- 23 Aralık 2009
- 5.907
- 2.250
- 248
çok erken diodum ama iyiki olmuşş yaaa zaman nasıl geçio neyaprdım buralardaa eşim ikinciyi istio oha dedim adam hızını alamıo senin için hava hoş beni kesip biçiolar dedimm buranın havasındanmı suyundanmı bilmiom adamm düzine isioklava:
GERÇİ hav su olayı farketmioki benim babamlarda 9 kardeş 8 erkek 1 kız babaneme diom nasıl büyüttün dio hepsinin arasında 2 yıl var birbirlerinin beşiğini salladılar büyüdeler şimdikilerde iş yok hepsi sezeryanlıı dedende yaşlandı anam tüp bebek olsa onuda yapacam da haca gittim geldim olmaz dio bak bakk babaneme bakk ben bir çocukla öldüm bittimkafamçokkarıştıkafamçokkarıştı:roflol::roflol::roflol::roflol:
kafamçokkarıştı
GERÇİ hav su olayı farketmioki benim babamlarda 9 kardeş 8 erkek 1 kız babaneme diom nasıl büyüttün dio hepsinin arasında 2 yıl var birbirlerinin beşiğini salladılar büyüdeler şimdikilerde iş yok hepsi sezeryanlıı dedende yaşlandı anam tüp bebek olsa onuda yapacam da haca gittim geldim olmaz dio bak bakk babaneme bakk ben bir çocukla öldüm bittimkafamçokkarıştıkafamçokkarıştı:roflol:
minekcim gönderdiğin site süpermiş ya
güle güle kullan canım ben başta bu doktora gidiodum bıraktım hoşlanmadım adamdan ama soru soruom cevap veriooo:içelim:
biri beni kovalasın kaldır totonu da evi süpür desin offf evi b... götüüro ben kadınlar kulübünde bide şu siteye üye olana bi kadın hediye etselerdi ya ne güzel olurdu biz akşam kadar otursak pc başında kadını evi temziliyip yemek yapsaydı yöneticilere duyurulurr :enbuyukkk:
yeni başlayınca öyle oluyo sonra düzene girer bir süre sonra az takılır oluyosun
bebişlerinize muhallebi yapıyormusunuz pirinçunu devam sütü ilee ordamısınız kızlarrrrrr aloooooooooo nerde bu millet nerde bu devletttkaydirigubbakcemile3
herkes aşkı memnu izlio
bebişlerinize muhallebi yapıyormusunuz pirinçunu devam sütü ilee ordamısınız kızlarrrrrr aloooooooooo nerde bu millet nerde bu devletttkaydirigubbakcemile3
slm uni miek ne ediyonuz kız uni benim kızda sebze çorbasını yemiyo deli olacam ya
selam canım...
valla benim kız hiçbişey yemiyo...!!!
elma suyu 2 çay kaşığı zar zor
sebze püresi açlıktan ölmüyosa ağzını dahi açmıyo
yoğurda açlıktan ölse de açmıyo :))))))))))
bazen daha meme verme pozisyonuna getirince ağlamaya başlıyo ... bazen deli gibi memeye saldırıyo ... akannehirakannehirakannehir beni yiyo bitiriyo yani tüm gün akannehirakannehirakannehir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?