- 23 Aralık 2009
- 5.907
- 2.250
- 248
göğüslerin çaresi yokmuş
bu arada göbek ve bacaklar için kabak lifi ve yosun sabunuyla kese ii geliyo ben epeydir kullanıyorum tavsiye ederim banyo sırasında yapıyorum maliyetide az deneyin bacılar
deme ya. hurefemidir ki bilmiyorumkismile
uf ya sevindirik olmuştum bende :çok üzgünüm::çok üzgünüm:
göbek filan neysede göğüslerdeki çok canımı sıkıo
bende okudugumdan beri vermiyorum.bende o yazıyı okuduğumdan beri vermiyom. ama öncesinde çok vermiştim.
inş gerçek değildir şu zararlı ilaç meselesi.
uf ya resmen hayatımızla oynuyolar.
allah cezalarını versin.... alsanaalsanasmilealsanaalsanasmile
ne zararı var acaba kumlu falan diyemi
benim bebiş tabi 1 ay filan büyük sizinkilerden. ondan olsa gerek bi dönmeye başlıyo bikaç takla atıyo. bikeresinde halının üstüne bıraktım. eşimle 1 dk mutfağa gidip geldik bi baktım yok. kocişe sen mi sakladın dedim yoo diyo. sonra bi baktım kanepenin altından bize gülüyo sıpammmm delikafadulden:asigim:
üff ya. cidden çok umut bağlamıştım. hatta şimdi emziriyom kahve belki bebişe zarar verir sonra hergün yaparım diyodum....
nolcak şimdi. ben öyle estetik filan için ameliyatda olamamlmaz:
daha ne olsun be.
ben kas biyik aldirmaya bile kiz kucagimda gidiyorum.
azcik ittiriver poposundan kiz, yardim et.kaydirigubbakcemile3
o zaman bende vermiyim istemed zatencatlaklarin tedavisi yok diye biliyorum.
dene bakalim, ise yararsa bende yaparim.
bende okudugumdan beri vermiyorum.
cok kimyasal madde varmis bu sene armutlarda canim.
yurt disina gidenler hep geri donmus, oyle diyolar.
kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
ittiriyorum kolu altında kalıyo zillinin hergun koyuyorum ama biraz tembel galiba bizimki :))
ewetttttt kendi hedayemi kendim aldım:roflol::roflol:alyansımı kaybetmiştim onu yeniledim canım her tarafı taşlarla kaplı birşey aldım ektradan birde küpe
benimde sol göğsümde 2-3 çizik oluştuohaoldumsmile
ben emzirme bitince goguslerimi kaldirtam diyom.:roflol:
oh ohhh. güle güle kullan canımm alkisalkisalkis
bu arada sizin kocişler size doğum hediyesi aldılar mı :1ninca:
daha cok ittir kiz.kaydirigubbakcemile3ittiriyorum kolu altında kalıyo zillinin hergun koyuyorum ama biraz tembel galiba bizimki :))
iki koca dotlu ittirirler artik.kaydirigubbakcemile3dünürcüm benim oğlumda dönmüyo dotu ağır :roflol:
oh ohhh. güle güle kullan canımm alkisalkisalkis
bu arada sizin kocişler size doğum hediyesi aldılar mı :1ninca:
kalcayida toplatam diyorum.zemuszemus:roflol::roflol:
öldüm nan gülmekten
benim eşim almadı cnm ben istemedim o dönem masraf çok oldu
bide sevgili kaynanam kendi yapmadı ama mevlit olacak diye tutturdu bide onun masrafı oldu falan filan
ama hep istemiştim ilerde babanızda bunu doğum hediyesi aldı diyebilmeyi :çok üzgünüm:
bende istemedim. sordu kocişim ne alayım en çok ne istersin diye ama istemedim o dönem.
çiçek almıştı bide saç düzleştirici ama buara beğendiğim bi yüzük var onu aldırabilirim :1ninca:
deliiii, on keremi dogurcan, aldirsana.:mymeka:
deliiii, on keremi dogurcan, aldirsana.:mymeka:
bizimkide öyle kaydirigubbakcemile3dünürcüm benim oğlumda dönmüyo dotu ağır :roflol:
kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3daha cok ittir kiz.kaydirigubbakcemile3
eferin.:jeyyar:aldıracam kız. o ara böle kafamda bişe yoktu ama şimdi var. istiyom o minicik şeyi :jeyyar:
ya ben bekarken 4 çocuk isterdim hep. böyle etrafımda koşup dursunlar istiyodum. ama yook yemiyo. hamileliği doğurması bakması hepsi ayrı külfet. ama 2. yapcaksam hemen yapcam. ona karar vermem lazım a.s
bizimkide öyle kaydirigubbakcemile3
kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
benimkide ben ne istersem onu alıcak ama ben ne aldırsam karar veremedim 5 aydır :))))
sende ikinciye aldirirsin artik.kaydirigubbakcemile3
eferin.:jeyyar:
ben bekarken 3uz olsada 3u birarada ciksa derdim.
olsaymis napardim acaba?sempatiksalakcinni
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?