o zaman ilk ben kutluyayım canım nice senelere evladınla eşinle beraber sağlıkla geçirmen dileğiyle iyiki doğdun opuyorumnanaktan
günayıdn kayra yani kel kalacaz diyosun sen şimdi bugün kuaföre gidicem adet olmassam karnım ve bacaklarım ağrıyor inş. olmam yoksa 1 hafta daha bu halime dayanamıcam:sinifsinif:
günayıdn kayra yani kel kalacaz diyosun sen şimdi bugün kuaföre gidicem adet olmassam karnım ve bacaklarım ağrıyor inş. olmam yoksa 1 hafta daha bu halime dayanamıcam:sinifsinif:
ahhh galiba canım ...benimki bide döküldüğüyle kalsa asi hırçın (aynı ben gibim) sekilede gimiyor önceden kolay şekil alırdı sabah kalktığımda hepsi havada oğlum görünce önce şasırıp bakıyo sonrada gülüyo oyun sanıyo eşimde sürekli dalga geçiyor -tatlicadiarzu-
benim de dokuluyor, esim de heryerde sacın var dikkat et biraz diye kızıyor valla:)
benimki polikistik over yuzundenmiş, hamilelikte dokulme azalmıstı, meger hormonlar sebebiyle imiş, ben aldığımız osteocare efa balıkyağı yuzunden sandım, dr oyle olmadığını soyledi, oyle olsa içmeye devam edecektim o ilaçlara dokulmesin sacım diye, doğum kontrol hapı verebilirim polikistik overi duzenlemek için hormonları da, iraz erteledik kılo yapar diye endişe ettim
cnm ben normal doğum yapmıştım ondan mıdır acep diyorum ama kız 6 ay oldu say doğum yapalı düzelmişimdir cnm artık ama o gün kışlıkları kaldırdım valizlere koyup da gardrobun üstüne dizdim bi de akşama kaa ayakta ütü yaptım ondan mı ki acep minoseti de basit die içiyorum hamişken vermişti dr ama bu başağrısı öldürcek beniiigeçmiş olsun canım ilaçların yan etkisi olabiliyo ama minoset o kadar etkili bir ilaç değil basit bişeydir inş kremle felan geçer canım normal doğummu yaptıydın belki ordan da olabilir ağır bişeyler kaldırdıysan zorlamışda olabilir
saol cnm ya inş geçer bugün regl oldum bitsin gitçem dr a yaraya baksın yakıcak mı napıcak yapsın ona da bakar gitmişken işteminosetten olacagını sanmam canım zuzun sürerse ki inşallah gecer doktoruna danıs canım
kaldım valla ayakta akşama kadar tüm yazlıkları ütüledim bebek de arada mızmızlandı ona da koşturdum hiç oturmadım desem yeri var o gün.şekeriiiimmm çok ayakta kaldıysan varis olabilir benimde hamileyken ayakta çok kalınca şişiyordu damar çıkıyordu dr.varis dedi:sinifsinif:
cnm doğum günün kutlu olsunnn nice yıllara inş sağlıklaaaaaaslm kızlar doğumgünüme girmiş bulunuyorum...saat 12 yi geçti yaşasın 27 nisan:)
benim de dökülüyo ama ben otacının bitkisel şampuanını kullanıyorum çok fark ettirdi inanın bi de içine çam yağı döktük aktardan alıp aktar ne kaa dökeceğini söylemiş eşime o da döktü şişeye valla benm azaldı hafta sonu da kestirdm eskisi kaa dökülüyo artık ama boyatmam ben emziriyorum çünkü krem bile sürmüyorum emziriyorum die çok dikkat ediyrumya kimse kalmamış ama bir fırsatını bulupta soramadım saçım inanılmaz dökülüyor yanlarım açıldı çok uzadı ve kestirmek istemiyorum su dalgası yaptırıcam epeydir bu zamanı bekliyorum benim gibi saçı çok dökülen varmı walla banyoda oluk oluk kel kalacak bir kısmınıda cemre yoluyor zaten:sinifsinif:
bebiklerinizi nasıl uyutuyosunuz ? kendi kendine uyuyan bebik varmı?
biz emerek uyuyoruz sadece uykusu geldiği zaman mızmız durmuyor mecek dalacak alıştıran varsa püf noktasını öğreneyim
biz emerek uyuyoruz sadece uykusu geldiği zaman mızmız durmuyor mecek dalacak alıştıran varsa püf noktasını öğreneyim[/QUOTE
benim bebimin uykusu gelince çok huysuzlanıyor. beşiğinde sallayarak uyutuyorum.birde emzik vazgeçilmezimiz uyku esnasında...bazende pusetinde evin içinde gezdirerek uyutuyorum
biz emerek uyuyoruz sadece uykusu geldiği zaman mızmız durmuyor mecek dalacak alıştıran varsa püf noktasını öğreneyim
cnm ben normal doğum yapmıştım ondan mıdır acep diyorum ama kız 6 ay oldu say doğum yapalı düzelmişimdir cnm artık ama o gün kışlıkları kaldırdım valizlere koyup da gardrobun üstüne dizdim bi de akşama kaa ayakta ütü yaptım ondan mı ki acep minoseti de basit die içiyorum hamişken vermişti dr ama bu başağrısı öldürcek beniii
saol cnm ya inş geçer bugün regl oldum bitsin gitçem dr a yaraya baksın yakıcak mı napıcak yapsın ona da bakar gitmişken işte
kaldım valla ayakta akşama kadar tüm yazlıkları ütüledim bebek de arada mızmızlandı ona da koşturdum hiç oturmadım desem yeri var o gün.
cnm doğum günün kutlu olsunnn nice yıllara inş sağlıklaaaaaa
benim de dökülüyo ama ben otacının bitkisel şampuanını kullanıyorum çok fark ettirdi inanın bi de içine çam yağı döktük aktardan alıp aktar ne kaa dökeceğini söylemiş eşime o da döktü şişeye valla benm azaldı hafta sonu da kestirdm eskisi kaa dökülüyo artık ama boyatmam ben emziriyorum çünkü krem bile sürmüyorum emziriyorum die çok dikkat ediyrum
cnm benim oğlan bazen emerken uyuyor bazen uyku saati geçince huysuzlanıyo ben de o mızmızlanıyosa oturuyorum dizlerimi kaldırıp oraya yatırıyorum ali baba yı söylüyorum veya eeee eee diyorum ağlıyosa bir iki sallıyorum ama sürekli değil susmuşsa sallamıyorum öyle uyuyor bazen sokulup kucağımda uyuyor ama dün bi topikte uyudum beşiğine yatırıp orda bi uyku arkadaşıyla (oyuncak olur dönence gibi bişi olur) uyumaya alıştırırsak rahat edermişiz ben de dün oyuncak ayısını koydum ama gece uyku sersemi tutmuş ayıyı kulağından yüzüne düşürmüş bağırdı ben de hmen aldım ayıyı... dikakt etmek lazım uyku arkdaşı almayı düşünüyorum hem gece lambası gibi de olur tommy nin mi ne vardı ya iyi geceler m neydi kocişe de söyledim ama 3 aydır maaş alamıyo ki ben dr u ondan da erteliyodum valla kirayı bile ödeyemiyoruz
benim bebimin uykusu gelince çok huysuzlanıyor. beşiğinde sallayarak uyutuyorum.birde emzik vazgeçilmezimiz uyku esnasında...bazende pusetinde evin içinde gezdirerek uyutuyorum
kızımda uykusu gelince çok huysuzlanıyo zor uyutuyorum bazen 1 saat uğraşıyorum uyutmak için oda uyumamakta direniyo o zaman çok sinirleniyorumo ağlıyo ben bağırıyorum :çok üzgünüm:yani uyutmak için çok uğraşıyorum emzikte tutmadı inşallah bi an önce geçen bu günler
geçmiş olsun canımselam kızlar nasılsınız.
oglum cok huzursuz bugun
kakasındada sumuksu parcalar wardı gercı dr normal demıstı daha onceden ama yarın dr gıdıcem kan ıdrar tahlılı yaptıracagım.kuzum bugun cok agladı ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?