2009 Kasm Anneleri

kız hiç beddua edermiyim ya çok seviyorum ben onu bikere yine tartıştık helikopteri taradılarr iner inmez beni aradı mine ne olur böle yapma dieee ben ne yapıom sankim dedi bende o zamn izmirdeydim hemen sadak veridim baya kötüydü ve bu daha neki adam benden korkar oldu bende kendimden korkuom bazen sinir edio bana bulaşma bak diom valla haklısın dio canım geçti geçti ben seni seviom dioo şaka yapıom dioalsanaalsanasmile

günaydın canım boncuğun ne yapıooo

Yatağa yatırdım bana bakıyo azmasına az kaldı çığlık atıyor bakalım ya gündüz uykuları azaldı ya dün gece bir ilk yaptı gece 11de uyudu gece kalkmadı ama üstünü açmış yanak falan buz gibiydi bende tabi fosur fosur :sinifsinif:sabah 7.30da uyandı hiç uyanmadan uyumamıştı sabahta nasıl ağlıyor meme verene kadar saldırdı resmen bana.. senin fıstık iimi annesi

mevzey canım hani ticer yapacaktık mesaj at banada yapim senin ticerını canımcım
sen siteden bak hangilerini istiyosan söle bana yapim hemen

canım bol bol dua et işi çok zor stresi fazla kelle koltukta sanada geçio tabi onun stresi... ben kızınca oda damarıma basıyodu ben daha alevleniyodum sonrada açıklama yapıodu haksızlık yapma diye canını yakıyodum başına bişi gelmesin diye harbi öle haksız yere bişi yaparsam bende cezamı görüyodum allahım hepsini korusun evlatlarımızn babaları onsuz ben hiçim ayyy kocama aşkım tepreşti iimi :asigim:

benim mavişimde kulakları iltihaplanmıştı emmek istemiodu 2 hafta ağlaya ağlaya emmiodu o yüzden ek gıdaya geçek diodum çok şğkrü geçmek üzereymiş azıcık bişi kalmış şimdilik emio iki gündür mama vermiom sadece emdiriom bakalım ne olcak inş emer ya ek gıdaya geçmek istemiyorum çünkü benim kuzu ilk 2,5 ay anne sütündense bebek sü:içelim:tü ile beslendi sütüm azdı ağlıodu bende mecbur veriodum şuan hanfen di biberon istemio 2,5 aydırda biberonu tutmuo şimdilik emio emziridm kucağımda emerken uyuya kaldı çok sveindim özlemişim onu öylece izlemeyi şimdi yüz üstü yatırdım uyuyoo

mevzey canım hani ticer yapacaktık mesaj at banada yapim senin ticerını canımcım
sen siteden bak hangilerini istiyosan söle bana yapim hemen

sen hangisini beğenirsen kabulumopuyorumnanaktan canım 16 kasım doğumlu benim zilli annesinin babasının gülü yazarsan sevinirim başka bilgi lazımmı ya ben yaptım aslında linki kabul etmiyor tickerfactör diye bir yerinki olur diyor ama onuda kabul etmiyor bir yanlışlık yapıyorumdur mutlaka

benimde bu aralar aşkım depreşmiş durumda sabah 5 te işe gitti yaa özledimm gece 1 kalkıp ona en sevdiği poacayı yaptım 4:30 kalkıp kahvaltı hazırladım çok sevindi bende sana o saate kahvaltı hazırla diyemdim dio kıyamadım demeye dedi çok hoşuma gitti allahım başımzdan eksik etmeisn onu hepimizi birbirmize başığşlasın

geçmiş olsun canım varsa sütün emzir ek gıdaya geçmek hem zevkli hemde zordur hazırlama falan 6 ay diolar illa yatiosa ne gerek var boşver

msn de hiç yoksun sen hep burayamı takılıon

ya canım pek açamıom orayı face açık genelde cemre yazışmaya pek izin vermio şimdi nasıl olduysa usluda bişiler yazabiliom faceden adresin varsa veerde görek sen ve minnoşu dün çevrimdışı yazmışın bana ben açtığımda sen çevrimdışıydın

tamam msn den yazıom faceyi ama kızn fotoları yok orda kaldırıdm hepsini

ya neslihan nasıl bilmiyom benim kız ellerini yırtıyor sürekli ya severken benide yırtıyor benim canım öle yanıo onunki ne oluyor niye böleki elleri çizik içinde ne yapmalıyım ya bilmiom

ya neslihan nasıl bilmiyom benim kız ellerini yırtıyor sürekli ya severken benide yırtıyor benim canım öle yanıo onunki ne oluyor niye böleki elleri çizik içinde ne yapmalıyım ya bilmiom

bzizmkide yüzünü çiizo, sürekli tırnakları nı kesioz yanşi bende diil babası kesio en cesaret edemiom saç yoluo kendi saçını yoluo benimkide

nazarmı değiyor neslihana o yüzdenmi kaldırdın fotoları benimkide resmi koyunca çıldırıyor o akşam ama annemler için koyuyorum merak ediyorlar mail gönderiyodum önceden resimlerini küçük çıkıyomuş

evet canım nazar değiii çok şişko falan dedilerr
emmedi kuzumm kızdılar kaldırr dieee

slm hatınlaaa ben de netten araştırıyorum şu atama takvimni ama bişi çıkmıyo hep geçtiğimiz eş durum uataması çıkıyyy sinir oldum bi yandan da oyuncak bakiim velede

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…