gerçekten canım yaaa bende diyordum hatta ben değil abim ve annem bile diyordu enesten başkasını sevemeyiz heralde diye ama gerçekten çok seviliyor hemde hiç farketmiyor ikisinin sevgiside aynı
yaa kıslar birşey soracağım siz kanguruları hala kullanıyor msnuz
kızlar selam;
ben kayganalarınızın ajanı gibi tüm gün yazdıklarınızı okuyorum :))
benden zarar gelmez size bende kasım 2009 da doğum yaptım sizin yazdıklarınızı okuyorum kızım hep ayağımda sallıyarak uyuttuğumdan sohbetlere pek katılamıyorum ama sizinle vakit geçiriyorum.
Birisi beni merk etmiş ondan açıklama gereği duydum :))
birde benim kzımda duru ve oda 3 hafta erken doğdu durular hep aceleci galiba
ayy ne zor uyudu zilliii
bende yemek yapayım hem size bakiimm
ayy bugunpopomu kaldırasım yok haaa
ayy ne zor uyudu zilliii
bende yemek yapayım hem size bakiimm
ayy bugunpopomu kaldırasım yok haaa
senin yine bugünmüş benim uzun zamandır kaldırasım yok vallakaydirigubbakcemile3yarın kayınvalidemler gelecek yemek yapılacak ütü var ev temizlenecek bıdıklar banyo yaptırılacak emme hala oturuyorumohaoldumsmile
senin yine bugünmüş benim uzun zamandır kaldırasım yok vallakaydirigubbakcemile3yarın kayınvalidemler gelecek yemek yapılacak ütü var ev temizlenecek bıdıklar banyo yaptırılacak emme hala oturuyorumohaoldumsmile
aynen, bende oturdum kaldim iyice bugun.
kızlar selam;
ben kayganalarınızın ajanı gibi tüm gün yazdıklarınızı okuyorum :))
benden zarar gelmez size bende kasım 2009 da doğum yaptım sizin yazdıklarınızı okuyorum kızım hep ayağımda sallıyarak uyuttuğumdan sohbetlere pek katılamıyorum ama sizinle vakit geçiriyorum.
Birisi beni merk etmiş ondan açıklama gereği duydum :))
birde benim kzımda duru ve oda 3 hafta erken doğdu durular hep aceleci galiba
canım benim çok sağol bende çok özlemişimmŞenizamin canim.opuyorumnanaktan
canimmmmmm hosgeldin, ozledim valla.
ee anlat bakalim, nasil gecti? arasim neler yapti?
evet bu arada disimiz hatta dislerimiz geliyo.opuyorumnanaktan
iki tane birden alttan.
yavrum kıyamam bizdede oluyo aniden yanına gidince oyuna dalmış oluyo mesela nası ağlıyo birden..akşamda babası gelince korkup ağladısempatiksalakcinnibenim kiz yataginda acayip bi sekilde donmus, duzelteyim dedim nasil titreye titreye agladi yavrum.
tamam annecim burdayi dedim, oksadim yatisti. korktumu acaba?bilmiyorumkismile
amannn boşver canım ya..yorma kendini o kadar..gerçi senin gelip gidenin çok oluyo..bana kimse gelmiyo o bakımdan şanslıyımsempatiksalakcinnimakarna falan yap ben bugun hiç bişi yapmadım valla bir haftadır heryerle ugrastım 3 gundurde arka arkaya misafir agırladım dahada bişi yapmıcam hatta yemek bile yapasım yok :)))
gerci benim eşim yemegi sorun etmez opuyorumnanaktan
:))) elifim nassın canımm özlettin kendini yahuu gerci bende grimiyom bayadır ama iyisin inş.
bende bayadır yapamadım ankaradayken yapmadım zaten gelincede fırsat olmadı motivasyonda gitti:1no2:walla 3 gundur yapamadım malum misafirlerim vardı ahzırlık temizlik derken yapmıs kadar oldum zaten :))
57.5 a düştüm 55 yeter bana
o yuzden cok sıkmıyorum ama eldende bırakmıyorumm
kaydirigubbakcemile3
armut vermeyin diyolardi. ben vermiyorum.bilmiyorumkismile
ben de yoğurt vermeyi deniyorum dün bikaç kaşık yedi..bugün içine birazcık pekmez katıp vericem ekşi die yemedi sanırım..pekmez doğal pekmez demir ilacı vermektense biraz pekmez vereyim diyorum,görümcem herkes ilaç yerine pekmez verio diyodu..kızıma yogurt mayaladım yarın yer artık
bugunde armut verdim ama istemedi zilli zorlamadım
kızlaaaar. ben geçenlerde öteki topicleri dolaşıyodum. kahveyle limonu macun yapıp çatlaklara sürünce geçiriyomuş.
çok merak ettim denicem ama inanaın kendime ayıracak 1 dakkam bile yok. kocişte evde olmayınca. yatağa zor atıyom kendimi akannehir
bende de var ama allahtan çok değil bel bölgesinde bikaç tane..normalde de gelişme döneminde popomda olmuştu ve baya belli..ben hamilelikte çok fazla olur diye korkuyodum ablamlardada oldu baya çünkü bunada şükür..ama çaresi yok bence..şu krem vardı baya reklamı olan ablam alacaktı sonra vazgeçti faydası olmaz diyebilmiyorumkismiledeme ya. hurefemidir ki bilmiyorumkismile
uf ya sevindirik olmuştum bende :çok üzgünüm::çok üzgünüm:
göbek filan neysede göğüslerdeki çok canımı sıkıo
herkesin bebişi dönüyomu benimki dötünü kaldırıyo gene bırakıyo yana dönüyo sadece tabi 360 derece dönüş 3 aylııktan beri var öbürünü beceremedi
benimkide yan dönüyo ama popo kalıyodu iki gündür epey zorlayıp vakit geçiriyorum şimdi dönüyo neredeyse..yüzüstü koyunca dün sırtüstü döndü bikez:lepi:ittiriyorum kolu altında kalıyo zillinin hergun koyuyorum ama biraz tembel galiba bizimki :))
bende istemiyodum.
bi kac sene sonra konusalim.aklinialirimsmile
kenyacım büyük konşma canım bi bakmışsınn kazaylan hamile kalmışsın...
çok var böyle örneklerrrr
vallaa bu yaramaazzzzz cadı kızımdan sonraaa bende asla diyodum amaaa
gönlüm de onun tek kalmasına hiç razı değilllll
valla çokta büyümeden şu 2 sene yasağına bi kaç ay kala düşünebilirimmmmm
diğer türlü 4-5 yaşına geldikten tam rahata erecekkennn çok zor olurrr
büyümeden çıksın aradan,birarada büyüyüversinler...
ay ben istiyom ya..
hemen büyüyo bunlar. bitane daha doğuracam borçalrı bitirince. onda ücretsiz izin alıp doya doya büyütücam kuzuyu opuyorumnanaktan
ikinciyi bende istiyorum ama şartlarada bağlı tabi..bide yaparsam iyce evde kalıp ev hanımı olurum diye korkuyorum..memur olabilsedim hiç düşünmezdim..ama özel sektöre girip ikinciyi yapmayı bırak ilk çocuğa nası bakarım o belli değil..evde oturmak çok kötü ya..şimdi çok pişmanım zamanında devlet işini zorlamadığım için:çok üzgünüm:Amin canim.
Insallah sizde en dogru zamanda ikincileri alin kucaginiza.
ama sevemem diye dusunmeyin.
nasil seviliyo anlatamam.opuyorumnanaktan
ben oglana cok duskundum, kizi dogurduktan sonra annem bu kizi dogurduguna cok sevindim, oglanla kafayi yiyceksin saniyodum demisti. o derece duskundum yani. ama simdi mecbur ikisinede yetiyosun.
dis olabilir canim.
benim kizda deli gibi yuzumuze saldiriyodu, bak disleri geliyo.
sagol canim benim.opuyorumnanaktanwanna tam ısırmalık olmus naz hanım masallahhhh
oh tabiki ne iyi gelmistir.canım benim çok sağol bende çok özlemişimmŞeniz
ankara ee memleket güzel geçti tabi..8 aydır gidememiştim çok iyi geldi..
ama koşturmacaydı aile kalabalık olunca hergün biyerde kaldık yorucuydu..
ist.dönmek istemedim ya kocişim olmasa tabiyerimsenibenhiç sevmiyorum ist.u..iş bulsak bidakka durmam burda vallahi..
ellerinle yokla canim.ya ağzınada bakamıyomki açmıyor ağlarkende dil gözüküyor kaşıyıcı aldık yere atıyor zillim benim benim suratımla kaşıyacakmış:)))
wannam naz ne kadar tatlı omuş yaaa yerim onu ben maşallaaaahh
sana benzemiş iyceneopuyorumnanaktan
off memlekte gitmek yaramadı bize. bebişim 2 gündür hasta boğaz, ağrısı öksürük , ateş dr antibiyotik verdi. bebişimi nerdeysen kucağıma bile alamadım. herkes aldı öptü olacağı buydu. Ya bu insanlar hiç mi bilmezler küçücük çocuk şapur şupur öpülür mü? İllaki uyarmam mı gerekiyor, bişeyde diyemedim(
Kampanya başlatacam bebekleri öpmeyin diyee
sağol canım ya . bu bana ders aolsunnasil bisey diyemedin ya, ben olsam ceker alirdim ellerinden.
gecmis olsun.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?