2009 Kasm Anneleri

günayıdn kayra yani kel kalacaz diyosun sen şimdi bugün kuaföre gidicem adet olmassam karnım ve bacaklarım ağrıyor inş. olmam yoksa 1 hafta daha bu halime dayanamıcam:sinifsinif:

kızlar benimde çok dökülüodu hemde acyip tutam tutam nkestirdim bide boyattım bişraz azaldı dökülmem banyoda eskisi gibi dökülmüo artıkkkolumunekankayizsmile

günayıdn kayra yani kel kalacaz diyosun sen şimdi bugün kuaföre gidicem adet olmassam karnım ve bacaklarım ağrıyor inş. olmam yoksa 1 hafta daha bu halime dayanamıcam:sinifsinif:

ahhh galiba canım ...benimki bide döküldüğüyle kalsa asi hırçın (aynı ben gibim) sekilede gimiyor önceden kolay şekil alırdı sabah kalktığımda hepsi havada oğlum görünce önce şasırıp bakıyo sonrada gülüyo oyun sanıyo eşimde sürekli dalga geçiyor -tatlicadiarzu-

oof ya bu dert bi bende var sanıyodum benimde tutam tutam dökülüyo o kadar çok üzülüyorum ki. bebemle eşimin her yerden kılını topluyodum bide kızıyodum şimdi benimkiler daha fena oldu. boyasam düzelir mi acaba? geçen gün saçım o kadar dolaşmışki açamadım kestim. kasım annesiyiz ya acaba bu dönemlerde dökülemesi normal mi? :)) herkeste aynı şikayet var sanırım.. oof ooffff

canım bende pcosluyum daha dok gitmedim yakında bununda üzerine düşücem hormonlarım ne alem haberim yok:tomato:

slm kızlar bakıyorum saç muabbetine girmişiz benimde nasıl dökülüyo anlatamam kel kalmazsam iyidir valla neler neler denedim banamısın demdi açlarımızı salamaz oldum umarım en kısa zamanda normale döner

selam bayanlar

bendede aynı şikayet saç dökülmesi kafamçokkarıştı bıktım yaa banyoda bi apaz kuruturken bi apaz kel kalcam diye korkuyorum ama sanki bu ara biraz azaldı gibi yerler yataklar hep saç çocuğun yatağına içine bile giriyodu yaa -tatlicadiarzu-

bayanlar aranızda kahvaltıya başlayan varmı?

bebiklerinizi nasıl uyutuyosunuz ? kendi kendine uyuyan bebik varmı?
biz emerek uyuyoruz sadece uykusu geldiği zaman mızmız durmuyor mecek dalacak alıştıran varsa püf noktasını öğreneyim

cnm ben normal doğum yapmıştım ondan mıdır acep diyorum ama kız 6 ay oldu say doğum yapalı düzelmişimdir cnm artık ama o gün kışlıkları kaldırdım valizlere koyup da gardrobun üstüne dizdim bi de akşama kaa ayakta ütü yaptım ondan mı ki acep minoseti de basit die içiyorum hamişken vermişti dr ama bu başağrısı öldürcek beniii

minosetten olacagını sanmam canım zuzun sürerse ki inşallah gecer doktoruna danıs canım
saol cnm ya inş geçer bugün regl oldum bitsin gitçem dr a yaraya baksın yakıcak mı napıcak yapsın ona da bakar gitmişken işte

şekeriiiimmm çok ayakta kaldıysan varis olabilir benimde hamileyken ayakta çok kalınca şişiyordu damar çıkıyordu dr.varis dedi:sinifsinif:
kaldım valla ayakta akşama kadar tüm yazlıkları ütüledim bebek de arada mızmızlandı ona da koşturdum hiç oturmadım desem yeri var o gün.
slm kızlar doğumgünüme girmiş bulunuyorum...saat 12 yi geçti yaşasın 27 nisan:)
cnm doğum günün kutlu olsunnn nice yıllara inş sağlıklaaaaaa
benim de dökülüyo ama ben otacının bitkisel şampuanını kullanıyorum çok fark ettirdi inanın bi de içine çam yağı döktük aktardan alıp aktar ne kaa dökeceğini söylemiş eşime o da döktü şişeye valla benm azaldı hafta sonu da kestirdm eskisi kaa dökülüyo artık ama boyatmam ben emziriyorum çünkü krem bile sürmüyorum emziriyorum die çok dikkat ediyrum
biz emerek uyuyoruz sadece uykusu geldiği zaman mızmız durmuyor mecek dalacak alıştıran varsa püf noktasını öğreneyim

cnm benim oğlan bazen emerken uyuyor bazen uyku saati geçince huysuzlanıyo ben de o mızmızlanıyosa oturuyorum dizlerimi kaldırıp oraya yatırıyorum ali baba yı söylüyorum veya eeee eee diyorum ağlıyosa bir iki sallıyorum ama sürekli değil susmuşsa sallamıyorum öyle uyuyor bazen sokulup kucağımda uyuyor ama dün bi topikte uyudum beşiğine yatırıp orda bi uyku arkadaşıyla (oyuncak olur dönence gibi bişi olur) uyumaya alıştırırsak rahat edermişiz ben de dün oyuncak ayısını koydum ama gece uyku sersemi tutmuş ayıyı kulağından yüzüne düşürmüş bağırdı ben de hmen aldım ayıyı... dikakt etmek lazım uyku arkdaşı almayı düşünüyorum hem gece lambası gibi de olur tommy nin mi ne vardı ya iyi geceler m neydi kocişe de söyledim ama 3 aydır maaş alamıyo ki ben dr u ondan da erteliyodum valla kirayı bile ödeyemiyoruz

bende saçlarımı kestirdim haftasonu hatta baya kısa kestireyim dedim vazgeçtim durmazsa dökülme mecburen kısaltacam herhall..ama birazcık da olsa yavaşladı mı ne kestirince,bide doğumdan sonra hiç kestirememiştim ilk kez gittim yani kuaföre,bu haftada boyatmayı düşünüyorum..hepsini yaptıramadım bebeğim durmaz diye..

benim bebimin uykusu gelince çok huysuzlanıyor. beşiğinde sallayarak uyutuyorum.birde emzik vazgeçilmezimiz uyku esnasında...bazende pusetinde evin içinde gezdirerek uyutuyorum

iyi fikir ama benimkide ne bulsa yüzüne çekiyor ....özel sektörde herhal eşin ,maalesef özel sektör öle üzüldüm canım ya

benim bebimin uykusu gelince çok huysuzlanıyor. beşiğinde sallayarak uyutuyorum.birde emzik vazgeçilmezimiz uyku esnasında...bazende pusetinde evin içinde gezdirerek uyutuyorum

kızımda uykusu gelince çok huysuzlanıyo zor uyutuyorum bazen 1 saat uğraşıyorum uyutmak için oda uyumamakta direniyo o zaman çok sinirleniyorum o ağlıyo ben bağırıyorum :çok üzgünüm:yani uyutmak için çok uğraşıyorum emzikte tutmadı inşallah bi an önce geçen bu günler

bazen bende çok uğraşıyorum az önce mesela her yolu denedim ama uyumadı.şimdi bana bakıp gülüyor. sinirlerim alt üst oluyor bırakıp kaçıyorum uzaktan izliyorum.sonra dayanamıyorum onun masumluğuna...çoğu kez oyun oynayıp iyice yoruyorum sonra kendisi küt gidiyor..opuyorumnanaktan

selam kızlar nasılsınız.
oglum cok huzursuz bugun
kakasındada sumuksu parcalar wardı gercı dr normal demıstı daha onceden ama yarın dr gıdıcem kan ıdrar tahlılı yaptıracagım.kuzum bugun cok agladı ya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…