canım bir kaç gun sonrada yanındaki çıkıveriyor,bizde oyle oldu.hazırlıklı ol yerimseniben
kızlar bebeğim bu gün ilk dişini çıkardı çok mutluyum.sevinçten ağladım :) darısı sizlerin başına...
selam dostumdostum ne ediyon ya görüşemedik.
Benimkide yemiyo 2 kaşık yiyo 3. Cüde püskürtüyo oyun oynuyo güya sıpa. Yinede iyi almış seninki takma kafana bu aylarda normali 500 gr. Bak benimki 200 gr almıştı.
Sağlıklı olsunda kilo önemli değil
uzulme canımcımmmya kızlar oğlum ishal oldu bir kaç gündür öyle
bu gün doktorunu aradım yarın bezini getirin tahlil yapalım dedi
ay çok korkuyorum böylede sıvı kaybı olucak diyede içim içimi yiyo
ne yapıcağımı bilemiyorum
bide bizimki garip bi durum normalde yapmıyo ne zaman emziriyorum hemen arkadan yapıyo su gibi
sizce ne yapmalıyım yada sizin başınıza geldimi böyle bidurum
oyy yerım onu hadı gozunuz aydınkızlar bebeğim bu gün ilk dişini çıkardı çok mutluyum.sevinçten ağladım :) darısı sizlerin başına...
rim var ben emzirmeyi birakmayi düsünüyorum artik bayada azaldiydi bügün metobolizma calissin diye elma tarcin karanfilli cay yaptim sabah ictim 3 fican aksam üstü memisler tasdi
kizlar ben 2008 kasim annesiyim size bir önerim var ben emzirmeyi birakmayi düsünüyorum artik bayada azaldiydi bügün metobolizma calissin diye elma tarcin karanfilli cay yaptim sabah ictim 3 fican aksam üstü memisler tasdi
canım elma bildiğimiz taze elma değilmi nasıl yaptın detaylı yazarmısın
yoğurt u mayalarken mutlaka bir önceki yaptığın yoğurt u maya olarak kullan benimde ilk yaptığım sulu olmuştu.sulu olan yoğurtla bir sonrakini mayaladım çok güzel oldu.ve sonrakileride bir önceki yaptığım yoğurtla mayalıyorum.püf noktası...
bizde çarşamba doktora gidiyoruz.dilerim mutlu dönersin doktordan.hoşçakal..opuyorumnanaktan
ayy inşallah benim kız 6 ayını devirdi ama hala diş yok :1no2:sizin dişiniz hayırlı olsun alkisalkisalkis
Arkadaşlar merhaba, bizde çok çektik burun tıkanması-öksürük,geniz akıntısı.. Devamlı doktor doktor doktor... ve hep klasik söylenen alerjik,alerjik...Evde Deterjan kullanma, çamaşır kurutma, sabunla çamaşırları yıka.. Herşeyi denedik..
Arkadaşımın son gittiği astım alerji Profesörünün tavsiyesine biz de uyduk ve kökten çöztük sorunu.Özellikle Yataktaki, koltuk ve halılardaki alerjen ve mitelarmış alerjik reaksiyon sebebi.Bi firma telefonu verdi, aradık geldiler Yüksek Isıda buhar vererek öldürüyorlar ve aynı anda da vakumlayarak hepsini alıyorlar. Kimyasal deterjan vb..yok. 0212 3526988. Şimdi kullandıkları makineyi bulmaya çalışıyorum çünkü yatak-koltuk-halı dışında tüm zeminleride dezenfekte edip,temizliyor,silerken aynı anda süpürebiliyor.
kizlar ben 2008 kasim annesiyim size bir öne
canım elma bildiğimiz taze elma değilmi nasıl yaptın detaylı yazarmısın
bir elma
bir cubuk tarcin
bir kac tanede karanfil
hepsini tencere elmalari kesdim küp küp kabuklu kaynattim sicak sicak ictim dedigim gibi ben metobolizma calissin diye yaptim ama sütüm cogaldi ins sizdede ise yarar
burcumurat oğlusun nasıl oldu
dün karahan kucağımda bakkaldan çıktım
bi düştüm
allahtan bebeğime bişey olmaı
kaldırım çökmüş yolda parke taşlar.
bizde kuşa böcüğe bakınırken.
bileğim burkuldu portakal kadar şişti....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?