tekrar selam hatunlar gelmişiniz:)
ya ne güzel sizinkiler uyuyor benimki son bir aydır filan gece eskisine nazaran çok kalkıyor acaba yetmiyor mu sütüm yaaa ama kakası normal günde 3 hatta bazen 4 kez yapıyor. yapmadığı gün de yok yani. doymasa yapmaz diye biliyorum ben...niye huyu değişti bu çocuğun. sütüm de var yani yettiğini düşünüyorum ama ne bileyim belki de aç kalıyordur artık büyüdüler ne de olsa.
kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3ovvv baya hızlı senin fıstık:) benimki tembel yaaa baktım sabah oyuncağı yana düşmüş ınılaya ınılaya dönmeye uğraşıyo yana döndü anca:) k. nı kaldırmaya üşeniyo:))
yok canım uyanıyo ama mız mızlanıyo gözünü açmadan ilk zamanlar iki saatte bir emzirmeye çalışıyodum şimdi 3 saat bazen uykuda kalsam 4 saat gündüzde o uyanmadam emziriyom yerine bırakıyom mesela biraz önce emzirdim uyandı daha uyumadı uyutalida bir saat olmuştu neyse mevzeye giderken yolda uyur artık maşalah naza bizimkide yakında döner ama her gecen gün değişik şeyler öğreniyo bizide şaşırtıyo
ya ne güzel sizinkiler uyuyor benimki son bir aydır filan gece eskisine nazaran çok kalkıyor acaba yetmiyor mu sütüm yaaa ama kakası normal günde 3 hatta bazen 4 kez yapıyor. yapmadığı gün de yok yani. doymasa yapmaz diye biliyorum ben...niye huyu değişti bu çocuğun. sütüm de var yani yettiğini düşünüyorum ama ne bileyim belki de aç kalıyordur artık büyüdüler ne de olsa.
hoşgeldiniz kızlargünaydın kızlar ay bebeişler dönmeyemi başladı maşallah kuzulara e benimki tembel ozaman dönmüyüda hanımefendi.
ya bu arada kızlar Duru biberon mamalarını yemek istemiyo artık püresinide pek sevmiyo ama zorla yedirmeye çalışıyoruz aç kalcak diye korkuyorum ya
canım belkide açtır akşam kaşık mamsı verdim suyunuda içirdim uyuttum ama yarım saatte bir kalkıyodu en son bu niye uyanıyo dedim su bir daha veriyim dedim su verdim epeyce içti ve öyle uyudu kalmadı sonra
of offf neler görücez dahaabenimkide gece uykusuna cok zor dalar oldu.
neden bilmem, ne guzel memeyi daha koklar koklamaz uyurdu.
artik emiyo sonra oynamaya basliyo.
bende yerine koyuyorum tabi bu seferde aglamaya basliyo.
dun gece yarim saatten fazla pis pisladim belim koptu artik.
bende gece yatmadan once muhallebi yemeye basladiginda daha kolay ve uzun uyurmu acaba diye merak ediyorum.bilmiyorumkismile
kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
dur daha bunlar hicbisey.
daha nelere sahit olup sasircaksin.opuyorumnanaktan
hoşgördük şekerimhoşgeldiniz kızlar
evet ya, susuyoda olabilirler.
Naz gece emmeye bazen cok erken kalktiginda belkide susamistir yavrucak deyip emziriyorum hemen.
canım belkide açtır akşam kaşık mamsı verdim suyunuda içirdim uyuttum ama yarım saatte bir kalkıyodu en son bu niye uyanıyo dedim su bir daha veriyim dedim su verdim epeyce içti ve öyle uyudu kalmadı sonra
cnm ben de hemen emziriyorum gözünü açamamış oluyor hatta
SELAM KIZLAR
HAVALAR ISINDI YA ÖĞRENCİLERİN HEPSİ SAPITTI SABAHTAN BERİ ONLARLA İLGİLENİYORUMsempatiksalakcinni
hoşgeldin canım, oğluşun nasıl oldu
görüşmek üzere canımgidip kizi uyutyup bi yasin okuyim.
uyaninca da markete gidip azcik parkta hava alip gelelim.zemuszemus
evet wanna, beklemiyorum daha sağdan sola kafasını çevirip mık derken fırlayıp emziriyorum şimci uyuyo ama az sonra uyanır
az önce de ilacını elma püresiyle karıştırıp verdim tabii yarım mama kaşığı:) yedi ama...
he dün komik bişi oldu: önceki gün kivi yalattıydım dün bi baktım bezinde siyah noktalar var ne ki bu ya enfeksiyon mu mikroıp mu ay bişey mi oldu diye düşünürken hatırladım çok komikti amaaa ya aa aynen bezinde:)
kızlar siz hangi bezi kullanıyonuz memnun musunuz ben huggies kullanıyodum ama onda sadece arkada esnek bant var yanları sıkıyor gibi geliyor ve sürekli kaka çıkarıyor gerçi bu boydan bir adet kaldı elimde bir paket de bir büyük boydan var 7 kilo olandan ama değiştirsem mi acep diyorum?
canım ya kıyamam geçmiş olsunhoşbulduk canım. öksürüğü azaldı ama burcu çok akıyo ve tıkanıyo oda meme emmesini engel oluyo ne edecem bilimiyom valla.
canım ya kıyamam geçmiş olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?