evet canım biraz zor oluyo ama böylesi daha iyi çünkü benim annem bana geldiğinde işimi yapıcak yemeğimi yapıcak çamaşırımı yıkar ütümü yapar ama kaygana öle değel işte bide kayınpederle yapışık gibi geziyolar gelceler bütün gün yatıcak bide akşama benden yemek bekliycek en sevmediğim huyuda karıştırması her yeri karıştırıyo var ya köşe bucak ne varsa beni deli ediyo bi kere rezil oldum sağlık ocağından doğumdan sonra prezervatif verdiydiler buda çekmecede duruyodu yine bi gün kaygana kayınpeder çınar ben evdeyiz bu bi ortadan kayboldu dedim lavaboya gitti herhalde bide ne göreyim elinde bunlarla geliyo bunların oğlumun çekmecesinde ne işi var demezmi kayınpederin yanında mosmor oldum ne diycemi bilemedim sanki ne olduğunu bilmiyo ama beni deli etmek için yapıyo. bide evde kendi düzenini kurmaya çalışıyo doğumdan sonra bu bendeydi karı koca kalıyolar güya o bana bakıcak ama ben ona baktım neyse duşa gircem deli gibi çamaşır arıyorum yok çamaşırların olduğu yerden parfümler çıkıyo neymiş tuvalet masasını üstü çok kalabalıkmış toplamış deli etmişti beni. dahası bunların benim yanıma taşınma durumları vardı ve ben bunu bi şekilde engelledim o dönem yaşadıklarımdan sonra eğer şimdi benim evimde bakmaya başlarsa 1 hafta sonra yanıma taşınmaya karar vericek ve ben bunu istemiyorum başta onlar olunca kocamla aram bozuluyo huzurum kalmıyo en iyisi böylesi o yüzden
ya çocuğu onlara almaya gidiyoruz ben beğenip eşime o gün pantalon ve gömlek verdiysem çıkar onları olmamış diyo eşimin gözlükleri değişti yeni çerçeve aldık ben beğendim diye olmamış o çerçeveler çok çirkin diye 1 hafta dinledim. eşimde arad kalıyo benim dediği yapsa annesi söyleniyo onun dediğini yapsa ben söyleniyorum onun açışından durum daha karışık
aman gene çenem düştü benim ama şu bi gerçek sizlerde olmasa içimi kime anlatırım ben
bizde öyleyiz gazi vardı oğlumun sabaha karşı anca çıkarabildi.
Bugün bi rezene alayımda vereyım zinco işe yaramıyor artık
kızlar ya bişi sorcam size kızım bir kaç gündür dilini sürekli dışarı çıkartıp duruyo acaba bunun diş ile ilgisi olabilrmi hani ne bileyim dişi kaşınır diliyle kaşımak ister falan
canım dişle bi alaksı yok bence benim kızda öle oyun yapıo zilliler sende ona dil çıkar çok hoşuna gidecektir eminim:))
kızlar ya bişi sorcam size kızım bir kaç gündür dilini sürekli dışarı çıkartıp duruyo acaba bunun diş ile ilgisi olabilrmi hani ne bileyim dişi kaşınır diliyle kaşımak ister falan
hıııı :uhm: ay artık oyunda oynamaya başladılar biz ezilliler yani ahh ahh daha neler görcez bakalım kaydirigubbakcemile3
ayyy ben geldim
hava süper koydum paşamı pusete önce kuaföre kaş bıyık bayanssulusmile
sonra markete sonra komşunun terasa çocuk güneşten mayıştı eve geldik şşimdi emdi kucağımda sızdı temiz hava yarıyo
amma bir dert varki pusetin önünü kattırmıyo bakınacak ille bende korkuyorum nazar değecek diiiii
http://www.ikiz-anneleriyiz.biz/bebek-mama-tarifleri.htm#C7
yemek tarifleri için
http://www.ikiz-anneleriyiz.biz/bebek-mama-tarifleri.htm#C7
yemek tarifleri için
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?