2009 Kasm Anneleri

:roflol::roflol::roflol:

kafamçokkarıştı
:roflol::roflol::roflol:
GERÇİ hav su olayı farketmioki benim babamlarda 9 kardeş 8 erkek 1 kız babaneme diom nasıl büyüttün dio hepsinin arasında 2 yıl var birbirlerinin beşiğini salladılar büyüdeler şimdikilerde iş yok hepsi sezeryanlıı dedende yaşlandı anam tüp bebek olsa onuda yapacam da haca gittim geldim olmaz dio bak bakk babaneme bakk ben bir çocukla öldüm bittimkafamçokkarıştıkafamçokkarıştı:roflol:

vaaav. babaanneye saygılaaar :1shok::1shok:

biri beni kovalasın kaldır totonu da evi süpür desin offf evi b... götüüro ben kadınlar kulübünde bide şu siteye üye olana bi kadın hediye etselerdi ya ne güzel olurdu biz akşam kadar otursak pc başında kadını evi temziliyip yemek yapsaydı yöneticilere duyurulurr :enbuyukkk:

yeni başlayınca öyle oluyo sonra düzene girer bir süre sonra az takılır oluyosun

yeni başlayınca öyle oluyo sonra düzene girer bir süre sonra az takılır oluyosun

ben yeni diilim kız önceden de vardım şifremi kaybettim tekrar üye oldum bıraklımıo valla neyse ben kaçar evi süpüreyüm kafam şişti pc ye baka baka
bu arada abimde bana hep çakall derrr:mymeka:

bebişlerinize muhallebi yapıyormusunuz pirinçunu devam sütü ilee ordamısınız kızlarrrrrr aloooooooooo nerde bu millet nerde bu devletttkaydirigubbakcemile3

slm uni miek ne ediyonuz kız uni benim kızda sebze çorbasını yemiyo deli olacam ya

selam canım...
valla benim kız hiçbişey yemiyo...!!!
elma suyu 2 çay kaşığı zar zor
sebze püresi açlıktan ölmüyosa ağzını dahi açmıyo
yoğurda açlıktan ölse de açmıyo :))))))))))

bazen daha meme verme pozisyonuna getirince ağlamaya başlıyo ... bazen deli gibi memeye saldırıyo ... akannehirakannehirakannehir beni yiyo bitiriyo yani tüm gün akannehirakannehirakannehir

bihterlen behlülü izleyomm eyvahedigeldismile ne olacak sonu acaba benimki muhallebi sevio havuç suyu verdim onu yedi başa bişi denemedim beni amsin isitom zilli mama sandalyesini ne yaptın şikayet ettinmi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…