wannacım memnundu valla tarık hayatından:) yoldan da pek sıkılmadı koltuğunda oturdu oyuncak oynadı sonra da paso uyudu:) yani bursadan ayvalıka kaa kesintisiz uyudu sadece iki kez emdi=:) biri bursa yakınlarındaydı üstelik ayvalıkta ct gezmeye de çıktık kafede oturduk deniziçinde yani:) yürüdük, mağazaya girdik tarık kendine bi kıyafet beğendi şekerim alt üst beyaz bir şort tişört takımı:) aldı eline bırakmadı biz de satın aldık artık kendisi seçiyo kıyafetlerini baya da zevkli kereta... valla bence bgezilebilir ben bu aylarda bile geziyorum biliyosn kırkında gittik ayvalıka 2 ay önce bi daha gittik bi de şimdi bi de temmuz gibi gideriz muhtemelen.
slm kızlar nasılsını
çok güzel başlayan haftasonum mommok oldu mafoldumben
haftasonu istanbuldan dayımlar geldi onlarla harika vakit geçirdik taki dün akşam kayınvalidelere gidene kadar bu perşembe yanıma taşınıcaklarda evi boşaltıp 1-2 ay yanımda kalıcaklardı bende buyrun başımın üstünde yeriniz var ama bana geldikten sonra bu evin düzeni var aynı düzende gitmesini istiyorum ve eve geldikten sonra oğlumla vakit geçirmek istiyorum buna özen gösterilsin dedim allahım demez olaydım öyle şartlı şurtlu olurmuymuş kayınpeder açtı ağzını yumdu gözünü kaynanada gaz veriyo oğlum o bağrışmaların arasında ağlıyo yavrum benim oda mahvoldu tabi taaa ilk evlendiğimiz zamana döndüler neler neler benim anneme gitmemden tutunda haftasonu dayımlarla vakit geçirmeme kadar evimin anahtarının onlarda olmamasından tutunda 1 haftada çocuğa annemin bakıyo olmasına kadar ve daha neler neler tabi bunca olaydan sonra sütüm gitti akşam hiç gelmedi sabah sağayım dedim yine yok az önce denedim 20 cc çıktı ve sabahtan beri iş yerinde ağlıyorum. sonuç olaak artık benimle görüşmek istemiyolar ve en önemlisi oğlum olmasaymış ipleri kopartıcaklarmış yani bizi boşatıcaklarmış şimdi söyleyin ben ne yapayım
wanna bizimki de yastık düşmanı resmen. babaannesindeki örme yastıklara saldırdı elinden alamadım vala bi güzel emdi ucunu yastığın:) babaanne de emsin boşver deyince bıraktım artık
bi de su şişelerine hasta oluyor hemen uzanmaya çalışıyor
galba çok yaramaz olcak acayip hareketli bi çocuk ben yandım
ne isterse gidip alabiliyor sözde emeklemek yürümek yok
selam veremeden burcunun derdine düştüm ayh kaydirigubbakcemile3
cancanlar ben birasdan doktora gidicum şu sivilce ve saç dökülmesinde bakalım ne dicek dr aplaa sempatiksalakcinni
su şişesi mii valla özgede çıldırıyo hee bunnarın hepsi aynı mok hee kaydirigubbakcemile3
ayy amaaan boşverrr o kadar da koruyucu olmamak lazım ve evet kaynanam temizdir ama yanında bi kadın çalışıyor o yapıyor yemek ve temizliği.su şişelerine bizde hastayız.kaydirigubbakcemile3
yastıklar temizdir inşallah kız, kaynanan temiz mi?
ben olsam emdirmezdim benim kıza.
aahaaa bi tane daha kasım bebesisu şişesi mii valla özgede çıldırıyo hee bunnarın hepsi aynı mok hee kaydirigubbakcemile3
kızlar yaaa benim bi prob vardı geçen hafta vaj.mda şişme olmuştu ayvalıka gittik filan pek takmadım ama dr u aradım bi daha olursa gel didi korkmam lazım mı sizce ya başına böyle bişi gelen var mı
işte tam girişi wanna ay çok utanıyorum geçen hafta sorcaktım size başta ilk fark ettiğimde baya şişmişti ama sonra şişlik azaldı kaşıntı yanma kanama filan olmayınca dr da önemsiz bazen olur dedi ama nasıl tepki vercem bilemiyorum
ya bazen girişteki bezlerde şişme olabilir dedi zaten yara için gidicem ya ondan dolayı o zaman bakarız bi dedi ben ilçedeyim o da ilde ya bebekle gidip gelmek de zor biliyo adam
zorlama yok ya o gün tüm gün ayaktaydım ama ondan da olmaz
aklıma acaba enfeksiyon gibi bişi geliyo ama ne bileyim inş öyledir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?