HOŞGELDİN BACİKO KİMSEYOKKİİsositososito
annam kimsecikler yok 1 minek gözüküyo oda yazmıyo
nerde bu kknın demirbaşları
YAZDIM YA GIIIIIIklava:
KİMSECİKLER YOKKİ CANIM BENİM KIZDA YENİ UYANDI EMDRDM GAZINI ÇIKARIOM becerikli kadını haliş başka canım ben pazar izmire gidicem die temizlik yapmıom pazar dipten köşeden temizliyip evi ilaçlıyıp çıkıcam evden:hulya:bende ev temizledim yemek yaptım oğluşu uyuttum acık çene çalayım dediydim bilmiyorumkismile
KİMSECİKLER YOKKİ CANIM BENİM KIZDA YENİ UYANDI EMDRDM GAZINI ÇIKARIOM becerikli kadını haliş başka canım ben pazar izmire gidicem die temizlik yapmıom pazar dipten köşeden temizliyip evi ilaçlıyıp çıkıcam evden:hulya:
görmedim bacım yazdıktan sonra gördüm tşk edirim şekerim kızma kaydirigubbakcemile3
şekercik nasıl oyuncaklar bakıyosun ben bu konuda çok kararsızım çünkü oğlum çabuk bıkıyo oyuncak yerine bizle oynamayı tercih ediyo hırpalanmayı seviyo vs vs
kocişin senle gelmiyosa hiç temizleme ben aynı hataya düştüm çünkü
bir geldim abowwwwwwwww görme evin halini
canım bizim oyuncak anlayışımz yokk :İ) bi filimz var bide ıslak mendil poşetlerine bayılıo bide iki gün önce playgro nın woo wee die bi oyuncakı var 18 tl onu aldık bebeklerin el hareket gücüne göre sesler çıkarıo çok hoş neslimden çok biz oynuos çok sevdi kucaına bastırıo sesleri taklit edio çok gülüyoruzz çok hoş bide pupyden alıcam bidahaki ayy onu görünce çıldırıo aldığımız gün gülücükler vardı suratsız kuzumda normalde gülmezz:içelim: tavsiye edebilirim
dur şu 18tl olana bir bakayım pupye hiç cesaretim yok oyalanmazsa yazık 50tlye
haklısın valla bende bidahaki ay alak dedim kredi kartı bu aykafamçokkarıştı 1000 tl artı araba kredisi:)))kafamçokkarıştı
bu ay bizde batıkmışız eşim öyle dedi alsanaalsanasmile
ben mağazadan te baktım aldım araştırmmıştım nette 22 tlmişminek bulamadım dediğin oyuncağı nerden aldın sen
ben mağazadan te baktım aldım araştırmmıştım nette 22 tlmiş
canım ben o gün buldumda bugün bulamdım çok tatlı ama ya sevdim ben bakayım ben iyicecnm netten almıcamda nasıl bişey olduğunu merak ettim
cnm netten almıcamda nasıl bişey olduğunu merak ettim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?