benim oglana gozumun onunde araba carpti.
simdi babasiyla hastanede, gelmediler daha.
kafayi yiycektim, omrumden omur gitti yine.mafoldumben
sağol canım ugrasıyorum ufaklıkla iştesagol kenyaa nasılsın
kızlar bende adet oldum ve neredeyse13 gündür oluyorum 1 haftadır yogun dgl ama yinede geliyor..
kavanoz maması alacam ben halası ben haledicem diyor zaten koliyle alıyor ama..baalım ilk yogurtla başlanıyor ama nasıl olcak bilmiyorum p.tesi doktra gidecez söyler n yapmamızı..
ayy yavrum Allahım korumus cok cok gecmiş olsun inş. güzel haberlerle gelirlerAllah'im gozumun onunde ogluma araba carpti ya.mafoldumben
Naz'la camda abimizi bekliyoduk, oglus servisten inip arkasindan kosarak karsiya gecmeye kalkinca ara sokaktan gelen araba ogluma carpti.mafoldumben
Nasil bagirdiysam butun millet cama cikti.
o an oluyorum sandim ya, Naz'da cok korktu yavrum. hafifce sesimizi yukseltmemize bile tahammulu yok normalde, ben oyle bagirinca iki saatte onu susturamadim.mafoldumben
esim geldi oglusu hastaneye goturdu. gorunurde bisey yok sukur, iyi gibi ama birde ici bakilsin dedim. Allah'im oluyorum sandim ya, kucagimda Naz olmasaydi o panikle atardim kendimi 5.kattan.mafoldumben
evet ben hiç beklemiyodum sasırdım vallaselam kızlar ben geldımmzemuszemus
oglumun bu uyumama durumuna alıstım walla aartık ugrasmıyorum
gercı uyuyamadıgı ıcın huysuz oluyo ama ne edem..aha uyuttum 40 dk oldu uyandı
hey gıdım uyudugu gunleropuyorumnanaktan
kenya ben adetı beklerken sen oldun benımkıde yakındır ama
ayyyyyyy okurken çok kötü oldum rabbim yavrularımızı bize bağışlasıııııııınAllah'im gozumun onunde ogluma araba carpti ya.mafoldumben
Naz'la camda abimizi bekliyoduk, oglus servisten inip arkasindan kosarak karsiya gecmeye kalkinca ara sokaktan gelen araba ogluma carpti.mafoldumben
o an oluyorum sandim ya, Naz'da cok korktu yavrum. hafifce sesimizi yukseltmemize bile tahammulu yok normalde, ben oyle bagirinca iki saatte onu susturamadim.mafoldumben
esim geldi oglusu hastaneye goturdu. gorunurde bisey yok sukur, iyi gibi ama birde ici bakilsin dedim. Allah'im oluyorum sandim ya, kucagimda Naz olmasaydi o panikle atardim kendimi 5.kattan.mafoldumben
selam kızlar ben geldımmzemuszemus
oglumun bu uyumama durumuna alıstım walla aartık ugrasmıyorum
gercı uyuyamadıgı ıcın huysuz oluyo ama ne edem..aha uyuttum 40 dk oldu uyandı
hey gıdım uyudugu gunleropuyorumnanaktan
kenya ben adetı beklerken sen oldun benımkıde yakındır ama
ayyyyyyy okurken çok kötü oldum rabbim yavrularımızı bize bağışlasıııııııın
çok geçmiş olsun canım
kız 40 dk ya laf ediyon beğenmiyon ben ne edem benimki hep 15-20 dk uyur oda zor ya(
Allah'im gozumun onunde ogluma araba carpti ya.mafoldumben
benim oglana gozumun onunde araba carpti.
simdi babasiyla hastanede, gelmediler daha.
kafayi yiycektim, omrumden omur gitti yine.mafoldumben
wanna çok geçmiş olsun ya çok üzüldüm allah evlatlarımızı korusun:Saruboceq:
wannacım çok çok geçmiş olsun canım. umarım evdedir şimdi oğluşun. Allah yavrularımızı bize bağışlasın.
ayy yavrum Allahım korumus cok cok gecmiş olsun inş. güzel haberlerle gelirler
ayyyyyyy okurken çok kötü oldum rabbim yavrularımızı bize bağışlasıııııııın
çok geçmiş olsun canım
çokgeçmiş olsun.
gözümün önüne geldi sanki.
bende kucağda karahanla kızımıngelmesini camda bekliyorum.
hemde 5. katta.....
günaydın kızlar
wannacım çok çok geçmiş olsun canım
wannacım çok geçmiş olsun canım. inş kötü bişe yoktur.
rabbim esirgesin yavrularımızı :Saruboceq:
hepinizi çok özledim inş herkes iyidirr wannababy çok geçmiş olsun Allah yavrularımızı korusun çektğin korkuu yu anlıyabiliyorum canım yaaa kaç gündür siteye giremiyodum nbende bebişşe meyva suları sebze çorbaları ve muhallebiye başladım haftayada yoğurta başlıycam inşş bugün doktora götürücem öksürüyor hapşırıyor burnu iyice tıkandıı
Allah'im gozumun onunde ogluma araba carpti ya.mafoldumben
çok canım ya geçmişler olsun sadaka verseydin hemen allahım herkesleri korusun içindede bizleri umarım oğlun iyidir şimdii:çok üzgünüm:
sagol canim.
kafasindan ekmek, tuz, seker falan cevirip vericem.
simdi iyi sukur ama yetti de artti bile.mafoldumben
günaydın kızlar
çok kötü bişi yaaa allah kimsenin başına vermesinn canım o günde ben eşimle tartıştım adam işe gitti elinin yakmışş hastaneelrde bende telefonda bi surat bi surat konuşmadım bile adam hastanedeymiş eve geliom dedi bende saat erken nie gelion bu saate dedim neyse geldi eli sargıda ödüm koptuu ben ne zamn tartışssam adamla muhakkak onun başına bi iş gelio oda bende en ufk bi tartışmaya korkar olduk hemen sarılıos birbiirmizee geçti geçti diosssvereliniortak ne olur kavga etmeylim dio yaakaydirigubbakcemile3
sagol canim.
kafasindan ekmek, tuz, seker falan cevirip vericem.
simdi iyi sukur ama yetti de artti bile.mafoldumben
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?