2009 Kasm Anneleri

kaydirigubbakcemile3
çınarı nereye götürüyosun ki
ammann boşver en fazla işten atar

annemlere götürüyoruz canım benim evimde bakmıyolar 1 hafta anneme 1 hafta kayınvalideme bırakıyoruz bu kafta kaynanadaydı ve yarın son gün allahın izniyle bu haftada bitti

günaydınnnn
bu gecede 5 kere uyanıp 6 da hortladıkmafoldumben

günaydın cnm
bende gece bir kalktım eşim yatakta oturmuş eymeni dinliyo nasıl korktum neymiş efendim çok acıkmış ağzını şapıdatıyomuş bende bişey oldu sandım çok korktum allam yaaa
dedim sen bir daha kalkma lütfen bu seferde diyoki ee bakmıyorum diye kızıyosun ya aman dedim kalsın 5 aydır bakmıyon bir dahada uyurken bakma anlatamam ya uyku sersemi ne korktum

annemlere götürüyoruz canım benim evimde bakmıyolar 1 hafta anneme 1 hafta kayınvalideme bırakıyoruz bu kafta kaynanadaydı ve yarın son gün allahın izniyle bu haftada bitti

zor oluyodur çınarında uykusu bölünüyo yazık kız bir süre büyükler keyfini bozsaydı eve gelselerdi mafoldumben

cnm hiç üzülme bu ek gıda işi görüldüğü kadar kolay değil anlaşılan herkes başlamak için heves ediyo ama bence emzirdiğimiz dönem en rahat dönem galiba :1no2:

bencede ek gıda çok zor insanda moral kalmıyo ben mecbur kaldığım için başladım bence sütünüzü verin ama radada tattırın
kızlar kafanızda büyütmeyin o kadar aslında çok basit ama sabırlı olacaksınız birde bebeğinizi başka bebeklerle kıyaslamıyacaksınız

seLAM canım. senin işte zor be ya hergün oğlanı hazırlayıp götürüyon

patronunda biraz anlayışlı olsun canım bebişin var.kızlar kıza arba çorbası yapsam dokunur mu ptatesi sevmedi

nagısim erkek mılletı ıste buyudukce sahıplenecekler ya aynı benımkı ıste..
bucucum ınsallah duzelecegız dun ne guzeldı bugun yıne sapıttık bıde uzerını cok acıyoorterkende uyanıyo oyy ne edecem bılemedım
daha kahwaltı edecem
ortalıgı toplıyacam kaynanam gelsınde
baslarım bırazdan

daha iyiyiz çok şükür canım. sağol.
Allah sizde korumuş, çok dikkatli olmak lazım.

wannaaaaaa nerdesin bana incirli kekinin tarifi lazim misafir geliyooooo

canım, geç kaldım herhalde ama öyle özel bi tarif değil zaten.
normal kek yaptığın şekilde yapıyosun, içinde haşlanmış inciri doğruyosun, bide ceviz ve tarçın. o kadar yani.boshayallersmile

evet canım biraz zor oluyo ama böylesi daha iyi çünkü benim annem bana geldiğinde işimi yapıcak yemeğimi yapıcak çamaşırımı yıkar ütümü yapar ama kaygana öle değel işte bide kayınpederle yapışık gibi geziyolar gelceler bütün gün yatıcak bide akşama benden yemek bekliycek en sevmediğim huyuda karıştırması her yeri karıştırıyo var ya köşe bucak ne varsa beni deli ediyo bi kere rezil oldum sağlık ocağından doğumdan sonra prezervatif verdiydiler buda çekmecede duruyodu yine bi gün kaygana kayınpeder çınar ben evdeyiz bu bi ortadan kayboldu dedim lavaboya gitti herhalde bide ne göreyim elinde bunlarla geliyo bunların oğlumun çekmecesinde ne işi var demezmi kayınpederin yanında mosmor oldum ne diycemi bilemedim sanki ne olduğunu bilmiyo ama beni deli etmek için yapıyo. bide evde kendi düzenini kurmaya çalışıyo doğumdan sonra bu bendeydi karı koca kalıyolar güya o bana bakıcak ama ben ona baktım neyse duşa gircem deli gibi çamaşır arıyorum yok çamaşırların olduğu yerden parfümler çıkıyo neymiş tuvalet masasını üstü çok kalabalıkmış toplamış deli etmişti beni. dahası bunların benim yanıma taşınma durumları vardı ve ben bunu bi şekilde engelledim o dönem yaşadıklarımdan sonra eğer şimdi benim evimde bakmaya başlarsa 1 hafta sonra yanıma taşınmaya karar vericek ve ben bunu istemiyorum başta onlar olunca kocamla aram bozuluyo huzurum kalmıyo en iyisi böylesi o yüzden
ya çocuğu onlara almaya gidiyoruz ben beğenip eşime o gün pantalon ve gömlek verdiysem çıkar onları olmamış diyo eşimin gözlükleri değişti yeni çerçeve aldık ben beğendim diye olmamış o çerçeveler çok çirkin diye 1 hafta dinledim. eşimde arad kalıyo benim dediği yapsa annesi söyleniyo onun dediğini yapsa ben söyleniyorum onun açışından durum daha karışık
aman gene çenem düştü benim ama şu bi gerçek sizlerde olmasa içimi kime anlatırım ben

naber hatınlaaa ben regliyim yaa felaket bi kanamam var:) canım acayip tatlı çekiy wannaaa ben de çikolatalı bi kek yaptım dün o bilem zor idare ediyy üstüne şanti de mi dökseydim diyom şimcii
yarın da dr a gidicez kontrole oğlan için ne dicek bakalım dr hanım
ek gıda olayı anlatılcak yarın
wannam dün de yazdım çok geçmiş olsun deyüüü o panikle görmemiş olabilirsin:)

boğar atarım o kadını be.klava:

sağol canım, cevap yazmıştım ama sende onu görmedin herhalde.
benim kanama çok yoğun değil.
zaten hamile kalmadan 1 sene önce baya azalmıstı benim reglin miktarı ve günü.
bakalım şimdi nasıl olcak.bilmiyorumkismile

karakız sanada günaydın
wanna çok geçmiş olsun canım
burcu sendede iyi sabır varmış valla benim kaynana yatak odasına girerken izin istiyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…