2009 Kasm Anneleri

benimkide gece uykusuna cok zor dalar oldu.
neden bilmem, ne guzel memeyi daha koklar koklamaz uyurdu.
artik emiyo sonra oynamaya basliyo.
bende yerine koyuyorum tabi bu seferde aglamaya basliyo.
dun gece yarim saatten fazla pis pisladim belim koptu artik.
bende gece yatmadan once muhallebi yemeye basladiginda daha kolay ve uzun uyurmu acaba diye merak ediyorum.bilmiyorumkismile

ovvv baya hızlı senin fıstık:) benimki tembel yaaa baktım sabah oyuncağı yana düşmüş ınılaya ınılaya dönmeye uğraşıyo yana döndü anca:) k. nı kaldırmaya üşeniyo:))
kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

dur daha bunlar hicbisey.
daha nelere sahit olup sasircaksin.opuyorumnanaktan

hoşgeldiniz kızlar

canım belkide açtır akşam kaşık mamsı verdim suyunuda içirdim uyuttum ama yarım saatte bir kalkıyodu en son bu niye uyanıyo dedim su bir daha veriyim dedim su verdim epeyce içti ve öyle uyudu kalmadı sonra

evet ya, susuyoda olabilirler.
Naz gece emmeye bazen cok erken kalktiginda belkide susamistir yavrucak deyip emziriyorum hemen.

of offf neler görücez dahaa
hoşgeldiniz kızlar
hoşgördük şekerim
evet ya, susuyoda olabilirler.
Naz gece emmeye bazen cok erken kalktiginda belkide susamistir yavrucak deyip emziriyorum hemen.

cnm ben de hemen emziriyorum gözünü açamamış oluyor hatta

canım belkide açtır akşam kaşık mamsı verdim suyunuda içirdim uyuttum ama yarım saatte bir kalkıyodu en son bu niye uyanıyo dedim su bir daha veriyim dedim su verdim epeyce içti ve öyle uyudu kalmadı sonra

cnm ben daha hiç su vermedim sadece emziryorum? dr su bile verme dedi

evet wanna, beklemiyorum daha sağdan sola kafasını çevirip mık derken fırlayıp emziriyorum şimci uyuyo ama az sonra uyanır
az önce de ilacını elma püresiyle karıştırıp verdim tabii yarım mama kaşığı:) yedi ama...
he dün komik bişi oldu: önceki gün kivi yalattıydım dün bi baktım bezinde siyah noktalar var ne ki bu ya enfeksiyon mu mikroıp mu ay bişey mi oldu diye düşünürken hatırladım çok komikti amaaa ya aa aynen bezinde:)

kızlar siz hangi bezi kullanıyonuz memnun musunuz ben huggies kullanıyodum ama onda sadece arkada esnek bant var yanları sıkıyor gibi geliyor ve sürekli kaka çıkarıyor gerçi bu boydan bir adet kaldı elimde bir paket de bir büyük boydan var 7 kilo olandan ama değiştirsem mi acep diyorum?

prima kullanıyom ben memnunumda. 4 numara kullanıyorduk bitmik üzere yenisini 4+ aldırdım 9 kilodan başlıyo. daha 8 kilo ama bacak kısmı sıkıyo gibi iz bırakıyo hep

nbr kıslar
ayy benim kız dün gece 11.30da uyudu
2.15 gibi uyandı gece 3.15te bidaha uyandı
sat başı emdi sonra perişanım nasıl uyku düzeni annamıyom

size bıse sorcam kafrılar..
ben daha adet olmadım acep hamıle kalma ıhtımalım warmı yaa

canım sütün yetip yetmediğini anlamak için kakanın hiç bir önemi yokmuş dr um söyledi günde 6 çiş yapıyorsa sütün yetiyor demekmiş 6 çişden az yaparsa yetmiyor demekmiş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…