çok sağol canımo zaman olur canım.
güle güle kullanın. bende oturtuyom arada hele ayna karşısında oturmaya bayılıyo
evet ya koyarız yemekleri nasıl yediğimizi anlamıyozbende himen kullanırım ya nasılsa tam yatıyomuş
biz yerken yanımızda durur bari böle nöbetleşe yiyoz akannehir
yeni evin hayırlı olsun canımgunaydın kızlar
ben geldim 3 haftadır yoktum tasınma ve yerleşme işlerim bitti sonunda
eve adsl baglanmadı henuz ama en sonunda esimin vınnını alıp onla baglandım:))
ozledim sizleri burayı neler yapıyorsunuz bebişler nasıl keyifler yerinde mi
biz en son 4 ay kontrolune gittik 4750 gr 58 cm olmusuz doktorumuz 5 kıloyu gecsin bir dahaki ay katı gıdalara baslarız dedi yoğurt falan
asılarımızı da olduk yalnız fıtıktan suphelendi takip edin dedi bir dahaki ay gene bakarız sorun gorunurse gene ultrasound cekip fıtıksa ameliyat etmemiz gerekir dedi
onun dısında tasındığımız yerin arka balkonu camlık cok guzel ama daha hala yuruyuse cıkamadım:)
oğlusumu da dısarı cıkaramadım havaların biraz daha ısınmasını bekliyorum
karsı apartmanda kayınvalidem oturuyor yerleşene kadar bir hafta onda kaldık bir de burda bir telefonla hersey kapına geliyor dısarı cıkamıyordum bebekle o rahatlığı var buranın bir de
ben de durumlar boyle kılolarım hala duruyor 4 ayda doktorum kontrole gel dedmişti smear testi yapacak jinekolojik muayene edecekti hala gidemedim bir ara ona gitmem lazım hoş o da hamile idi doğurmus da olabilir:)) benden boyle işte.
hepinizi opuyorum selamlar.
günaydııııııııngünaydın karulaaarrrrr nasılsınız bakem
furkan ayamda uyii ev ölecene duriiii hhhhoffffff
günaykın hanımlar
ohhhh bugün rahatım yemeğe davetliyiz yemek derdim yok oğluşumda şimdik uyudu
evide dün temizlemiştim rahatım
applearzucum bize doktorumuz 1 ay daha emmeye devam 5.aydan sonra ek gıdayı konuşuruz dedi
birde demir kullanmnızı tavsiye etmiyorum dedi vermedi yani sadece devit yeter dedi
sonraaa kilolar hala duruyo
havalar ısınmadanda gitmezle kaydirigubbakcemile3 hava ısınsa oğluşu pusetine koyup hergün yürücem nasipse
bu arada yeni evinde sağlıcakla ve ii günlerde oturun inş
gunaydın kızlar
ben geldim 3 haftadır yoktum tasınma ve yerleşme işlerim bitti sonunda
eve adsl baglanmadı henuz ama en sonunda esimin vınnını alıp onla baglandım:))
ozledim sizleri burayı neler yapıyorsunuz bebişler nasıl keyifler yerinde mi
biz en son 4 ay kontrolune gittik 4750 gr 58 cm olmusuz doktorumuz 5 kıloyu gecsin bir dahaki ay katı gıdalara baslarız dedi yoğurt falan
asılarımızı da olduk yalnız fıtıktan suphelendi takip edin dedi bir dahaki ay gene bakarız sorun gorunurse gene ultrasound cekip fıtıksa ameliyat etmemiz gerekir dedi
onun dısında tasındığımız yerin arka balkonu camlık cok guzel ama daha hala yuruyuse cıkamadım:)
oğlusumu da dısarı cıkaramadım havaların biraz daha ısınmasını bekliyorum
karsı apartmanda kayınvalidem oturuyor yerleşene kadar bir hafta onda kaldık bir de burda bir telefonla hersey kapına geliyor dısarı cıkamıyordum bebekle o rahatlığı var buranın bir de
ben de durumlar boyle kılolarım hala duruyor 4 ayda doktorum kontrole gel dedmişti smear testi yapacak jinekolojik muayene edecekti hala gidemedim bir ara ona gitmem lazım hoş o da hamile idi doğurmus da olabilir:)) benden boyle işte.
hepinizi opuyorum selamlar.
ek besinlere baslayanınız var mı ben bu ay yoğurtla baslasak mı dedim bir dahaki ay dedi doktorumuz biraz daha buyusun dedi
2 gün önce bi haber aldım tırstım:bbo: sizide tırstırıyim dedim sempatiksalakcinni
halamın gelininin 5 aylık oğlu wardı hatun 2 aylık hamileymiş kafamçokkarıştı
selam kızlar nasılsınız
perşembe günü bebişim çift taraflı kasık fıtığından ameliyat oldu narkozu almışken sünnetinide yaptırdık ameliyattan çıktığı gün çok kötüydü oğlum şimdi biraz daha iyi bugün kontrole gittik dr iyi dedi ama hala canı yanıyo bebişimin. o benim artık küçük erkeğim
gecmişolsun nilufer ikisi bir arada cıkmıs iyi olmus belki biz de kasıktan ameliyat olacağız bişr dahaki ay tekrar kontrol edelim dedi doktor biz sunneti yaptırmıstık onceden umarım bunu da kolay atlatır minik oğlum
size de cok cok gecmiş olsun sunneti 3-4 gunde gecer basta idrarını yaparken aglar ama cabuk geciyor merak etme.
sadece anne sütü veren kimler yaaaaa
ben ben bena.s
canım hayırlı olsun yeni eviniz.
berk ede maşallah gittikçe toparlıyo kendini
ben şimdilik elma püresi veriyom 3-4 çay kaşığı. 10 gün sonrada yoğurt ve sebze püresi verecem ama çok değil tadımlık. berkin bağirsakları biraz daha gelişsin öle başlarsınız dr u bekle
ayyy korkulu rüyamız Allah yardımcısı olsun2 gün önce bi haber aldım tırstım:bbo: sizide tırstırıyim dedim sempatiksalakcinni
halamın gelininin 5 aylık oğlu wardı hatun 2 aylık hamileymiş kafamçokkarıştı
bizde yaza sünnet düşünüyoooooooooz
umarım çabuk geçer
bişey sorcam şimdi küçükler ya bunlar genel anestezimi lokal anestezimi yapılıyo
genelse yaptırmak istemiyom yaaaaaa
ben varım kuşum oğluşum hala suya bile hasret :roflol:
ama bu ara resmen memeyle oynuyo iki çekiyo bakınıyo sırıtıyo hadi yeni baştan
bizde yaza sünnet düşünüyoooooooooz
umarım çabuk geçer
bişey sorcam şimdi küçükler ya bunlar genel anestezimi lokal anestezimi yapılıyo
genelse yaptırmak istemiyom yaaaaaa
ayyy korkulu rüyamız Allah yardımcısı olsun
ya bende yaptıralım diyorumda eşim olmaz kıyamam diyo açık yara bez bağlıyoruz nasıl olacak diyo yaptıranlar fikir verin hijyen falan nasıl sağlanacak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?