ilk anneler gününüz kutlu olsun..minik bebişlere teşekkürler bize bu duyguyu yaşattıkları için....
çok haklısın binlerce teşekurler bebişlere.opuyorumnanaktan
giremedim bir kaç gundur.geçen ay benimkide oyleydi sadece gecelerı alıyordu memeyi şimdi daha iyi uzun uzun emmiyor ama sık sık emiyor.bende kahvaltı ya başlasam mı bilemiyorum kilosu iyi ,doktor erken diyor tadımlık birer ikişer kaşık versem şimdiden alışmış olur diye düşünüyorum.benim iyi bir doktor bulmam lazım şimdiki sorarsan bir zahmet cevaplıyor:umursamaz:
çok haklısın binlerce teşekurler bebişlere.opuyorumnanaktan
giremedim bir kaç gundur.geçen ay benimkide oyleydi sadece gecelerı alıyordu memeyi şimdi daha iyi uzun uzun emmiyor ama sık sık emiyor.bende kahvaltı ya başlasam mı bilemiyorum kilosu iyi ,doktor erken diyor tadımlık birer ikişer kaşık versem şimdiden alışmış olur diye düşünüyorum.benim iyi bir doktor bulmam lazım şimdiki sorarsan bir zahmet cevaplıyor:umursamaz:
selam kızlar hepinizin anneler güü kutlu olsun
ya sizler kahvaltıya başladınız mı bide bu yürüteçlere bindiriyormusunuz bebeği kafam karıştı
bi tanıdığımızın bebeği benim kızımdan 1 ay küçük çocuk dönüyo ve emeklemeye çalışıyo 3. ayda yürütece bindirmişlerdi
slm canım siz 6 ayı doldurmuşsunuz bence hızlı hızlı başla sonra zorlanırsın belki yedirmeye ama sen bilirsin yinede
kızlar selam az önce sağlık ocağından geldik 4 aşı birden oldu yavrum bi de hemşire demez mi 4 dişi birden geliyor patlamış die zaten çok huzursuzdu bi de dün gece benim göğsüm şişti topak topak oldu sabah 5ten beri sağıyorum bebeği beş kez emzirdim anca toparlandı ama hala süt var nasıl oldu bu anlamadım sanki yeni doğum yapmışım gerçi maşallah ama nasıl oldu bilmiyorum vallhi şimdi oğlan sızdı uyuyakaldı ben de çorbasını yapıyorum sizd e ne var ne yok
doktor seçimi çok önemli bende bu ay doktorumu değiştirdim.doğum yaptığım hastahanenin doktoruna götürüyordum.en son gittiğimde çok ilgisiz davrandı pekte memnun değildim araştırdım iyi bir doktor buldum.çok memnun kaldım yarım saat muayene etti benimlede çok ilgilendi ben kaygılarımı sıkıntılarımı anlattım dinledi çözümler sundu.kısacası doktor çok önemli.kaç kilo bebişin..eğer yemek yerken rahattsa önümüzdeki ay başlarsın çünkü öğün olarak başlıyorsan atlamaman gerek.sürekli vermelisin bu arada anneler günün kutlu olsun.
seninde anneler gunun kutlu olsun.ne guzel bir duyguymuş değilmi.
aynen benimkide çok ilgisiz değiştıreceğim.sen ne guzel bulmuşsun gonlune gore bir doktor,darısı başıma artık.
evet yemek yerken ve ara ogunlerde oldukça iştahlı oğlumsadece havuç puresini sevmedi,havucu çorbalarında veriyorum zaten onemlı değil.geçen salı kontrolde 8 kiloydu,yani iyi kilosu çok da yuklenmek istemiyorum obez olmasın dediğin gibi yapayım onumüzdeki ay başlayım.
senin bebişte yarı yasını geçmiş hadi hayırlı olsunopuyorumnanaktan
evet şaka maka 6 aylık olduk.bebişin yediklerinin miktarını nasıl ayarlıyorsun yediği kadarmı veriyorsun yoksa bir ölçün varmı?ben genelde 6 veya 10 tatlı kaşığı vermeye çalışıyorum.meyve hariç
selam kızlar hepinizin anneler güü kutlu olsun
ya sizler kahvaltıya başladınız mı bide bu yürüteçlere bindiriyormusunuz bebeği kafam karıştı
bi tanıdığımızın bebeği benim kızımdan 1 ay küçük çocuk dönüyo ve emeklemeye çalışıyo 3. ayda yürütece bindirmişlerdi
cnm biz kahvaltıya başladık bir hafta olcak nerdeyse... dr muz sabahları bir kaşık labne peyniri, bıçağın ucuyla tereyağ, bir kaşık pekmez, ekmek içi, 3 ölçek hipp 2 biberon maması yumurta sarısı önerdi tabii önce azcık bi de bunların hepsi birden verilmicek 2şer gün arayla başlanacak alerjen olmasın die.selam kızlar hepinizin anneler güü kutlu olsun
hepimizin günükutlu olsun :)
ANNELER GÜNÜNÜZ KUTLU OLSUN opuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
a.s.a.s.a.s.a.s.a.s.
haftasonu fırsatım olmadığından şimdi kutluyorum a.s
maşallah sana ve bebeğine.ne yedin içtinde boyle oldu varsa bir formülü bize de soyledişleri patladıysa birden çıkıveriyor ve bebişler rahatlıyor annesi.bende oğluma şimdi yaptım çorbasını uyanınca vereceğim.uyumadan once kayısı ve elma rendeledim verdim sevd,i artık yaz geliyor meyve seçeneklerimiz artıyor:lepi:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?