2009 Kasm Anneleri

selam dostum
ewettt görüşemedik..ben ek gıdaya tamamen bı baslasam bakıcam sonuca da
haklısın saglıklı olsunda gerısı onemlı degıl
cok alırsa obezlıge dogru gıder bu seferde
her ay 1 kılo alsa dusunsene 1 yasında benımkı benle yarısız:)))

uzulme canımcımmm
emen bebelerde cıwık olur kaka su gıbı bızımde oyle
ıshald egıldır korkmaaa
bıde kaka 30 dk ıcınde goturmen lazım
oyle bılıyorum

kızlar bebeğim bu gün ilk dişini çıkardı çok mutluyum.sevinçten ağladım :) darısı sizlerin başına...
oyy yerım onu hadı gozunuz aydın
yabenımkınınde salyalar 2 aydır bızı yedı bıtırdı
dıs oncesı nasıdı senınkıohaoldumsmile

oyy yerım onu hadı gozunuz aydın
yabenımkınınde salyalar 2 aydır bızı yedı bıtırdı
dıs oncesı nasıdı senınkıohaoldumsmile[/QUOTE]

canım çok şükür ben fazla bişey hissetmedim maşallah oğluma eli ağzındaydı hep bide iki sabah çok erken ve huysuz uyandı sanırım dişlerinden kaynaklanıyodu ama ben anlayamadım. inş. sizin bebelerde böyle rahat çıkarır :)) gerçi bu ön dişler kolay çıkıyomuş sanırım ben azılardan korkuyorum.

ayy inşallah benim kız 6 ayını devirdi ama hala diş yok :1no2:sizin dişiniz hayırlı olsun alkisalkisalkis

saol canım ama bizim sıpa biraz acele etti galiba :)) normalde 7-8 aylarda çıkıyo bu dişler erken çıkınca sağlıksız oluyo diyolar ama bebeğim acı çekmesin gerisi önemli değil 3. ayda bile çıkaran var :) anne baba ne zaman çıkardıysa genelde onların çıkardığı dönemde çıkarıyomuş.

bizimde 3 gün önce çıktı ilk dişimiz bide hastaydı zaten 2 si bir araya gelince çok huysuzlandı ve hiç bişey yemedi çıkınca rahatladı .................

reklam kokan hareketler bunlar :)) arkadaşlar dikkat edin ve böyle şeylere kanmayın....

buse demir dediğim makinayı biliyorum bende kullanıyorum 1.900 a aldık taksitle tertemiz evimden bir dünya kir çıktı süper bişi tanıtımda eşimde vardı oda gördü ve almaya karar verdi anneler günü hediyesi oldu birada göz görmeyince inanmıyorsun ama gerçekten buda doğru koltuklarımın üstünden minicik böceler çııktı suyun içine büyüteçle baktık ölmemişlerdi bile her yerde yaşayabiliyolar alacak gücü olan ,kendinin ve bebeğinin sağlığına önem veren insanların almasını tavsiye edrim tabi burdan marka ve isim söylemem asla eğer gerçekten ilgilenirsen bi markanın çalışanı falan değilsen özelden mesaj at ben sana adını yazarım

dün karahan kucağımda bakkaldan çıktım

bi düştüm
allahtan bebeğime bişey olmaı
kaldırım çökmüş yolda parke taşlar.
bizde kuşa böcüğe bakınırken.
bileğim burkuldu portakal kadar şişti....

burcumurat oğlusun nasıl oldu

iyi canım çok şükür
demir damlasından kaynaklanan bir isalmiş bizimki
bir kaç gün ara verdik düzeldi.ama dr damlaya devam dedi
ben belki başka damla verir diyodum
anlamadım bu işten bişey
gerçi demişti bazı bebeklerde kabız bazı bebeklerde isal yapabilir diye ilk başladığımızda bir sıkıntı yoktu ama neden böyle oldu anlamadım

canım çok geçmiş olsun verilmiş sadakanız varmış kuzuna bişey olmamış
bileğinide ihmal etme

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…