımdı şimdi aynı tırnağın sağ tarafıda battı mafoldumben
çokmu gittin na diyetisyenlere:roflol::roflol:
anaaam zırlıyor benm oğlannn ben idare edrim kızlar hala kafam atıkkk hala konuşmuyoruz kocişle umrumda da deil şeytan diy al çocuğu çek git uzaklara ama eşyası çok veledin taşıması derttttt :roflol:
anaaam zırlıyor benm oğlannn ben idare edrim kızlar hala kafam atıkkk hala konuşmuyoruz kocişle umrumda da deil şeytan diy al çocuğu çek git uzaklara ama eşyası çok veledin taşıması derttttt :roflol:
peki neyden oluyomuş belli bi nedeni varmıCADIARZU
ben değilde kocişim için 3 dr.a gittiydik hepiciğide çiçkoduu kaydirigubbakcemile3
noldu kızz benim habarım yok
esyası olması gitcen hee delikafadulden
anlatma nan o zaman get o zaman :mymeka:gidecem tabii yetti gayrı aaaaa... anlatmıcam da size siz şimdi alttan al olur böyle bütün kocişler aynı diceniz banane anlatmıyom işte...
ben çıkıyorum oğlan zırlyyy
off fatom yapısalmış yani tırnağın kenarındaki etin tipinden mafoldumben
tipine mıçam öle tırnağın :roflol:
peki neyden oluyomuş belli bi nedeni varmıCADIARZU
kocişin çiçko değelki nan neden dok. getüdün adamı mankenmi yapacadun:jeyyar:
yanlış tırnak kesimi dar ayakkabı giymekten oluyo bende çektirdim daha doğrusu küçük bi ayak operasyonuydu başparmaklarımın ikisindede 4 er dikiş var bu gece sadece 2 saat uyudum şimdide sızliii
alllahtan eşim baktı velede şimdide işe gidiii napacam bakalım gerçi ögleye gelecek ama paşa inş durur....
çok geçmiş olsun canım yaaa ayy ne kötüüü öööffffffffffffyanlış tırnak kesimi dar ayakkabı giymekten oluyo bende çektirdim daha doğrusu küçük bi ayak operasyonuydu başparmaklarımın ikisindede 4 er dikiş var bu gece sadece 2 saat uyudum şimdide sızliii
alllahtan eşim baktı velede şimdide işe gidiii napacam bakalım gerçi ögleye gelecek ama paşa inş durur....
nasıl değil kız fatoo sempatiksalakcinni
1,85 boylan 105 kilo akannehirakannehir
off fatom yapısalmış yani tırnağın kenarındaki etin tipinden mafoldumben
tipine mıçam öle tırnağın :roflol:
Günaydın kıslar nasılsınız
ben salonun bile kizin oturacagi yerini supurdum.
kazara baska yere otursa yandim yani.sempatiksalakcinni
üleeyynnn adam nerdese 2 metre kaç kilo olacadı 70 kilomu:mymeka:
bak yapısal oldugunu bilmidim desene ben ayvayı yedimmm.... gerçi doktor tırnagın kenarında et koymadıı orasıda ayrı mesele ama inş tekrarlamaz benim abimde 2 defa çektirdi şimdi düzeldi ama...
kocişin çiçko değelki nan neden dok. getüdün adamı mankenmi yapacadun:jeyyar:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?