2009 Kasm Anneleri

siz nasptınız canım sizin durumu da merak ettim iyice belirtilerimiz aynıydı aynı dönemde

gıttık bugun canım..kan tahlılı ıdrar tahlılı..hepsı temız sadece kanı dusuk kan ılacı yanı demıre baslamadıgımız ıcınmı dedım hayır dedı..hamılelıkte kansızlık yasadıysanız bu dewamıdır dedı kı ben dıgumdan sonra ıkı unıte kan almak zorunda kaldım o derece kanım dusuktur halada oyle..
emmıyor kafasını saga sola sallıyor kulagımı agrıyor acaba dedım
ınceledı we ewet kulak agrısı war dedı sıwı bırıkmıs dedı onemlı degıl ama burun damlasıyla burun acılsın bırde calpol yeterlı dedı..
dıs olayı ıcınde henuz ufukta dıs yok dedı oysa bız alenı gormustuk
yanlış alarmmmmmm
o ıyı olsun ben herseye ragzıyım ya
sanada cok gecmıs olsun canımcım

canım çok geçmiş olsun allahan önemli bişeyi yokmuş doruk paşanın
nazar değdi diyelim kuzucuğa

canım çok geçmiş olsun sıkma canını herşey düzelir sen merak etme :Saruboceq:

sevindim canım iyi olmasına....bende hamileliğimn sonunda 2 ünite kan almıştım ben hiç baktırmadım belki oda vardır doğum sonrasıda kan ilaçlarına uzun bir süre devam ettim

canım çok geçmiş olsun sıkma canını herşey düzelir sen merak etme :Saruboceq:

saol canım allahım büyük dert vermesin oğlusunm bir an önce iyileişsin

sagol burcum
nazar oldu walla sorma
kayra cım
ben dogumdan sonra ıkı unıte kan aldım
yetmez gıbı hamıleykende bı dunya kan ılacı kullandım ya

kızlar ya kimseleri göremiyorum artık sitede herkes nereye gitti böyleeee
geçmiş olsun sunways ve kayra bebişler umarım hemen toparlar
olacağı varsa oluyor korumak da yeterli değil aslında hani derler ya sakınan göze çöp batar diye doğru bence

saol canım ya haklısın sakınan göze çöp batıyor ama abartmadım ki hiç bi zaman..
.işte aza önce sonuç geldi kültürde üreme var e.colisi 100000 çıktı moalim alt üst oldu ..aklım karışık sinirlerim bozuk bağırarak ağlamak istiyorum kendimi tutup dirayetli olmaya çalışıyorum ilk defa başımıza geldiği için korkuyorum dr beöbrek ultrasanundan felan bahsetti ..tek yapabileceğim dua başka elimden gelen yok...,szde dua edin

geçmiş olsun Allah acil şifalar versin

cnm çok geçmiş olsun ama sıkma kendini fazla böyle hasta ola ola büyüyecekler

bebekler gergin ortamları anlıyorlar gçen gün biz kavga ettik oğlan akşama kadar susmadı sürekli ağladı mızmızlandı sakin olmaya çalış

çok geçmiş olsun umarım bir an önce iyileşir.seninde bu durumda güçlü olman gerek çünkü anne olmak hiç kolay değil kendi annelerimizi düşün.henüz tecrübesiz olduğumuz için en ufak şeyde çok panik oluyoruz bende aynı şekilde davranıyorum ama sonra düşünüyorum soğuk kanlı olmak zorundayım bebeğimin bana ihtiyacı var onun için kendini bırakma.eminim bebeğine çok iyi bakıyorsundur ....

selam arkadaslar
dun berk in 6 ay kontrolu vardı karma asısı oldu resmen ek gıdalara gectik :)
6 da sabah maması
9 da meyve suyu ardından anne sutu
12 de sebze corbası ardından mama
15 meyve puresi ardından anne sutu
18 anne sutu
21 de muhallebi ardından mama

ek gıdaları 20 30 ml ancak içtiği için devamında hem annesutu veya mama veriyoruz

git g,de alıştıkca oranlar değişecek

corbamıza patates havuc mevsim sebzesi(fasulye kabak bezelye vs) birini ekliyoruz pirinc veya irmik koyuyoruz 30 gr da kıyma koyuyoruz ezip pure ahline gelince sızma zeytinyagundan ilave ediyoruz
dun kabaklı yaptım bugun fasulyeli yapacağım corbasını

kılosu 5680 boyu 63 bası da 42 cm boy bas %10 persentilde ama kılomuz daha yuzdelere giremedi
bizde durumlar boyle:)

apple arzuuu
hayırlı olsun
ama anne sutu alıyosa mamaya ne gerek war kı anlayamadım
ek besınlerı hanı yemek olarak tamam ama mama neden

apple arzuuu
hayırlı olsun
ama anne sutu alıyosa mamaya ne gerek war kı anlayamadım
ek besınlerı hanı yemek olarak tamam ama mama neden

anne sutu yetmiyor canım 300 ml ancak cıkıyor 300-350 de mama veriyorum ek besinleri bir oğun olarak tam yemiyor
50 ml elmasuyu içti 20 ml de corba içti ögünü tamamlamadığı için ustune hep ya mama ya annesutu veriyorum

canım ya
ben nası anlıycam yetıp yetmedıgınıkı
oglum her ay 1 kılo 300 gr alırdı bu ay 800 anca almıl
dr hareketlendıgı ıcın dedı
bu ayıda cıkartın oyle basla ek gıdaya dedı
5 ın ıcınde su an

canım yanlış anlamadıysam bebeğinin kilosu 5680 dimi 6. ayına göre biraz düşük değilmi :uhm:kaç kilo doğmuştu bebeğin?

mrb bende bebeğime ek gıda başladım.5.aydan sonra fakat ben sizin gibi ml olarak vermiyorum.ayrıca çorbayı nasıl ml hesabı yaparak veriyorsunuz.ben kaşık olarak hesaplıyorum yediklerini.çorba ve muhallebiyi 6 ile 10 tatlı kaşığı arasında veriyorum bebeğim doyunca bırakıyor.meyveyide yarım yada tam elma suyu ile püresini karıştırırak veriyorum.birde bebeğin hem ek gıda mama ve anne sütü alıyorsa,kilosu 6 aya göre biraz düşük değilmi acaba?benim bebeğim 3500 doğdu şu an 8 kilo ve ben kilosu düşük diye üzülüyorum.

800 gr cok iyi her ay 1300 alsa 1 yasında kaç kılo olurdu hesaplasana giderek azalırmıs kılo alması bizimki 500 gr ancak almış

3 saatte bir sag sutunu makinan varsa gunde 8 kere hepsini topla gunluk miktarı hesaplarsın ya da birkaç kere sağ ortalamasını 8 ile carp ama gece sutu daha fazla olur dinlendiğin için.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…