canım ben o gün buldumda bugün bulamdım çok tatlı ama ya sevdim ben bakayım ben iyice
wow wee
benim msn yildizmineee @hotmail com ekle resmini gönderiim bulamdım
minek 35 hoşgeldin. ne zamn geldin?
bi anlat bakim kendini bebişini boshayallersmile
ben hep buralardaymm aslında şifremi kaybettim sonra tekrar aldım falan filan 22 yaşım mayısta 23 olucam izmirliyim d.bakırda yaşıyorum kızm var adı neslihan sizinkiler gib 5 aylık bunca çabalırıma ramen üniversteyi birtülü kazanamamış memurluk sınvaların virgüllerle kaçıran artık bunlara dayanamayn ve evlenen bir ev hanımıyım:)):içelim: başka soru varmı
selam bacılaaaaa
ne ediysızınızzz
oglumu yıkadım bendeyıkadnım okudum kuzumu uyuyo ınsallah ıyı uyur..
bakın sıze bı sıte wercem mutlaka bakın super cantalar war enteresan kullanıslı ben aldım bugun
tanıdıgımızn yerı begenırsenız yardımcı oluruz..
dısı bızım kullandıgımız cantalara benzıyo kullanıslı ıcı super ya lınk wereyım goz atın
www.avviobaby.com
ıyı canımcımmm hoşgeldınnnnneliiiiiif naber tatlım. kız inanmisiniz siz emme burnumda tütüyonuz. dur bacısı ben bakıyom çantalara kaydirigubbakcemile2
ayarlarız bacummhttp://www.avviobaby.com/tr/bebek-cantalari/avvio-bebek-bakim-cantasi-a-7030-b-2.html
bu güzelmiş ama biraz tuzlu bilmiyorumkismile
şimdilik yeter kardiiş olumunekankayizsmile
dimek 23 yaşına gircen he. sende küçük anneymişin. bende 25 e gircem :lepi:
benimde oğluşumun adı denizzzz
ah canim, bide beni dusun.wanna canım okurken kalbim yerinden fırladı inan gözümün önüne geldi bi an yaşadıkların çok kötü oldum tüylerim diken diken oldu boğazımda bişiler düğümlenip kaldı allahıma şükürler olsun bişeyi yok allah yavrularımızı bize bağışlasın canım çok çok geçmiş olsun hemen bişiler dağıt bugun perşembe evden ekmek tuz çıkart canım
canım bide sen bilirsin ama başından çeviirp verme allahım kaza ve belalrın defi için diyip ver sadakanı o biraz batıl oluo kafadan çeviirp verme işi ama yinede sen bilirsin tabi nasıl yapmak istiosan öle yap benimki sadece kardeş tavsiyesi öptümmbilmiyorumkismile
kuzum benımkınden begenmişsınnn aynısını aldım
ama ıcı cok guzel bebek cantası tasımaktan sıkılmıştımm
ah canim, bide beni dusun.
simdi sakin kafayla dusunuyorumda o panikle iyi kizi kucagimdan atmadim.
dagiticam biseyler.
canim batil inanc iste.
dondurulsede olur, dondurulmesede.
küçükümm:lepi: acalem vardııı:)))
sende evlenip hemen hamile kalanlardan mısın. :kedi:
izmirlisin diyarbakırda napıyon canım. eşinin işli dolayısiylemi
4.ayımda hamile kaldım canım eşimin işi dolay
benimde aynen öyle hihoyyythihoyyythihoyyyt
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?