iyi fikir ama benimkide ne bulsa yüzüne çekiyor ....özel sektörde herhal eşin ,maalesef özel sektör öle üzüldüm canım ya
selam kızlar nasılsınız.
oglum cok huzursuz bugun
kakasındada sumuksu parcalar wardı gercı dr normal demıstı daha onceden ama yarın dr gıdıcem kan ıdrar tahlılı yaptıracagım.kuzum bugun cok agladı ya
selam kızlar nasılsınız
ben diyetisyene gittim diyete basladım bakalım nasıl gidecek?
aclık basagrısı yaptı sanırım diyette iken oluyor bana boyle
gecer umarım berk uyurken ben de uyuyayım dedim
berk de uyumakta zorlanmaya basladı huysuzlanıyor 1 saat ugrasıyorum uyusun diye
gun içindeki uykuları da azaldı en 3 kere toplam 4 saat uyurdu simdi yarım saat 45 dk ancak uyuyor
bir de ne bulursa agzına sokuyor dişleri daha belli değil ama beyaz beyaz yeri belli kasınıyor olabilir mi?
selam kızlar nasılsınız.
oglum cok huzursuz bugun
kakasındada sumuksu parcalar wardı gercı dr normal demıstı daha onceden ama yarın dr gıdıcem kan ıdrar tahlılı yaptıracagım.kuzum bugun cok agladı ya
evet cnm özelde çalışıyor üzülme cnm hepsi öyle sonuçta ama insan harcama yapamıyor benm cebimde 5 lira para var eşim geçen verdi ama harcama dedi:) harcasam da bitmez zatiii... :roflol: şakası bu ama biçok kişi bu durumda yaaa yine de şükür en azından bi işi var :1no2:
selam kızlar nasılsınız
berk de uyumakta zorlanmaya basladı huysuzlanıyor 1 saat ugrasıyorum uyusun diye
gun içindeki uykuları da azaldı en 3 kere toplam 4 saat uyurdu simdi yarım saat 45 dk ancak uyuyor
bir de ne bulursa agzına sokuyor dişleri daha belli değil ama beyaz beyaz yeri belli kasınıyor olabilir mi?
cnm ben de memurum ama aylıksız izindeyim ya ondan benim maaş gelmiyor kociş de almayınca 3 aydır böyle oldu işte yoksa hesapsız harcamıyoruz biz de.geçmiş olsun..... benimkide aynıydı geçenlerde hatta yeşilimsi sümüksüydü aradm normal dedi tahl,l yaptırmadım göz altlarıda morarmıştı ben diş çıkarmasına bağlamıştım dr öle söyleyince şimdi geçti ama
gerçi biz memuruz da noluyo durum sizinkinden farksız herşeyhesaplı gitmezse gümlüyoz
selam kızlar nasılsınız
selam kızlarrrr ay ben kızımlan bir yarışmaya katıldımda hele bana gelin 5 puan verin bakem 5 ten aşa vereni fururum heaaaa :roflol:
selam kızlarrrr ay ben kızımlan bir yarışmaya katıldımda hele bana gelin 5 puan verin bakem 5 ten aşa vereni fururum heaaaa :roflol:
http://www.sabah.com.tr/Anneler_Gunu/FotoDetay/3d712290-b856-4141-9d7d-2c8f07dd06dc
http://www.sabah.com.tr/Anneler_Gunu/FotoDetay/3d712290-b856-4141-9d7d-2c8f07dd06dc
sagol canımcanım çok geçmiş olsun umarım önemli bişeyi yoktur
ya bıraz ıcım rahatladı wallageçmiş olsun..... benimkide aynıydı geçenlerde hatta yeşilimsi sümüksüydü aradm normal dedi tahl,l yaptırmadım göz altlarıda morarmıştı ben diş çıkarmasına bağlamıştım dr öle söyleyince şimdi geçti ama
sagol canım
insallah onemlı degıldır yarın dr gıdıcem bugun gıdemedık
ya bıraz ıcım rahatladı walla
ınsallah sorunsuz gecer bu gunler
dıs olsun en azından ne oldugunu bılırız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?