2009 Kasm Anneleri

İnşallah değildir canım.
dr olabilir diyosa endişelenecek bir durum yok demek ki.
evet öyle dedi benm dr da iyidir. güvenirim ama içine kurt düşüyo insanın tabii..
sekercik ilaç falan kullandın mı canım antibiyotik ilaçlar bazı bünyelerde yaparmıs

wannam seninde gözün aydın annenler geliyorlarmıs :)

yok cnm emziriyorum die kullanmıyorum ama bi ara sık sık minoset içtim başım çok ağrıdı ondan mı ki acep?

geçmiş olsun canım ilaçların yan etkisi olabiliyo ama minoset o kadar etkili bir ilaç değil basit bişeydir inş kremle felan geçer canım normal doğummu yaptıydın belki ordan da olabilir ağır bişeyler kaldırdıysan zorlamışda olabilir

sağol canım, akşama burdalar.
işte bi kaç gün kalıp, ağzıma bal çalıp gidicekler.:sinifsinif:

wannacım yeni farkettim gözün aydın kısa süreliğinede olsalar varlıkları güzell

kasım bebeleri seviyo bu su şişelerini benim oğlanda hastası su sişelrinin

evet öyle dedi benm dr da iyidir. güvenirim ama içine kurt düşüyo insanın tabii..

yok cnm emziriyorum die kullanmıyorum ama bi ara sık sık minoset içtim başım çok ağrıdı ondan mı ki acep?

minosetten olacagını sanmam canım zuzun sürerse ki inşallah gecer doktoruna danıs canım

şekeriiiimmm çok ayakta kaldıysan varis olabilir benimde hamileyken ayakta çok kalınca şişiyordu damar çıkıyordu dr.varis dedi:sinifsinif:

slm kızlar doğumgünüme girmiş bulunuyorum...saat 12 yi geçti yaşasın 27 nisan:)

ya kimse kalmamış ama bir fırsatını bulupta soramadım saçım inanılmaz dökülüyor yanlarım açıldı çok uzadı ve kestirmek istemiyorum su dalgası yaptırıcam epeydir bu zamanı bekliyorum benim gibi saçı çok dökülen varmı walla banyoda oluk oluk kel kalacak bir kısmınıda cemre yoluyor zaten:sinifsinif:

benimde öyle canım çok dökülüyor saçlarım dediğin gibi bide bebişler çekmeye başladı saçlarımızı hiç kalmicak böyle giderse:1no2:

merhaba benimde saçlarım çok fena dökülüyor neyapacağım bilmiyorum doğum sonrası hiç bir bakım işe yaramıyormuş bu nedenle hiç birşey kullanmıyorum bioxin alsammı diye düşünüyorum ya işe yaramassa. dalin bebe şampuanı kullanıyorum sadece.

benimde aynı acayip yoğun dökülüyor

kızlar günaydın ya konuyu görünce daldım benimde öyle böyle değil avuçla dökülüyor resmen nezamn geçicek acaba ya

slm kızlar doğumgünüme girmiş bulunuyorum...saat 12 yi geçti yaşasın 27 nisan:)

mutlu mutlu yıllara

ben oğlan çocuğu gibi kestirdim hala dökülüyor kuaforüm söylediğine göre saç hamileyuken değişirmiş saçın eski haline gelmesi için hamilelik haftan kadar süre geçmesi gerekirmiş ben bıoxsin sampuan balsam serum kullanıyom banamısın demiyo

bu arada günaydınnnnnn

günaydınnnnnnnnn
ayy bana saç demeyin yaaa delircem felaket dökülüyo sivilcelerde cabası güya dün randevu aldım cilt doktoruna gitcektim yolda bi kaza olmuş trafik felç geç kaldım randevuya doktorda çıkmış kaldım öle düdük gibi sempatiksalakcinni

günayıdn kayra yani kel kalacaz diyosun sen şimdi bugün kuaföre gidicem adet olmassam karnım ve bacaklarım ağrıyor inş. olmam yoksa 1 hafta daha bu halime dayanamıcam:sinifsinif:

benim de dokuluyor, esim de heryerde sacın var dikkat et biraz diye kızıyor valla:)
benimki polikistik over yuzundenmiş, hamilelikte dokulme azalmıstı, meger hormonlar sebebiyle imiş, ben aldığımız osteocare efa balıkyağı yuzunden sandım, dr oyle olmadığını soyledi, oyle olsa içmeye devam edecektim o ilaçlara dokulmesin sacım diye, doğum kontrol hapı verebilirim polikistik overi duzenlemek için hormonları da, iraz erteledik kılo yapar diye endişe ettim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…