2009 Kasm Anneleri

eeeeeeeeeeeeeee bu kız nasıl besleniyo hadi şimdilik böyle olsalar ileriki zamanlardada yemiyecekler hep yem sorunuyla karşılaşacaz benim kız yoğurt ve meyve yiyo sebze çorbası ağzını açmıyo onu yemezse nasıl yemeğe alışacak anlamadım of ya yeme sorunu olacak her zaman

bihterlen behlülü izleyomm eyvahedigeldismile ne olacak sonu acaba benimki muhallebi sevio havuç suyu verdim onu yedi başa bişi denemedim beni amsin isitom zilli mama sandalyesini ne yaptın şikayet ettinmi

minekcim beni biriyle karıştırdın heralde :))) ben mama sandalyesi almadım canım :)

yaremcim valla yoğurt yiyosa öp başına koy .. şimdi başladığımız şeyler içinde en faydalısı o bence...
ben de öyleymişim küçükken annem bana çektirdiklerini çekiyosun diyo...ama gerçekten çok zormuş...o yemeyince ben de hiç bişey yiyemiyorum bütün gün ((

günaydınlar kimse yok ama gelen bir cvp versin hayrına opuyorumnanaktanbenim kız bişey yemiyor unininki gibi ne yapıcam zorluyom kızıyom yanlışmı yapıom resmen belim kopuyor elma suyu verirken dün sebze vereyim dedim tadımlık hiç hoşlanmadı ağzını kilitledi sütüm yetiyomuki anlamadım ama bazen mememde ağlıyor ay bu kız beni öldürecekbenneyaptımki ne olacak böylemi devam edecek yani off kiloda almıyor mama beğendiremioz öfff öffff

canım ya benimkide sebze çorbasına ağzını açmıyo yoğurt yiyo meyvede yiyo ama çorbaya gelince sinirlerim bozuluyo acaba çok mu beklentim var memede ağlıyosa demeki sütün yetmiyo birde kiloda almamıştı gecen ay mama alacaktınız ne oldu içmiyo mu bence sende artık tattırmaya başla artık ben tadımlık vermiyom öğün olarak veriyom cici bebede aldım onuda yiyo ama vermeyecem çünkü tatlıya alışmasın

kız sen mineklen ne zaman tanıştın bira ara bizede gel olur mu bekliyom ev işinide bitirdim

günaydın
canım mama işini bilemem ama yemek yedirirken sakın zorlama ilerde bunu kullanabilir. ağzını açmıyorsa zorlama azıcık parmağınla tattır. sonra yine verirsin. az sabırlı olmak gerek

günaydın kızlar
mevzeycim benim oğlumda memede ağlıyo oyun oynuyo azıcık emiyo oda zorla ama ben inatla ek gıda vermiyorum kilosu ii diye
azıcık elma rendesi tattırdım hiç sevmedi 6 ay bittikten sonra göreceğim bakaılm neler olacak

kız sen mineklen ne zaman tanıştın bira ara bizede gel olur mu bekliyom ev işinide bitirdim

ya geçende diyarbakırda yaşıyorum deyince dikkatimi çekti o zaman tanıştık mineyle şu heyet işini hallediyim inş. canım ohh ne güzel temizlik yaptın ben eşime diyom temizlki yapalım niyeki diyo:mymeka: ya yemio mamadan hep ziyanlık beni verem ediyor arkadaşımın 2 aylık kızı var sütü az inek sütüyle muhallebi yapıo varsa yoksa suyla millet vermeye bişey bulamıo çocuğuna çok şükür biz alabilioz ama yediremioz allahım herkesin rıskını bol versin özellikle bebelerimizin :Saruboceq:mememde ağlıyo kaldırınca susuyoır doymassa devam etmezmi ağlama bilmiomki

günaydın
canım mama işini bilemem ama yemek yedirirken sakın zorlama ilerde bunu kullanabilir. ağzını açmıyorsa zorlama azıcık parmağınla tattır. sonra yine verirsin. az sabırlı olmak gerek

Ben nasıl işitme engelliler öğretmeniyim bilemiyom hiç sabrıım yok yanlış yaptığımı biliom ama bazen eşime devrediyom o kadar sabırlıdır çıldırmış bir şekilde mamayı bırakıyor oynuyor bizle püskürtüyor dil çıkarıyor ağzında bekletiyor biberon ucunu offf ek gıda işi beni bayağı zorlayacağa benziyor

nagiş sütün yeterli ve kilosu iise hiç bişeye başlama zaten benim zilli az kilo alıyor sütüm konusunda da emin değilim 3 dür adet oluyom acaba ondanmı azaldıki

cnm hiç üzülme bu ek gıda işi görüldüğü kadar kolay değil anlaşılan herkes başlamak için heves ediyo ama bence emzirdiğimiz dönem en rahat dönem galiba :1no2:

nagiş sütün yeterli ve kilosu iise hiç bişeye başlama zaten benim zilli az kilo alıyor sütüm konusunda da emin değilim 3 dür adet oluyom acaba ondanmı azaldıki

cnm bende adet oluyorum bence ondan değil süt için en önemli şey moral sonrada su bence
bide eşim diyette diye 1haftadır akşamları salata yiyoruz değişik salatalar galiba yeşillikte yaradı dene istersen elimde su şişesiyle geziyorum yoksa içmek aklıma bile gelmiyo

cnm hiç üzülme bu ek gıda işi görüldüğü kadar kolay değil anlaşılan herkes başlamak için heves ediyo ama bence emzirdiğimiz dönem en rahat dönem galiba :1no2:

bencede ek gıda çok zor insanda moral kalmıyo ben mecbur kaldığım için başladım bence sütünüzü verin ama radada tattırın

günaydın kızlar
sizler ve kuzularınız nasıl
ben bu sabah uyuya kalmışım ya işe geç kaldım çınarı hazırlayıp evden bi çıkışımız vardı görmeniz lazım işte olmam gereken saatte daha yataktaydım akannehir nasıl uyuya kalmışım anlamadım hangi günse patron beni alıp karşısına bi güzel konuşacak valla ay ne olcak benim sonum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…