Adama bedduamı ediyon kız :mymeka:inan benimde başıma kaç kere geldi eşim ahmı ediyon bana diyodu allahtan şimdi bişi olmuyo kavgaya zaman bulamıozki ondanda olabilir allah ailemizi korusun walla en önemmlisi bu :Saruboceq:
günaydın canım boncuğun ne yapıooo
canım bol bol dua et işi çok zor stresi fazla kelle koltukta sanada geçio tabi onun stresi... ben kızınca oda damarıma basıyodu ben daha alevleniyodum sonrada açıklama yapıodu haksızlık yapma diye canını yakıyodum başına bişi gelmesin diye harbi öle haksız yere bişi yaparsam bende cezamı görüyodum allahım hepsini korusun evlatlarımızn babaları onsuz ben hiçim ayyy kocama aşkım tepreşti iimi :asigim:kız hiç beddua edermiyim ya çok seviyorum ben onu bikere yine tartıştık helikopteri taradılarr iner inmez beni aradı mine ne olur böle yapma dieee ben ne yapıom sankim dedi bende o zamn izmirdeydim hemen sadak veridim baya kötüydü ve bu daha neki adam benden korkar oldu bende kendimden korkuom bazen sinir edio bana bulaşma bak diom valla haklısın dio canım geçti geçti ben seni seviom dioo şaka yapıom dioalsanaalsanasmile
Yatağa yatırdım bana bakıyo azmasına az kaldı çığlık atıyor bakalım ya gündüz uykuları azaldı ya dün gece bir ilk yaptı gece 11de uyudu gece kalkmadı ama üstünü açmış yanak falan buz gibiydi bende tabi fosur fosur :sinifsinif:sabah 7.30da uyandı hiç uyanmadan uyumamıştı sabahta nasıl ağlıyor meme verene kadar saldırdı resmen bana.. senin fıstık iimi annesi
mevzey canım hani ticer yapacaktık mesaj at banada yapim senin ticerını canımcım
sen siteden bak hangilerini istiyosan söle bana yapim hemen
canım bol bol dua et işi çok zor stresi fazla kelle koltukta sanada geçio tabi onun stresi... ben kızınca oda damarıma basıyodu ben daha alevleniyodum sonrada açıklama yapıodu haksızlık yapma diye canını yakıyodum başına bişi gelmesin diye harbi öle haksız yere bişi yaparsam bende cezamı görüyodum allahım hepsini korusun evlatlarımızn babaları onsuz ben hiçim ayyy kocama aşkım tepreşti iimi :asigim:
benim mavişimde kulakları iltihaplanmıştı emmek istemiodu 2 hafta ağlaya ağlaya emmiodu o yüzden ek gıdaya geçek diodum çok şğkrü geçmek üzereymiş azıcık bişi kalmış şimdilik emio iki gündür mama vermiom sadece emdiriom bakalım ne olcak inş emer ya ek gıdaya geçmek istemiyorum çünkü benim kuzu ilk 2,5 ay anne sütündense bebek sü:içelim:tü ile beslendi sütüm azdı ağlıodu bende mecbur veriodum şuan hanfen di biberon istemio 2,5 aydırda biberonu tutmuo şimdilik emio emziridm kucağımda emerken uyuya kaldı çok sveindim özlemişim onu öylece izlemeyi şimdi yüz üstü yatırdım uyuyoo
geçmiş olsun canım varsa sütün emzir ek gıdaya geçmek hem zevkli hemde zordur hazırlama falan 6 ay diolar illa yatiosa ne gerek var boşver
msn de hiç yoksun sen hep burayamı takılıon
ya canım pek açamıom orayı face açık genelde cemre yazışmaya pek izin vermio şimdi nasıl olduysa usluda bişiler yazabiliom faceden adresin varsa veerde görek sen ve minnoşu dün çevrimdışı yazmışın bana ben açtığımda sen çevrimdışıydın
ya neslihan nasıl bilmiyom benim kız ellerini yırtıyor sürekli ya severken benide yırtıyor benim canım öle yanıo onunki ne oluyor niye böleki elleri çizik içinde ne yapmalıyım ya bilmiom
evet canım nazar değiii çok şişko falan dedilerrnazarmı değiyor neslihana o yüzdenmi kaldırdın fotoları benimkide resmi koyunca çıldırıyor o akşam ama annemler için koyuyorum merak ediyorlar mail gönderiyodum önceden resimlerini küçük çıkıyomuş
slm bacılar ben geldim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?