2009 Kasm Anneleri

selammm
bugun ıkeaya gıttık
yoruldummmmmmmmmmmmm oglumu zor uyuttum sımdı bende yatıyom ıyı gecelr demeye geldım kımscııkler yok

kızlar haftasonu yani cumartesi iş çıkışı istanbula gittik kuzumunda ilk uzun yolcuşuğu oldu ikea ya gittik alışveriş yaptık cumartesi akşamı arkadaşlarda kaldık pazar dayımlara uğradık çok yorucu bir haftasonu geçirdik ama çok güzeldi kafam dağıldı ve bu küçük kaçamak bana çok iyi geldi. kuzucuğumu bu sabah yine babannesine bıraktık :(

günaydıınn
sayfalar hiç ilerlememiş haa
burcucum ne güzel olmuş gezmiş gelmişsiniz
monaroza geçmiş olsun ve de maşallaaah
cts hava süperdi bugünse kar yağdı eccük amaan ısınsın artık yaaa

slm millet kimsecikler gelmemiş bebişler uyuyorken uykuya mı yattınız hatunlarrrrsempatiksalakcinni

geçmiş olsun canım umarım ateş yapmaz kuzucuğa
bu arada maşallah :nazar:
saol canım opuyorumnanaktan
ohhh ne güzel gezmişsin kaydirigubbakcemile4
günaydıınn
sayfalar hiç ilerlememiş haa
burcucum ne güzel olmuş gezmiş gelmişsiniz
monaroza geçmiş olsun ve de maşallaaah
cts hava süperdi bugünse kar yağdı eccük amaan ısınsın artık yaaa

tşkürler canım opuyorumnanaktaninşallah ateş çıkmaz da rahat eder kuzum

ay hava kapalı puslu ahmed saidde hiç uyumadı gece köydeydim sabah eve döndüm bezi az almışım

selam hatınlaaaa
benm oğluş sabaha kaa 4 kere kalktı sonra babasını geçirmeye die uyandı, emdi uyudu gene ben de babası gitti deyü yanıma yatırdım koca yatak gereine gerine 9 buçuğa kaa uyudu uyandı oyun oynadık bu sıralar ayaklarına çok bakıyor:) keşfetti oynatıyor filan:))) ct bende yatılı misafir vardı acele yemek yapmak zorunda kaldım ama güzel oldu:) ay çok mutluyum oğluş uyurken ben de az da olsa uyumuşum şimdi gene sesler geliy beşiğinden
o uyurken de fırsat bu fırsat deyü yemeğimi yediydim ama kk keyfi yaptırmıcak anlaşılan hıııı diyor:)

slm hatunlar bu aralar giremiyom kızın ateşi çıkıyo ishal olmuş ateşini düşüreyim derken üstünü tek kata indirdim bu defada üşütmesinden korkuyom

Back
X