2009 Kasm Anneleri

minek 35 hoşgeldin. ne zamn geldin?
bi anlat bakim kendini bebişini boshayallersmile

ben hep buralardaymm aslında şifremi kaybettim sonra tekrar aldım falan filan 22 yaşım mayısta 23 olucam izmirliyim d.bakırda yaşıyorum kızm var adı neslihan sizinkiler gib 5 aylık bunca çabalırıma ramen üniversteyi birtülü kazanamamış memurluk sınvaların virgüllerle kaçıran artık bunlara dayanamayn ve evlenen bir ev hanımıyım:)):içelim: başka soru varmı

selam bacılaaaaa
ne ediysızınızzz
oglumu yıkadım bendeyıkadnım okudum kuzumu uyuyo ınsallah ıyı uyur..
bakın sıze bı sıte wercem mutlaka bakın super cantalar war enteresan kullanıslı ben aldım bugun
tanıdıgımızn yerı begenırsenız yardımcı oluruz..
dısı bızım kullandıgımız cantalara benzıyo kullanıslı ıcı super ya lınk wereyım goz atın

www.avviobaby.com

şimdilik yeter kardiiş olumunekankayizsmile
dimek 23 yaşına gircen he. sende küçük anneymişin. bende 25 e gircem :lepi:
benimde oğluşumun adı denizzzz

eliiiiiif naber tatlım. kız inanmisiniz siz emme burnumda tütüyonuz. dur bacısı ben bakıyom çantalara kaydirigubbakcemile2

kuzum benımkınden begenmişsınnn aynısını aldım
ama ıcı cok guzel bebek cantası tasımaktan sıkılmıştımm

ah canim, bide beni dusun.
simdi sakin kafayla dusunuyorumda o panikle iyi kizi kucagimdan atmadim.
dagiticam biseyler.

canim batil inanc iste.
dondurulsede olur, dondurulmesede.

kuzum benımkınden begenmişsınnn aynısını aldım
ama ıcı cok guzel bebek cantası tasımaktan sıkılmıştımm

zevkli gacıymışsın yerimsenibenyerimseniben
biz zaten nadiren gidiyoz biyerlere ondada büyükçe bi çantam var onu kullanıyom. bi kocişe soram bakalım ne dicek şu beğendiğim çantaya. maddi yönden azcık batıkızda eyvahedigeldismile

wanna nasıl oldunuz canım. atlatması zor olur ama sadaka ver için rahatlar
bizde geçen gezmeye çıkmıştık. bebemin arabasını yokuş aşağı sürdüm. meğer eşim kemerlerini bağlamamış arabanın. ay aklıma geldikçe çıldıracak gibi oluyom. allahtan bişe olmadı

benimde aynen öyle hihoyyythihoyyythihoyyyt

çok erken diodum ama iyiki olmuşş yaaa zaman nasıl geçio neyaprdım buralardaa eşim ikinciyi istio oha dedim adam hızını alamıo senin için hava hoş beni kesip biçiolar dedimm buranın havasındanmı suyundanmı bilmiom adamm düzine isioklava:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…