2009 Kasm Anneleri

wannacım memnundu valla tarık hayatından:) yoldan da pek sıkılmadı koltuğunda oturdu oyuncak oynadı sonra da paso uyudu:) yani bursadan ayvalıka kaa kesintisiz uyudu sadece iki kez emdi=:) biri bursa yakınlarındaydı üstelik ayvalıkta ct gezmeye de çıktık kafede oturduk deniziçinde yani:) yürüdük, mağazaya girdik tarık kendine bi kıyafet beğendi şekerim alt üst beyaz bir şort tişört takımı:) aldı eline bırakmadı biz de satın aldık artık kendisi seçiyo kıyafetlerini baya da zevkli kereta... valla bence bgezilebilir ben bu aylarda bile geziyorum biliyosn kırkında gittik ayvalıka 2 ay önce bi daha gittik bi de şimdi bi de temmuz gibi gideriz muhtemelen.

oh güle güle giysin paşa.
beni düşünüdüren nasıl uyuturum, bide gece sürekli annemlere susun deyip onları rahatsız etmek istemiyorum.
amannn aslında ne var di mi düşüncek. sonuçta evin, git rahatına bak işte.

wanna bizimki de yastık düşmanı resmen. babaannesindeki örme yastıklara saldırdı elinden alamadım vala bi güzel emdi ucunu yastığın:) babaanne de emsin boşver deyince bıraktım artık
bi de su şişelerine hasta oluyor hemen uzanmaya çalışıyor
galba çok yaramaz olcak acayip hareketli bi çocuk ben yandım
ne isterse gidip alabiliyor sözde emeklemek yürümek yok

ayyyyyyyyyyyy şiştimm haaa kız burcu nefret ediyom senin şu kaynananlardan haaa alsanaalsanasmilealsanaalsanasmilealsanaalsanasmile
boşatcaklarmış nahh şekerparee çok ipleri koparmak istiolarsa gelmeyiversinler efendim çokta tın gerizekalının başkanları nolcak guclubacismile
sen ne diye takıyon ki ben onu annamadım ağlicak ne var kızııımmm bide sütün gitmiş deli mi ne onnar öle dedi diye kocan senden mi soğuycak veya boşicak
kendine gel kocişine sakın surat asma yiwrımm hatta bu sıralar daha fazla dişiliğini kullan annarsın ya :jeyyar::jeyyar::jeyyar:

wan na uyur merak etme bizimki de çok ses var die az mızıkladı ama uyumak mecburiyetinde kaldı alışsınlar yaaa pamuklara sarcaz nerdeyseeee

su şişelerine bizde hastayız.kaydirigubbakcemile3
yastıklar temizdir inşallah kız, kaynanan temiz mi?
ben olsam emdirmezdim benim kıza.

selam veremeden burcunun derdine düştüm ayh kaydirigubbakcemile3
cancanlar ben birasdan doktora gidicum şu sivilce ve saç dökülmesinde bakalım ne dicek dr aplaa sempatiksalakcinni

su şişesi mii valla özgede çıldırıyo hee bunnarın hepsi aynı mok hee kaydirigubbakcemile3

kızlar yaaa benim bi prob vardı geçen hafta vaj.mda şişme olmuştu ayvalıka gittik filan pek takmadım ama dr u aradım bi daha olursa gel didi korkmam lazım mı sizce ya başına böyle bişi gelen var mı

benim kız yerde deli gibi emekleme çabası içinde.kaydirigubbakcemile3
halının ortasına koymuştum, kenarına kadar gitti, halının kenarını yemeye çalışıyo.:bbo:

su şişelerine bizde hastayız.kaydirigubbakcemile3
yastıklar temizdir inşallah kız, kaynanan temiz mi?
ben olsam emdirmezdim benim kıza.
ayy amaaan boşverrr o kadar da koruyucu olmamak lazım ve evet kaynanam temizdir ama yanında bi kadın çalışıyor o yapıyor yemek ve temizliği.
ay ben su şişesi vermiyorum eline asıl plastik bariz

su şişesi mii valla özgede çıldırıyo hee bunnarın hepsi aynı mok hee kaydirigubbakcemile3
aahaaa bi tane daha kasım bebesi

benm oğlan bugün yarım elma rendeledim yarısının suyunu sıktım rendeye karıştırdım pütürklü bi mama gibi oldu azcık katı beslenmeye alışması lazım ya böyle yapiim dedim yedi ama bilemem

işte tam girişi wanna ay çok utanıyorum geçen hafta sorcaktım size başta ilk fark ettiğimde baya şişmişti ama sonra şişlik azaldı kaşıntı yanma kanama filan olmayınca dr da önemsiz bazen olur dedi ama nasıl tepki vercem bilemiyorum

Allah Allah dr nasıl önemsiz der ya.
bi zorlama olmadan niye şişsinki durup dururken?

ya bazen girişteki bezlerde şişme olabilir dedi zaten yara için gidicem ya ondan dolayı o zaman bakarız bi dedi ben ilçedeyim o da ilde ya bebekle gidip gelmek de zor biliyo adam
zorlama yok ya o gün tüm gün ayaktaydım ama ondan da olmaz
aklıma acaba enfeksiyon gibi bişi geliyo ama ne bileyim inş öyledir

İnşallah değildir canım.
dr olabilir diyosa endişelenecek bir durum yok demek ki.

sekercik ilaç falan kullandın mı canım antibiyotik ilaçlar bazı bünyelerde yaparmıs

wannam seninde gözün aydın annenler geliyorlarmıs :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…