siz nasptınız canım sizin durumu da merak ettim iyice belirtilerimiz aynıydı aynı dönemde
gıttık bugun canım..kan tahlılı ıdrar tahlılı..hepsı temız sadece kanı dusuk kan ılacı yanı demıre baslamadıgımız ıcınmı dedım hayır dedı..hamılelıkte kansızlık yasadıysanız bu dewamıdır dedı kı ben dıgumdan sonra ıkı unıte kan almak zorunda kaldım o derece kanım dusuktur halada oyle..
emmıyor kafasını saga sola sallıyor kulagımı agrıyor acaba dedım
ınceledı we ewet kulak agrısı war dedı sıwı bırıkmıs dedı onemlı degıl ama burun damlasıyla burun acılsın bırde calpol yeterlı dedı..
dıs olayı ıcınde henuz ufukta dıs yok dedı oysa bız alenı gormustuk
yanlış alarmmmmmm
o ıyı olsun ben herseye ragzıyım ya
sanada cok gecmıs olsun canımcım
kızlar çok moralim bozukkk:çok üzgünüm:annelik iç güdüsü ile bugun sağlık ocaında oğluma idrar tahlili yaptırdım enfeksiyon çıktı...kaç gündür hep mızırdanıyodu ağlıyodu bir kaç gündürde idararında hafif sarı renk ve koku vardı daha önce eşime dediğimde bişeyi yok diş çıkaıyo diye götürtmediydi hatta dr aradım önemli değilidr diştendir dedi diş jeli önerdiydi ama sakinleşmeyince yavrum bugun götürüdm artık sağlık ocağında sonuçlar yüksek çıkınca dr gittik oda enfeksiyon var dedi ialç başladık kültürede idrar gönderdik inşallah ordan sonuç temiz çıkar o kadarda dikkat ediyorum nasıl oluyo anlamıyorum yaaa eşim pazarda kayra gibi birsürü pazarcı çocuğu tezgahın üstünde sebzelerin arasında kasada yatıyor var onlara hiç bişey olmuyo bizimki hemen hastalanıyo diyo allahım şifa ver
gıttık bugun canım..kan tahlılı ıdrar tahlılı..hepsı temız sadece kanı dusuk kan ılacı yanı demıre baslamadıgımız ıcınmı dedım hayır dedı..hamılelıkte kansızlık yasadıysanız bu dewamıdır dedı kı ben dıgumdan sonra ıkı unıte kan almak zorunda kaldım o derece kanım dusuktur halada oyle..
emmıyor kafasını saga sola sallıyor kulagımı agrıyor acaba dedım
ınceledı we ewet kulak agrısı war dedı sıwı bırıkmıs dedı onemlı degıl ama burun damlasıyla burun acılsın bırde calpol yeterlı dedı..
dıs olayı ıcınde henuz ufukta dıs yok dedı oysa bız alenı gormustuk
yanlış alarmmmmmm
o ıyı olsun ben herseye ragzıyım ya
sanada cok gecmıs olsun canımcım
canım çok geçmiş olsun sıkma canını herşey düzelir sen merak etme :Saruboceq:
kızlar ya kimseleri göremiyorum artık sitede herkes nereye gitti böyleeee
geçmiş olsun sunways ve kayra bebişler umarım hemen toparlar
olacağı varsa oluyor korumak da yeterli değil aslında hani derler ya sakınan göze çöp batar diye doğru bence
saol canım ya haklısın sakınan göze çöp batıyor ama abartmadım ki hiç bi zaman..
.işte aza önce sonuç geldi kültürde üreme var e.colisi 100000 çıktı moalim alt üst oldu ..aklım karışık sinirlerim bozuk bağırarak ağlamak istiyorum kendimi tutup dirayetli olmaya çalışıyorum ilk defa başımıza geldiği için korkuyorum dr beöbrek ultrasanundan felan bahsetti ..tek yapabileceğim dua başka elimden gelen yok...,szde dua edin
saol canım ya haklısın sakınan göze çöp batıyor ama abartmadım ki hiç bi zaman..
.işte aza önce sonuç geldi kültürde üreme var e.colisi 100000 çıktı moalim alt üst oldu ..aklım karışık sinirlerim bozuk bağırarak ağlamak istiyorum kendimi tutup dirayetli olmaya çalışıyorum ilk defa başımıza geldiği için korkuyorum dr beöbrek ultrasanundan felan bahsetti ..tek yapabileceğim dua başka elimden gelen yok...,szde dua edin
apple arzuuu
hayırlı olsun
ama anne sutu alıyosa mamaya ne gerek war kı anlayamadım
ek besınlerı hanı yemek olarak tamam ama mama neden
anne sutu yetmiyor canım 300 ml ancak cıkıyor 300-350 de mama veriyorum ek besinleri bir oğun olarak tam yemiyor
50 ml elmasuyu içti 20 ml de corba içti ögünü tamamlamadığı için ustune hep ya mama ya annesutu veriyorum
canım yanlış anlamadıysam bebeğinin kilosu 5680 dimi 6. ayına göre biraz düşük değilmi :uhm:kaç kilo doğmuştu bebeğin?selam arkadaslar
dun berk in 6 ay kontrolu vardı karma asısı oldu resmen ek gıdalara gectik :)
6 da sabah maması
9 da meyve suyu ardından anne sutu
12 de sebze corbası ardından mama
15 meyve puresi ardından anne sutu
18 anne sutu
21 de muhallebi ardından mama
ek gıdaları 20 30 ml ancak içtiği için devamında hem annesutu veya mama veriyoruz
git g,de alıştıkca oranlar değişecek
corbamıza patates havuc mevsim sebzesi(fasulye kabak bezelye vs) birini ekliyoruz pirinc veya irmik koyuyoruz 30 gr da kıyma koyuyoruz ezip pure ahline gelince sızma zeytinyagundan ilave ediyoruz
dun kabaklı yaptım bugun fasulyeli yapacağım corbasını
kılosu 5680 boyu 63 bası da 42 cm boy bas %10 persentilde ama kılomuz daha yuzdelere giremedi
bizde durumlar boyle:)
selam arkadaslar
dun berk in 6 ay kontrolu vardı karma asısı oldu resmen ek gıdalara gectik :)
6 da sabah maması
9 da meyve suyu ardından anne sutu
12 de sebze corbası ardından mama
15 meyve puresi ardından anne sutu
18 anne sutu
21 de muhallebi ardından mama
ek gıdaları 20 30 ml ancak içtiği için devamında hem annesutu veya mama veriyoruz
git g,de alıştıkca oranlar değişecek
corbamıza patates havuc mevsim sebzesi(fasulye kabak bezelye vs) birini ekliyoruz pirinc veya irmik koyuyoruz 30 gr da kıyma koyuyoruz ezip pure ahline gelince sızma zeytinyagundan ilave ediyoruz
dun kabaklı yaptım bugun fasulyeli yapacağım corbasını
kılosu 5680 boyu 63 bası da 42 cm boy bas %10 persentilde ama kılomuz daha yuzdelere giremedi
bizde durumlar boyle:)
800 gr cok iyi her ay 1300 alsa 1 yasında kaç kılo olurdu hesaplasana giderek azalırmıs kılo alması bizimki 500 gr ancak almışcanım ya
ben nası anlıycam yetıp yetmedıgınıkı
oglum her ay 1 kılo 300 gr alırdı bu ay 800 anca almıl
dr hareketlendıgı ıcın dedı
bu ayıda cıkartın oyle basla ek gıdaya dedı
5 ın ıcınde su an
1730 gr doğdu daha arayı kapatamadıkcanım yanlış anlamadıysam bebeğinin kilosu 5680 dimi 6. ayına göre biraz düşük değilmi :uhm:kaç kilo doğmuştu bebeğin?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?