Annem bugün ameliyat olacak inşallah sorunsuz geçer...:Saruboceq:
herkese gunaydin ve hayirli cumalar.
günaydın kıslar ve hayırlı cumalar
bilgisayarı bi açtım moralim bozuldu birden
dün kızı 1 de emzirdim 3 de tekrar kalkınca erken kaktı diye şşş pat yaparak uykuya daldı yine
sonra zabah 6.30 da tekrar kaktı normalde 4 de kakması gerekiyodu ya emmek için kakmadı tekrardan
ve az önce öğreniyorum ki odadaki saat 1 saat geri kalmış donmuşmu ne anlayamadımbilmiyorumkismile
bilgisayarın saatini görünce şaşa kaldım.kızım gece aç kaldı saat yüzündenmafoldumben
neyse güsel bi doyurdum karnınıda uyuyo şincik
yedek saatte bulunduram ben en iyisimi
dün kızı 1 de emzirdim 3 de tekrar kalkınca erken kaktı diye şşş pat yaparak uykuya daldı yine
sonra zabah 6.30 da tekrar kaktı normalde 4 de kakması gerekiyodu ya emmek için kakmadı tekrardan
ve az önce öğreniyorum ki odadaki saat 1 saat geri kalmış donmuşmu ne anlayamadımbilmiyorumkismile
bilgisayarın saatini görünce şaşa kaldım.kızım gece aç kaldı saat yüzündenmafoldumben
bende elma-havuc yedirdim az once.hayırlı cumalar kıza elma sıkıyıp içirem bu gün mevzeye gidecem işimi bitirdim yemeğimi yaptım kızın hırkasını ütüleyem sonra çıkacam yürüyerek gidecem bizden araba gitmiyo
ay canım sorma benimkide akşam 3 te kalktı normalde bi daha 6,5 ta kalkıyodu kalkmadı sabah 8e kadar bi daha benimde çok moralim bozuldu bu çocuk aç kaldı diye 6,5 a saatmi kursam ne yapsam
bende elma-havuc yedirdim az once.
afiyet seker olsun kizceme.zemuszemus
ac olsa yaygarayi koparirdi anacim.
demek ki yedigi tutmus onu, merak etme sen.
sacmalamayin ya, artik yeni dogan sifatini gecti bu bebeler.
emmeden daha uzun sure durabiliyolar.
uyuyosa demekki ihtiyac duymuyo.
o yattikca bosver sende keyfini cikar.
valla benimki boyle iyilikler yaptiginda hic dokunmuyorum.kaydirigubbakcemile3
demekki sen emzirmesen belki hic uyanmadan sabaha kadar uyuycak.naza afiyet olsun şifa olsun bu bebeler demek açıkmıyorlar o yüzden kalkmıyorlardır ben,m kız uyanıkken emmediği için gece uykudayken o uyanmadan veriyom
wanna naz dönüyo dedin ya yüzüstümü dönüyo yoksa sağa sola tek mi dönebiliyo aceb benim kız tembelmi ne sadece sağa sola dönebiliyo birde kıçıyla aşağı doğru itiyo kendini tam dönemiyo yane
demekki sen emzirmesen belki hic uyanmadan sabaha kadar uyuycak.
sirtustu pozisyondan yuzustu donuyo canim.
epey oldu biz donmeye baslayali.
hatta 1-2 gordum tekrar sirt ustude donuyo.zemuszemus
demekki sen emzirmesen belki hic uyanmadan sabaha kadar uyuycak.
sirtustu pozisyondan yuzustu donuyo canim.
epey oldu biz donmeye baslayali.
hatta 1-2 gordum tekrar sirt ustude donuyo.zemuszemus
tekrar selam hatunlar gelmişiniz:)
ya ne güzel sizinkiler uyuyor benimki son bir aydır filan gece eskisine nazaran çok kalkıyor acaba yetmiyor mu sütüm yaaa ama kakası normal günde 3 hatta bazen 4 kez yapıyor. yapmadığı gün de yok yani. doymasa yapmaz diye biliyorum ben...niye huyu değişti bu çocuğun. sütüm de var yani yettiğini düşünüyorum ama ne bileyim belki de aç kalıyordur artık büyüdüler ne de olsa.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?