sekercik ilaç falan kullandın mı canım antibiyotik ilaçlar bazı bünyelerde yaparmıs
wannam seninde gözün aydın annenler geliyorlarmıs :)
sağol canım, akşama burdalar.
işte bi kaç gün kalıp, ağzıma bal çalıp gidicekler.:sinifsinif:
evet öyle dedi benm dr da iyidir. güvenirim ama içine kurt düşüyo insanın tabii..İnşallah değildir canım.
dr olabilir diyosa endişelenecek bir durum yok demek ki.
sekercik ilaç falan kullandın mı canım antibiyotik ilaçlar bazı bünyelerde yaparmıs
wannam seninde gözün aydın annenler geliyorlarmıs :)
ya bazen girişteki bezlerde şişme olabilir dedi zaten yara için gidicem ya ondan dolayı o zaman bakarız bi dedi ben ilçedeyim o da ilde ya bebekle gidip gelmek de zor biliyo adam
zorlama yok ya o gün tüm gün ayaktaydım ama ondan da olmaz
aklıma acaba enfeksiyon gibi bişi geliyo ama ne bileyim inş öyledir
sağol canım, akşama burdalar.
işte bi kaç gün kalıp, ağzıma bal çalıp gidicekler.:sinifsinif:
evet öyle dedi benm dr da iyidir. güvenirim ama içine kurt düşüyo insanın tabii..
yok cnm emziriyorum die kullanmıyorum ama bi ara sık sık minoset içtim başım çok ağrıdı ondan mı ki acep?
ya bazen girişteki bezlerde şişme olabilir dedi zaten yara için gidicem ya ondan dolayı o zaman bakarız bi dedi ben ilçedeyim o da ilde ya bebekle gidip gelmek de zor biliyo adam
zorlama yok ya o gün tüm gün ayaktaydım ama ondan da olmaz
aklıma acaba enfeksiyon gibi bişi geliyo ama ne bileyim inş öyledir
slm kızlar doğumgünüme girmiş bulunuyorum...saat 12 yi geçti yaşasın 27 nisan:)
ya kimse kalmamış ama bir fırsatını bulupta soramadım saçım inanılmaz dökülüyor yanlarım açıldı çok uzadı ve kestirmek istemiyorum su dalgası yaptırıcam epeydir bu zamanı bekliyorum benim gibi saçı çok dökülen varmı walla banyoda oluk oluk kel kalacak bir kısmınıda cemre yoluyor zaten:sinifsinif:
ya kimse kalmamış ama bir fırsatını bulupta soramadım saçım inanılmaz dökülüyor yanlarım açıldı çok uzadı ve kestirmek istemiyorum su dalgası yaptırıcam epeydir bu zamanı bekliyorum benim gibi saçı çok dökülen varmı walla banyoda oluk oluk kel kalacak bir kısmınıda cemre yoluyor zaten:sinifsinif:
slm kızlar doğumgünüme girmiş bulunuyorum...saat 12 yi geçti yaşasın 27 nisan:)
merhaba benimde saçlarım çok fena dökülüyor neyapacağım bilmiyorum doğum sonrası hiç bir bakım işe yaramıyormuş bu nedenle hiç birşey kullanmıyorum bioxin alsammı diye düşünüyorum ya işe yaramassa. dalin bebe şampuanı kullanıyorum sadece.
ben oğlan çocuğu gibi kestirdim hala dökülüyor kuaforüm söylediğine göre saç hamileyuken değişirmiş saçın eski haline gelmesi için hamilelik haftan kadar süre geçmesi gerekirmiş ben bıoxsin sampuan balsam serum kullanıyom banamısın demiyo
bu arada günaydınnnnnn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?