2009 Kasm Anneleri

kızlar doğumdan sonra yanlız:dance::dance::dance:ca 2 kilom kalmış yasasınn ohhhh yandan yandan bi sveindirik oldumki sormayınn

valla ben kilo filan vermedim:) aslında verdim de 55 olmak idela benim için ben 58 kiloyum ama takmıyorum internetten hesaplıyorum kilo normal diyo ben de umursamıyorum aamaaannn 3 kilocuk diyorum:)

hoşbulduk itek nolsun işte kafam karışıktı anamla tel de konuştuk düzeldim ah bu anneler her yerden yetiyler kız hakları ödenmezzzz

kızlar doğumdan sonra yanlız:dance::dance::dance:ca 2 kilom kalmış yasasınn ohhhh yandan yandan bi sveindirik oldumki sormayınn

hadi gözün aydın canım ben hepciğini verdim sanırım bu tempo yordu wallaguclubacismile

valla ben kilo filan vermedim:) aslında verdim de 55 olmak idela benim için ben 58 kiloyum ama takmıyorum internetten hesaplıyorum kilo normal diyo ben de umursamıyorum aamaaannn 3 kilocuk diyorum:)

maşallah kaç kiloynan hamile kaldınızda kaçı giiti de bu kadarı kaldı....Bi ben kaldım yarım dünya şeklinde sanırımmmmkaydirigubbakcemile2mafoldumben

maşallah kaç kiloynan hamile kaldınızda kaçı giiti de bu kadarı kaldı....Bi ben kaldım yarım dünya şeklinde sanırımmmmkaydirigubbakcemile2mafoldumben
cnm ben 50 kiloyla hamile kaldım çok zayıftım zaten doğuma 68le girdim sanırım son onbeş gün tartılmadım zira, sen de ki 70:)) sonra kendiliğinden gitmiş 56 olmuştum ama homini gırtlak yediğimden gene almışım kilo 58 olmuşum artık tartılmıyordum moralim bozuluyor deyüüü
kız pazar izmire gitcem 1 kilo daha verebilermiyim acepbilmiyorumkismile

bilmem valla ben hiç anlamam diyetten kilo vermekten sadece bol yeşillik yemek su içmek lazım deyü biliyorum o kadar

canım benim boy 175 ben 78.5 la hamile kaldım pek belli etmio kilolar boy uzun olduğu için kuratrııom şuan 80 kiloyum benim bi totom var o başa bela gitmio bekarkende vardı zaten şuan iyiyim yani 96 ile doğuma gittim sezeryanla doğum yaptım eve geldim 3.5kilo gitmişti ödüm koptu delikafadulden ama 75 düşmem lasım yazın yürüşyüş yapicem doğum kilom gitisnde gerisini veririm ben benhep öle kalıcam sanıodum:teytey:bunada şükür

kız bol yeşillik ve suyla zayıflansaydı inekler tığ gibi olurdu:roflol::roflol::teytey::teytey:

canım benim başta sütüm azdı kayınvalidemde yanımda sütün yetmiyo deyip duruyodu bende inatla süt olsun diye biraz fazla yemişim ama allahtan çok yesemde almadım ama veremediğim içinde aynı kiloda takıldım kaldım...Artık akşamları çok geç saatte bi şey yemiyorum.Çünkü sütüm azalmış ek gıdaya geçeceğim yavaş yavaş mecburen mama takviyesi yapıyorum.

Bende annem eve gelirse memlekete gitmeyi düşünüyorum...Biraz daha dikkat etmem lazım....

Kız maşşallah bacım boydan avantajlısın ama ben senden 15 cm kısa olunca daha bi top gibi duruyom e tabi daha gençsin de...bi de hiç zayıf tipli değildim .Babam bile anneme bu kız eskiden daha küçük gibiydi şimdi irileşmiş demiş hamileyken....

ayy benimde eşim ya ye süt olsun ye süt olsunn bende hep kavga ediodum ışın karaca giibi oldum diodum yemicemm tatlılarr süt tatlıları alıp alıp geliodu:tomato:yemicemmmm

ayy bende o yüzden vermek istiom ya zaten izmire giidom herkes bana bakınca eski mineyi görsünler isitom hamile kalınca minee koca karı gibi olur demişlerdi biizm sülale hep kısaaa ve minyon tipli felan be ben böle uzunn bide kardeşimmirmirmirmir babamda loğusayken geldi yanıma ne olmuş sana dedi beni bile geçmişin dedi ayyyy bend ehabire eşime yedirip içiriom bana yetişssin dieee adam 1.5 haftada 4 kilo aldı armızda 5 kilo vardelikafadulden

bende hamileyken 15 kilo aldım ama eşimin her dediğini yapsam yesem 30 olurdu valla...yemek istemiyorum diyordum adam canın istemesede yiyeceksin bebek için diyodu..
Benim eşimin kendisi bozuyo ben inat eder belki boğazıma sahip çıkarım da eşim bozuyo.dayanamıyo adam...Artık zayıfla diyorum kadınlar gibi her pzt.si başlıcam deyip duruyo...beni de yoldan çıkaıyo..

hoşbulduk itek nolsun işte kafam karışıktı anamla tel de konuştuk düzeldim ah bu anneler her yerden yetiyler kız hakları ödenmezzzz
ahh bu anneler valla allah razı olsun onsuz yapamam heralde diye düşünüyorum
ben 55 ile kaldım en son tartıldığımda 1 kilo fazlam vardı:kedi:şimcik o da gitmiştir benim bıdıklar iyi zayıflama aracım benim:roflol:
kız pazar izmire gitcem 1 kilo daha verebilermiyim acepbilmiyorumkismile
:roflol:niye canım 1 kilo fazlanla almıyolar mı seni izmire takma kafana o kadarı belli olmaz

Çok üzgünüm çoooksinir oluyorum sütün yetmiyor mu diyenlere bende yok gel sen emzir diyeceksin alacaklar cevabını ama olmuyor iştekötükedihüso

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…