2009 Kasm Anneleri

sgol özlemcım
bıde goz altında morluk war su an nerdeyse aglıycam yanı o kadar uzuluyorum
yatıyo su an gıt kaldır op kokla dıyo ıcımden bı ses

iyi fikir ama benimkide ne bulsa yüzüne çekiyor ....özel sektörde herhal eşin ,maalesef özel sektör öle üzüldüm canım ya

evet cnm özelde çalışıyor üzülme cnm hepsi öyle sonuçta ama insan harcama yapamıyor benm cebimde 5 lira para var eşim geçen verdi ama harcama dedi:) harcasam da bitmez zatiii... :roflol: şakası bu ama biçok kişi bu durumda yaaa yine de şükür en azından bi işi var :1no2:

canım çok geçmiş olsun umarım önemli bişeyi yoktur

selam kızlar nasılsınız

ben diyetisyene gittim diyete basladım bakalım nasıl gidecek?
aclık basagrısı yaptı sanırım diyette iken oluyor bana boyle
gecer umarım berk uyurken ben de uyuyayım dedim
berk de uyumakta zorlanmaya basladı huysuzlanıyor 1 saat ugrasıyorum uyusun diye
gun içindeki uykuları da azaldı en 3 kere toplam 4 saat uyurdu simdi yarım saat 45 dk ancak uyuyor

bir de ne bulursa agzına sokuyor dişleri daha belli değil ama beyaz beyaz yeri belli kasınıyor olabilir mi?

merhaba canım.
umarım sağlıklı bir şekilde istediğin kiloya ulaşırsın. bebekler şuan dünyayı ağızlarıyla tanıyorlar onun için normal böyle olması bizimkide öyle. diş dönemide olabilir arada diş yerlerine parmağınla masaj yap.
gündüz uykulurının az olmasıda normal giderek azalacakmış. bizimkide en fazla 45 dak. uyuyor gece uykusu iyiyse boşver. artık dış dünyayı tanımaya çalışıyorlar onun için gündüz uyumuyorlar.
bu sırada berk ne kadar tatlı olmuş face de resimlerine baktımda maşallah ona akıllı bıdık

geçmiş olsun..... benimkide aynıydı geçenlerde hatta yeşilimsi sümüksüydü aradm normal dedi tahl,l yaptırmadım göz altlarıda morarmıştı ben diş çıkarmasına bağlamıştım dr öle söyleyince şimdi geçti ama

gerçi biz memuruz da noluyo durum sizinkinden farksız herşeyhesaplı gitmezse gümlüyoz

benimkide öyle dün 15 dk 3 posta uyudu dönemsel takma kafana diş döneminde herşey ağıza gidiyor

cnm ben de memurum ama aylıksız izindeyim ya ondan benim maaş gelmiyor kociş de almayınca 3 aydır böyle oldu işte yoksa hesapsız harcamıyoruz biz de.

cnm öncelikle diyetin hayırlı olsun umarım dilediğin sonucu alırsın
bütün bebeler öyle cnm uyumakta zorlanıyorlar snırım normal bi durum bu dönemsel oluyor galba
bizimki de çok huysuz diş çıkarıyorlar sanırım ben de tecrübesizim bu konuda ama:)

canım çok geçmiş olsun umarım önemli bişeyi yoktur
sagol canım
insallah onemlı degıldır yarın dr gıdıcem bugun gıdemedık

ya bıraz ıcım rahatladı walla
ınsallah sorunsuz gecer bu gunler
dıs olsun en azından ne oldugunu bılırız

kızlar çok moralim bozukkk:çok üzgünüm:annelik iç güdüsü ile bugun sağlık ocaında oğluma idrar tahlili yaptırdım enfeksiyon çıktı...kaç gündür hep mızırdanıyodu ağlıyodu bir kaç gündürde idararında hafif sarı renk ve koku vardı daha önce eşime dediğimde bişeyi yok diş çıkaıyo diye götürtmediydi hatta dr aradım önemli değilidr diştendir dedi diş jeli önerdiydi ama sakinleşmeyince yavrum bugun götürüdm artık sağlık ocağında sonuçlar yüksek çıkınca dr gittik oda enfeksiyon var dedi ialç başladık kültürede idrar gönderdik inşallah ordan sonuç temiz çıkar o kadarda dikkat ediyorum nasıl oluyo anlamıyorum yaaa eşim pazarda kayra gibi birsürü pazarcı çocuğu tezgahın üstünde sebzelerin arasında kasada yatıyor var onlara hiç bişey olmuyo bizimki hemen hastalanıyo diyo allahım şifa ver

sagol canım
insallah onemlı degıldır yarın dr gıdıcem bugun gıdemedık

ya bıraz ıcım rahatladı walla
ınsallah sorunsuz gecer bu gunler
dıs olsun en azından ne oldugunu bılırız

siz nasptınız canım sizin durumu da merak ettim iyice belirtilerimiz aynıydı aynı dönemde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…