2009 Kasm Anneleri

kızlar selam;

ben kayganalarınızın ajanı gibi tüm gün yazdıklarınızı okuyorum :))

benden zarar gelmez size bende kasım 2009 da doğum yaptım sizin yazdıklarınızı okuyorum kızım hep ayağımda sallıyarak uyuttuğumdan sohbetlere pek katılamıyorum ama sizinle vakit geçiriyorum.

Birisi beni merk etmiş ondan açıklama gereği duydum :))

birde benim kzımda duru ve oda 3 hafta erken doğdu durular hep aceleci galiba

ben bir kere kullandim bi daha da kullanmadim.
sevmedi benim kiz.

okumakla kalma, katil muhabbete canim.

ayy ne zor uyudu zilliii
bende yemek yapayım hem size bakiimm
ayy bugunpopomu kaldırasım yok haaa

ayy ne zor uyudu zilliii
bende yemek yapayım hem size bakiimm
ayy bugunpopomu kaldırasım yok haaa

senin yine bugünmüş benim uzun zamandır kaldırasım yok vallakaydirigubbakcemile3yarın kayınvalidemler gelecek yemek yapılacak ütü var ev temizlenecek bıdıklar banyo yaptırılacak emme hala oturuyorumohaoldumsmile

tevekkeli bunalimdaymisin.kaydirigubbakcemile3

kalmaya gelmeleri zor ama en azından bebelere bakarlar rahatlarsın
ütü bendede koca bi sepet var
banyoyu soguk diye yaptırmuyorum bende
yemek harici hiç bişi yapmicim yapmicimmm
bugun tatil banaaaaaaa sende kayınvaldenler gelince yaparsın ütünü falan

o meraklı bendim şekerim karakızın kızıda duruda acaba nickmi değiştirdi diye aklıma geldi :icecream:

amin canim.opuyorumnanaktan

canimmmmmm hosgeldin, ozledim valla.
ee anlat bakalim, nasil gecti? arasim neler yapti?

evet bu arada disimiz hatta dislerimiz geliyo.opuyorumnanaktan
iki tane birden alttan.
canım benim çok sağol bende çok özlemişimmŞeniz
ankara ee memleket güzel geçti tabi..8 aydır gidememiştim çok iyi geldi..
ama koşturmacaydı aile kalabalık olunca hergün biyerde kaldık yorucuydu..
ist.dönmek istemedim ya kocişim olmasa tabiyerimsenibenhiç sevmiyorum ist.u..iş bulsak bidakka durmam burda vallahi..
benim kiz yataginda acayip bi sekilde donmus, duzelteyim dedim nasil titreye titreye agladi yavrum.
tamam annecim burdayi dedim, oksadim yatisti. korktumu acaba?bilmiyorumkismile
yavrum kıyamam bizdede oluyo aniden yanına gidince oyuna dalmış oluyo mesela nası ağlıyo birden..akşamda babası gelince korkup ağladısempatiksalakcinni
ankarada da o kadar kalabalığı görünce ilk bikaç gün çok ağladı ama sonra alıştı..ee napsın bebeğim hiçkimseyi görmüyo benim dışında:sinifsinif:
amannn boşver canım ya..yorma kendini o kadar..gerçi senin gelip gidenin çok oluyo..bana kimse gelmiyo o bakımdan şanslıyımsempatiksalakcinni
bende geldiğimden beri sadece çamaşır ve ütüyle uğraştım canım çıktı:bbo:
evi aşkım temizlemişti ama şimdi kirlendi yine ama yapasım yok valla..
walla 3 gundur yapamadım malum misafirlerim vardı ahzırlık temizlik derken yapmıs kadar oldum zaten :))
57.5 a düştüm 55 yeter bana
o yuzden cok sıkmıyorum ama eldende bırakmıyorumm
kaydirigubbakcemile3
bende bayadır yapamadım ankaradayken yapmadım zaten gelincede fırsat olmadı motivasyonda gitti:1no2:

armut vermeyin diyolardi. ben vermiyorum.bilmiyorumkismile
kızıma yogurt mayaladım yarın yer artık
bugunde armut verdim ama istemedi zilli zorlamadım
ben de yoğurt vermeyi deniyorum dün bikaç kaşık yedi..bugün içine birazcık pekmez katıp vericem ekşi die yemedi sanırım..pekmez doğal pekmez demir ilacı vermektense biraz pekmez vereyim diyorum,görümcem herkes ilaç yerine pekmez verio diyodu..

armut u ben çok önce duydum hatta bikere aldım duruyo hala bozulmuştur yemedik..
ankarada gittiğim ünlü doktorda elma dışındaki meyvelere güvenip vermeyi dedi,kavanoz püreleri daha güvenilir dedi..
deme ya. hurefemidir ki bilmiyorumkismile
uf ya sevindirik olmuştum bende :çok üzgünüm::çok üzgünüm:
göbek filan neysede göğüslerdeki çok canımı sıkıo
bende de var ama allahtan çok değil bel bölgesinde bikaç tane..normalde de gelişme döneminde popomda olmuştu ve baya belli..ben hamilelikte çok fazla olur diye korkuyodum ablamlardada oldu baya çünkü bunada şükür..ama çaresi yok bence..şu krem vardı baya reklamı olan ablam alacaktı sonra vazgeçti faydası olmaz diyebilmiyorumkismile
herkesin bebişi dönüyomu benimki dötünü kaldırıyo gene bırakıyo yana dönüyo sadece tabi 360 derece dönüş 3 aylııktan beri var öbürünü beceremedi
ittiriyorum kolu altında kalıyo zillinin hergun koyuyorum ama biraz tembel galiba bizimki :))
benimkide yan dönüyo ama popo kalıyodu iki gündür epey zorlayıp vakit geçiriyorum şimdi dönüyo neredeyse..yüzüstü koyunca dün sırtüstü döndü bikez:lepi:

bende istemiyodum.
bi kac sene sonra konusalim.aklinialirimsmile

ay ben istiyom ya..
hemen büyüyo bunlar. bitane daha doğuracam borçalrı bitirince. onda ücretsiz izin alıp doya doya büyütücam kuzuyu opuyorumnanaktan

ikinciyi bende istiyorum ama şartlarada bağlı tabi..bide yaparsam iyce evde kalıp ev hanımı olurum diye korkuyorum..memur olabilsedim hiç düşünmezdim..ama özel sektöre girip ikinciyi yapmayı bırak ilk çocuğa nası bakarım o belli değil..evde oturmak çok kötü ya..şimdi çok pişmanım zamanında devlet işini zorlamadığım için:çok üzgünüm:

böyle diorum bide hamile kalırmışımakannehir
regl olmuyorum ,nası anlıcaz ya hamile kaldığımızı..korunuyoruz ama yinede hep risk var:kedi:

ya canım haklısın ben bitaneyle bazen bunalıma giriyorum kendime ayıracak sadece gece uyuduktan sonra vaktim oluyo oda koltukta sızıyorum dizi izliyorum gözüm yarı açık..
sen gerçekten çok iyisin yine iki taneyi geçtim ikiside bebek ya..sadece onlara bakmak açısından bile takdiri hakediyosun..alkisalkisalkisbide yaşın da küçüktü demi senin canım..

wannam naz ne kadar tatlı omuş yaaa yerim onu ben maşallaaaahh
sana benzemiş iyceneopuyorumnanaktan

Son düzenleme:
wanna tam ısırmalık olmus naz hanım masallahhhh
sagol canim benim.opuyorumnanaktan

oh tabiki ne iyi gelmistir.
benim sali gunu annemler geldi o bile ne iyi geldi bana.
ara sira yapmak lazim ama ufak bebeyle zor oluyo ya.

ya ağzınada bakamıyomki açmıyor ağlarkende dil gözüküyor kaşıyıcı aldık yere atıyor zillim benim benim suratımla kaşıyacakmış:)))
ellerinle yokla canim.

wannam naz ne kadar tatlı omuş yaaa yerim onu ben maşallaaaahh
sana benzemiş iyceneopuyorumnanaktan

ayyy cok sevindim.
buyudukce bende kendime benzetiyorum.
hele suratini bi sekle sokuyo, o sekilde benim bi resmim var kucukluk, ayni ona benziyo.kaydirigubbakcemile3

off memlekte gitmek yaramadı bize. bebişim 2 gündür hasta boğaz, ağrısı öksürük , ateş dr antibiyotik verdi. bebişimi nerdeysen kucağıma bile alamadım. herkes aldı öptü olacağı buydu. Ya bu insanlar hiç mi bilmezler küçücük çocuk şapur şupur öpülür mü? ıllaki uyarmam mı gerekiyor, bişeyde diyemedim (
Kampanya başlatacam bebekleri öpmeyin diyee

nasil bisey diyemedin ya, ben olsam ceker alirdim ellerinden.
gecmis olsun.

sunways nasıl oldun canım bende nezle oldum gözlerim yaşarıyo kızda bu gün kabızdı hiç durmadı portakal suyuda vermiştim azçık pişik oldu

merhaba kızlar
yazdıkalrınızı okuyup muhabbete katılayım diyorum bi bakıyorum ooooo sayfalar ilerlemiş yatişemiyorum ben yazayım diyorum kimsecikler kalmıyo ya oğluşum uyanıyo sürekli kucak istiyo ev işi derken de hala düzen oturtamadım ya sizler iyi beceriyorsunzu kızlar ya... ben beceremiyom iki elimle bir işi yapmayı yaaw:)))

kaynana konusunda bende bir anlatsam sayfalar sürer mümkünse bana uzak allaha yakın olsunlar sadece bayramdan bayrama görmek istediklerimden mümkünse oda olmasın ama olmuyo işte

wanna hayırlı olsun dişiniz

biz ek gıdaya geçmedik bakalım 19 kontrolumuz var ne diyecek
benim oğluş dönmüyo dotu ağır geliyo ama ağzı okdar sallayılıki bende dişten süpheleniyorum ne bulursa ağzına tepiyo

2.çocuk ilk zmanlar istemiyodum ama bende ankaradan döndükten sonra oğlumun yanlızlığı sevmediğini anladım.2-3 gün evin içinde ankardaki gibi insan aradı benimle oynayıp sevsinler diye çok üzüldüm uzakta gurbette olmak ne zormuşşş yaaa...birde kayra ya hamileliğimin son aylaında dr beni çok korkuttu femur kısalığı yüzünden şimdi aynı şeyleri yaşamaktan eşimde bende korkuyorum allahım hepimizin bebişlerine sağlık vcersin...

sonradan muhabbete katılırsan ancak bu kadar olur bebişleri optüm canlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…