2009 Kasm Anneleri

wannamm ahh benim de öncekinden yoğun bakalım bu ikinci reglim. birincisinde 4-5 gün öncesinden felaket bir kasık ağrısı ve bel ağrısı üşüme titreme vardı:))) ay dedim milleti doğumdan sonra düzelir noluyo banaaa... kanama da 7-8 gün kaa sürdüydü
bu sefer üşüme ve müthiş bir baş ağrısı vardı ama az da belim ağrıdı kasık ağrısı pek yoktu regli olcağımı anladım bugün 3. gün ama ped yetiştiremiyorum bitti stoklar bu üçüncü kıyafetim sık da değiştirsem çıkıyor nasıl oluyor anlamadım sanki yeniyetmeyim...

valla burcu demek istemiyodum ama demessem çatlıciiimmm ne biçim karı o yaaa prezervatifin ne işe yaradığını bilmii mii:)) al anne hediyem olsun belki işine yarar diycektin sen de o yüzsüzse sen ondan yüzsüz olcaaannn:))

ay delimi bu kadın senin çekmecede ne işi var sende deseydin ya benim çekmecede ne arıyon diye kızsaydın anam biraz sendede suç var kızı verseydin hiç sevmediğin şey manyak birde alıp odaya geliyo oğlum çekmecesinde ne işi var sanane lan karı ben oraya gelmiyim gelirsem boğacam onu be

bizde öyleyiz gazi vardı oğlumun sabaha karşı anca çıkarabildi.
Bugün bi rezene alayımda vereyım zinco işe yaramıyor artık

zinko nurse harveys yok bilemm ne o bu şuu ayyy kafayı yicem hepsini denedik bize iyi gelen devletin karşıladığı 3tl küsürlük olan metsil hayatımızı kurtardı diyebilirm bilginizekaydirigubbakcemile5

kızlar ya bişi sorcam size kızım bir kaç gündür dilini sürekli dışarı çıkartıp duruyo acaba bunun diş ile ilgisi olabilrmi hani ne bileyim dişi kaşınır diliyle kaşımak ister falan

kızlar ya bişi sorcam size kızım bir kaç gündür dilini sürekli dışarı çıkartıp duruyo acaba bunun diş ile ilgisi olabilrmi hani ne bileyim dişi kaşınır diliyle kaşımak ister falan

canım dişle bi alaksı yok bence benim kızda öle oyun yapıo zilliler sende ona dil çıkar çok hoşuna gidecektir eminim:))

canım,Naz'da bir süredir dil dışarda dolanıyo. hatta şimdi bile kucağımda dil dışarıda.kaydirigubbakcemile3
biz hanimiş kızımın dili diye parmağımızla vuruyoruz diline çok hoşuna gidiyo.

hıııı :uhm: ay artık oyunda oynamaya başladılar biz ezilliler yani ahh ahh daha neler görcez bakalım kaydirigubbakcemile3

bizim iki hafta sürüd o dil oyunu iki hafta benim eşimin bide zilli hanımın dili dışarda gezdik biri görse deli dicektii karşılıklı dil çıkarıoduk çok hoştu şimdide dudaklarıya sesler çıkarı wıııııuuuuuwww diee bizde yine aynı şekilde bikerde ayyyyyyyyy ayyyyyyyyyyy aayyyyyyyyyyy dioduk:içelim:

ayyy ben geldim
hava süper koydum paşamı pusete önce kuaföre kaş bıyık bayanssulusmile
sonra markete sonra komşunun terasa çocuk güneşten mayıştı eve geldik şşimdi emdi kucağımda sızdı temiz hava yarıyo
amma bir dert varki pusetin önünü kattırmıyo bakınacak ille bende korkuyorum nazar değecek diiiii

Ohh ne güzel bencede insan biraz rahatlıyo dışarı çıkınca.......Allah korusun sende dışarı çıkınca içinden nazar duası oku canım...

selam kızlar. bizde bugün dışarı çıktık bahçeye kızımla. çok güzel hava walla. koydum arabasına kızımı yarım saat kadar güneş aldık iyi geldi uyudu şimdi kızım. ama gece tam bi işkenceydi. yarım saatte bi uyandı, hala gaz sancısı çekiyo kızım geceleri. tam bi gazman benim kızım. acaba meyve püresi veriyorum o mu yapıyo anlamadım :sm_confused:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…