selam canım...
valla benim kız hiçbişey yemiyo...!!!
elma suyu 2 çay kaşığı zar zor
sebze püresi açlıktan ölmüyosa ağzını dahi açmıyo
yoğurda açlıktan ölse de açmıyo :))))))))))
bazen daha meme verme pozisyonuna getirince ağlamaya başlıyo ... bazen deli gibi memeye saldırıyo ... akannehirakannehirakannehir beni yiyo bitiriyo yani tüm gün akannehirakannehirakannehir
bihterlen behlülü izleyomm eyvahedigeldismile ne olacak sonu acaba benimki muhallebi sevio havuç suyu verdim onu yedi başa bişi denemedim beni amsin isitom zilli mama sandalyesini ne yaptın şikayet ettinmi
eeeeeeeeeeeeeee bu kız nasıl besleniyo hadi şimdilik böyle olsalar ileriki zamanlardada yemiyecekler hep yem sorunuyla karşılaşacaz benim kız yoğurt ve meyve yiyo sebze çorbası ağzını açmıyo onu yemezse nasıl yemeğe alışacak anlamadım of ya yeme sorunu olacak her zaman
minekcim beni biriyle karıştırdın heralde :))) ben mama sandalyesi almadım canım :)
bilmiyorumkismile:kedi::kedi:mazur gör seninde çocuğun var şekerim akıl kalmıo üsütnede bihterlen behlül:içelim:
minekcim beni biriyle karıştırdın heralde :))) ben mama sandalyesi almadım canım :)
bilmiyorumkismile:kedi::kedi:mazur gör seninde çocuğun var şekerim akıl kalmıo üsütnede bihterlen behlül:içelim:
o arkadaşın adı dilmuhmuş :))) pardonnn yaaa
günaydınlar kimse yok ama gelen bir cvp versin hayrına opuyorumnanaktanbenim kız bişey yemiyor unininki gibi ne yapıcam zorluyom kızıyom yanlışmı yapıom resmen belim kopuyor elma suyu verirken dün sebze vereyim dedim tadımlık hiç hoşlanmadı ağzını kilitledi sütüm yetiyomuki anlamadım ama bazen mememde ağlıyor ay bu kız beni öldürecekbenneyaptımki ne olacak böylemi devam edecek yani off kiloda almıyor mama beğendiremioz öfff öffff
günaydınlar kimse yok ama gelen bir cvp versin hayrına opuyorumnanaktanbenim kız bişey yemiyor unininki gibi ne yapıcam zorluyom kızıyom yanlışmı yapıom resmen belim kopuyor elma suyu verirken dün sebze vereyim dedim tadımlık hiç hoşlanmadı ağzını kilitledi sütüm yetiyomuki anlamadım ama bazen mememde ağlıyor ay bu kız beni öldürecekbenneyaptımki ne olacak böylemi devam edecek yani off kiloda almıyor mama beğendiremioz öfff öffff
kız sen mineklen ne zaman tanıştın bira ara bizede gel olur mu bekliyom ev işinide bitirdim
günaydın
canım mama işini bilemem ama yemek yedirirken sakın zorlama ilerde bunu kullanabilir. ağzını açmıyorsa zorlama azıcık parmağınla tattır. sonra yine verirsin. az sabırlı olmak gerek
günaydın kızlar
mevzeycim benim oğlumda memede ağlıyo oyun oynuyo azıcık emiyo oda zorla ama ben inatla ek gıda vermiyorum kilosu ii diye
azıcık elma rendesi tattırdım hiç sevmedi 6 ay bittikten sonra göreceğim bakaılm neler olacak
Ben nasıl işitme engelliler öğretmeniyim bilemiyom hiç sabrıım yok yanlış yaptığımı biliom ama bazen eşime devrediyom o kadar sabırlıdır çıldırmış bir şekilde mamayı bırakıyor oynuyor bizle püskürtüyor dil çıkarıyor ağzında bekletiyor biberon ucunu offf ek gıda işi beni bayağı zorlayacağa benziyor
nagiş sütün yeterli ve kilosu iise hiç bişeye başlama zaten benim zilli az kilo alıyor sütüm konusunda da emin değilim 3 dür adet oluyom acaba ondanmı azaldıki
cnm hiç üzülme bu ek gıda işi görüldüğü kadar kolay değil anlaşılan herkes başlamak için heves ediyo ama bence emzirdiğimiz dönem en rahat dönem galiba :1no2:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?