2009 Kasm Anneleri

ay edoş nolsun şekerim uyuyor şimciii dün gece tam 12 de yıkadık çocuğu:) neye uğradığını şaşırdı uykusu da geleceğine kaçtı ama biz kaşındık o saate kaa uyumuşuz otururken napalım gözümü açamıyodum dün gece vallaaaaaa hatta bi ara artık uykusu gelmiş ağlıyodu babası benm uykum yok dedi aldı gezdirdi geldi uyutmuş gözümü açıp aaa nası becerdin uyutmayı demek bazen seni istiyo bu çocuk dediğimi hatırlıyorum:)

ayy ben de kestirem diyodum da kociş kızıyyyy ay zeytin cnmı çektirdin nannn

akannehirakannehir o saatte ben bile zor yıkanırım gıı bebe naapsın sempatiksalakcinnisempatiksalakcinni
kestir nan kestir hazır kocişede kızgınkene kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

nazlıcım maşallah yağmurumuza :nazar:

ya benimde dökülüo saçlarım dmir hapı içiorum aç karan 2 kaşık pekmez içiorum
meyve kuruları yiyorum anlımdan sağ taraf açıldı resmen kahkül kestirdim yaw
kirpiklerimde azalmış onada badem yağı sürüym bare Allahtan kaşlarım yerinde duruii
yaw saçımız dökülcene başka yerlerdeki tüğler kökten dökülse daha güsel olucak yane

kaydirigubbakcemile5 sana katılıyorum icii keşke başka yerden gitseydi kıllar :roflol:

şekerim bence ye benm annem ye diyor artık büyümüş bizimkiler:) kendileri çıkarırlar hem alışsın hem de senin yediğin her şeyin vitamininden alıyor bazı şeyleri yemessen olmaz ki diyor haklı da artık eskisi kadar zor değil gaz çıkarması ama ben gene de iki üç kaşık koyup yiyorum abartmıyorum ama öncesine göre acayip bir iştah var wanna bu arada ben 56 kiloydum ya 58 olmuşum ama bi sitede hesaplattım gene kiloma normal diyyy:)

ben de bıktım saçtan toplamaktan gece bile toplu saçlarım bi de kuaför sormadan kafasına göre kat kat kesmiş o kaa da dediydim ben çocuklu karıyım deyü sinir oluyom zati o kuaföre de mecburiyetten gittiydim şimci gece bile toplamak zorunda kalıyorum yoksa hepsi önüme geliy çocuğu göremiyom :roflol:

bende 57 kiloyu gormustum ama sanki simdi tekrar almaya basladim.
zaten oyle oluyo genelde.
ilk baslarda veriliyo sonra tekrar kilo alimi basliyo.

gece genelde bende topluyorum. yoksa daha beter dokuluyo.akannehir

bugün kızı 15 dk çardağa çıkardım güneşlendik
ev sahibiyle karşılaştık
kızım için arkaya salıncak yaptıracakmışşşşşşşşşhihoyyythihoyyyt
yazın sen işlerini yaparken ben başında sallarım dedi
yaşlı teyze ne yapsın zaten canı sıkılıy
yanına da bez falan koyumda bari mıçtığında altını da temizlesin:utangac:
seviyom ev sahibimi yaa da ne istim
birazdan da carrefoura gidecez kociş gelcek :lepi:

cnm biz de rotanın ikinci dozunu geçen ay yani 4. ayda olduk:) ama ilk dozuna geç kalmıştık yani istediğimizde hemen gelmedi aşı, bi de karma aşıyla aynı gün olması lazımmış veya rada 4 hafta olması lazımmış ona da bakıyolar bilmiyorum bizimkinin başka dozu varmı dr bişi demedi henüz
/QUOTE]

ıyı barrrıı yaaaaaaa
bızımde 3 hhFT A SONRA OLMUTU .Olum emıyda anca yazıyom bode ferro sanol demır werdıler onu kasıkla werıcem
şekerciiim biimki o damlayı içmedi kesinlikle hatta ağzında tutup ben arkamı dönünce çıkardı uyanık köfteee kokusu tadı ve lekesi berbat aynı pas gibi kokuyo sonra dr değiştirdi de rahat ettik bunu gene içiyyy ferrum mu ne bunun adı

kirpiklerimde azalmış onada badem yağı sürüym bare Allahtan kaşlarım yerinde duruii
yaw saçımız dökülcene başka yerlerdeki tüğler kökten dökülse daha güsel olucak yane

aynen cnm katılıyorum keşke başka yerdekiler dökülseeee
biz doğal şamp kullanıyoruz otacının kızlar harika geldi saçlarımıza bi de içine çam yağı damlattık şampuanın tavsiye ederim

kaydirigubbakcemile3yok nan kurufasülyeye yeni başladım zaten
içine bolca kimyon ohhh süper oluyyy
mercimek çorbasını arada öle atıştırıyom gııkaydirigubbakcemile3
normalde yayla ve tarhana içiyom.
yavaş yavaş geçiş yapıyom işte kanımcakaydirigubbakcemile2
gız yoksa ne yemeği yapcamı bilemiyom.sen hiç mi yemin yoksam gııkafamçokkarıştı

kiz benim yediklerim gaz yapmasim diye hep kilo yapicak seyler.
yakinda 100 kilo olucam cocuk gaz olmasin diye.akannehir

kız dün öğlen eve bakmaya geldiler akşam eşim 7 gibi gelir o zaman gelin dedim kociş geldi yemek yedik bekledik bekledik dedik tam biz başlarız yıkamaya zil çalar saat on oldu benim içim geçmiş oğlan da uyuyodu kociş de uyumuş kalmış oturduğu yerde bi baktık saat 11 olmuş benm gözüm açılmıyor uykudan yıkamaktan vazgeççektim ama kociş bugün ankaraya gitti mecbur yıkadık bu gece geç gelir belkiiiii

goruyomusun ev sahibinin yaptigini.
gicik sey.:oklava:

nazlim gozun aydin.
masallah yagmuruma.:nazar:
alinti yapmistim ama silinmis.bilmiyorumkismile

Sağolunnnn kızlar a.s. a.s. a.s.

wannam sen artık ye bakim herşeyi bebeklerin onlarada ihtiyaçları var bak geçen daha az kilo almıştı Yağmur her yediğimiz bizim bebeklere yarıyor vitaminn şart

:roflol::roflol:kestir bence sana çok yakışırrrrrrrrrrrrrrrrkaydirigubbakcemile3
teşekkür ederim cnm benm çok iyi bi kuaför bulmak lazım memleketteyken gitçektim ama ayağımdan dolayı gidemedim kaşlar da bitişti:)
bende 57 kiloyu gormustum ama sanki simdi tekrar almaya basladim.
zaten oyle oluyo genelde.
ilk baslarda veriliyo sonra tekrar kilo alimi basliyo.

gece genelde bende topluyorum. yoksa daha beter dokuluyo.akannehir
cnm yaaa benm gece de toplayınca kafam ağrıyor:(
kiloyu napçaz kız daha da mı alcaz yoksaaa
az mı yesem ne etsem
kaç gündür bişey deniyorum acayip süt yapıyodu bugün yemicem:
az bulguru sıcak suda bekletip içine dereotu haşlanmış mısır yoğurt ve çörekotu az da tuz atıp yiyordum
ya da sırf yoğurt dereotu çörekotu karışımı yiyorum
tavsiye ederim bacılaaaaaaa
ev sahibiyle karşılaştık
daha ne istiyon kızzz
iyi gezmeler size ben on gündür evden burnumun ucunu bilem çıkarmadımmmmmm

ev sahibiyle karşılaştık

ohhhhhhhhhh yemek kadar etkili güneş bizde pakta yürüdükk zaten bunaldım evde uacık güneş görsem zıplıyorum:)))
nazlım bende izmirde bi prof arıyorum egemi getircem yav senağlama

noldu Egeme???? ve gevher hnm 1 numaraaa gel sen randevu alırız

nazlım haklısın cnm bende hazır bişey vermeyi düşünmüyom zaten
dediğin gibi öle tatırmaları bende yapacam 1 haftaya kalmaz

ayyy ayyyyyyy ipeğimde sevecek yemeklerimizi her yemeğin suyundan tattırıyorum bi mercimek kadr ekmek parçasıı suya bandıkmı zaten çok yumuşuyo şaplata şaplataaa yiyo:))

kiz benim yediklerim gaz yapmasim diye hep kilo yapicak seyler.
yakinda 100 kilo olucam cocuk gaz olmasin diye.akannehir

goruyomusun ev sahibinin yaptigini.
gicik sey.:oklava:

kız kilo yapıcı şeyler yeme bolca yeşillik ye gitsinnn

evet ya onun yüzünden çocuğu bilem yıkayamıyoruz az önce de zil çaldı ama bakmadım kimbilir kim geldi ev bakmaya ne düşüncesizler ya akşam gelsinler zaten bana oturmaya gelen bi Alllahın kulu yokki ya yanlış çaldılar ya ev bakacaklar değmez kalkmama hiç yerimdennnn

nan zeytünnnn nereye gidiyon kır dizni otur aşa bak bana ben hiç gezmeye gidiyomuyum işten eve evden işeeeee kaydirigubbakcemile

nazlım bu laktoz alerjisi olayı vatya ona çok kafam takılıyo :sinifsinif:
test falanda yapılmadı bu kandan öğrenilcek birşey değilmi acaba :uhm:
bu sebepten istiyorum izmirde iyi bi dr.a gitmek iştee

ohhhhhhhhhh yemek kadar etkili güneş bizde pakta yürüdükk zaten bunaldım evde uacık güneş görsem zıplıyorum:)))

noldu Egeme???? ve gevher hnm 1 numaraaa gel sen randevu alırız

ayyy ayyyyyyy ipeğimde sevecek yemeklerimizi her yemeğin suyundan tattırıyorum bi mercimek kadr ekmek parçasıı suya bandıkmı zaten çok yumuşuyo şaplata şaplataaa yiyo:))

kız kendinize yaptığınız yemek tuzlu ve yağlı olmuyor mu ben tuz ve yağ vermicez deyü biliyodum?

ayyy ne güzel herkesler burda toplandı gene vay be eskı gunlerımız aklıam geldi hamılelik dönemlerimiz ayyyy kızlarrrr kızlarrr dr bağa büle büle dididiiiiiiiiiii ayyyy şu testleri yaptırmamız gerekiyyyyyy abbovvvv ne günlermiş ya onlar.
şimdide bebişlerimiz kocaman olmuş onu paylaşıyos ben cok seviyom ha bu topici yafuuuuuuu

zeytünnnn saçlarını nasıl kestircen kısss ay bende boyatayım bari bu hafta bıde gölgeli felan yaptırayım dur sen dur kıskandım şimdi

Back
X