2009 Kasm Anneleri

hepinizin anneler günü kutlu olsun bebişlerimiz sağlıklı büyüsün onları bizsiz bırakmasın rabbim amin...

ilk anneler gününüz kutlu olsun..minik bebişlere teşekkürler bize bu duyguyu yaşattıkları için....

çok haklısın binlerce teşekurler bebişlere.opuyorumnanaktan

giremedim bir kaç gundur.geçen ay benimkide oyleydi sadece gecelerı alıyordu memeyi şimdi daha iyi uzun uzun emmiyor ama sık sık emiyor.bende kahvaltı ya başlasam mı bilemiyorum kilosu iyi ,doktor erken diyor tadımlık birer ikişer kaşık versem şimdiden alışmış olur diye düşünüyorum.benim iyi bir doktor bulmam lazım şimdiki sorarsan bir zahmet cevaplıyor:umursamaz:

slm canım siz 6 ayı doldurmuşsunuz bence hızlı hızlı başla sonra zorlanırsın belki yedirmeye ama sen bilirsin yinede

kızlar selam az önce sağlık ocağından geldik 4 aşı birden oldu yavrum bi de hemşire demez mi 4 dişi birden geliyor patlamış die zaten çok huzursuzdu bi de dün gece benim göğsüm şişti topak topak oldu sabah 5ten beri sağıyorum bebeği beş kez emzirdim anca toparlandı ama hala süt var nasıl oldu bu anlamadım sanki yeni doğum yapmışım gerçi maşallah ama nasıl oldu bilmiyorum vallhi şimdi oğlan sızdı uyuyakaldı ben de çorbasını yapıyorum sizd e ne var ne yok

selam kızlar hepinizin anneler güü kutlu olsun
ya sizler kahvaltıya başladınız mı bide bu yürüteçlere bindiriyormusunuz bebeği kafam karıştı
bi tanıdığımızın bebeği benim kızımdan 1 ay küçük çocuk dönüyo ve emeklemeye çalışıyo 3. ayda yürütece bindirmişlerdi

doktor seçimi çok önemli bende bu ay doktorumu değiştirdim.doğum yaptığım hastahanenin doktoruna götürüyordum.en son gittiğimde çok ilgisiz davrandı pekte memnun değildim araştırdım iyi bir doktor buldum.çok memnun kaldım yarım saat muayene etti benimlede çok ilgilendi ben kaygılarımı sıkıntılarımı anlattım dinledi çözümler sundu.kısacası doktor çok önemli.kaç kilo bebişin..eğer yemek yerken rahattsa önümüzdeki ay başlarsın çünkü öğün olarak başlıyorsan atlamaman gerek.sürekli vermelisin bu arada anneler günün kutlu olsun.

kahvaltılara başladım canım çoğu kişi gibi yürütece erken başlanmış 7 8 aylık diolar genelde dok bende bir dahaki ay alıcam yürütec o çocuk 1 aya kalmaz koşar o zaman:1shok:

ANNELER GÜNÜNÜZ KUTLU OLSUN opuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
a.s.a.s.a.s.a.s.a.s.​

haftasonu fırsatım olmadığından şimdi kutluyorum a.s​

slm canım siz 6 ayı doldurmuşsunuz bence hızlı hızlı başla sonra zorlanırsın belki yedirmeye ama sen bilirsin yinede

teşekur ederim valla bilemedim ne yapsam,diğer öğunleri sorunsuzca alıyor çok şukur kahvaltıda da sanmam sorun olcağını tabi bellı olmaz bu bebişlerin işi.

maşallah sana ve bebeğine.ne yedin içtinde boyle oldu varsa bir formülü bize de soyledişleri patladıysa birden çıkıveriyor ve bebişler rahatlıyor annesi.bende oğluma şimdi yaptım çorbasını uyanınca vereceğim.uyumadan once kayısı ve elma rendeledim verdim sevd,i artık yaz geliyor meyve seçeneklerimiz artıyor:lepi:

seninde anneler gunun kutlu olsun.ne guzel bir duyguymuş değilmi.
aynen benimkide çok ilgisiz değiştıreceğim.sen ne guzel bulmuşsun gonlune gore bir doktor,darısı başıma artık.
evet yemek yerken ve ara ogunlerde oldukça iştahlı oğlumsadece havuç puresini sevmedi,havucu çorbalarında veriyorum zaten onemlı değil.geçen salı kontrolde 8 kiloydu,yani iyi kilosu çok da yuklenmek istemiyorum obez olmasın dediğin gibi yapayım onumüzdeki ay başlayım.
senin bebişte yarı yasını geçmiş hadi hayırlı olsunopuyorumnanaktan

evet şaka maka 6 aylık olduk.bebişin yediklerinin miktarını nasıl ayarlıyorsun yediği kadarmı veriyorsun yoksa bir ölçün varmı?ben genelde 6 veya 10 tatlı kaşığı vermeye çalışıyorum.meyve hariç

yoğurdu 125 gramlık mama kavonozlarına kuruyorum mayalık kadarını ayırıyorum diğerlerini veriyorum.
çorba ve pureleride küçuk bir kasem var onda veriyorum.kaç kaşık hesaplamadım yarın dikkat edeyım yazarım.

canım merhaba,
bız 1 mayıstan ıtıbaren 2 numara aptamıl mama ya ve kahvaltıya gectık
kahvaltıyı dr umuz emel hanım su sekilde onerdı
bır kase ıcıne 3-4 bebe bıskuvısı suyla ezılır.ıcıne aptamıl mama ve
bebelac ballı tahıllı kahvaltılık mama ılave etmemı soyledı.
ıcıne ekstra olarak 1 kasık pekmez,1 saat suda beklemıs beyaz peynır ezılır ve katılır,
yarım yumurta sarısı ezılır ve bebege yedırılır.dr um ılk basta bebek reddedebılır.
o sebepten hemde alısması acısından az az yaparak arttırarak ver bu tarıf ettıklerımı dedı.
mesela ben yarım yumurta sarısı degılde ceyrek yumurta sarısı,2 bıskuvıyle basladım.
yurutecı ıcınse dr umuz ben kesınlıkle yurutece karsıyım dedı.
ama senın 2 tane cok yorabılırler senı kullanabılırsın dedı (kısıtlı)
sakın ve sakın 9.aydan once baslama kullanmaya dıye tembıh etti
cocukları erken yurutucez dıye bıssuru gelısım gerılıgıne davetıye cıkarılıyor dedı.ç..

cnm biz kahvaltıya başladık bir hafta olcak nerdeyse... dr muz sabahları bir kaşık labne peyniri, bıçağın ucuyla tereyağ, bir kaşık pekmez, ekmek içi, 3 ölçek hipp 2 biberon maması yumurta sarısı önerdi tabii önce azcık bi de bunların hepsi birden verilmicek 2şer gün arayla başlanacak alerjen olmasın die.
yürüteç.ler tavsiye edilmiyor cnm bacak kasları için iyi olmuyormuş ben almıcam yürüteç.
emeklesin yuvarlansın gerekirse ben tutar kolundan yürütürüm erkek bebeklere zararlı hem

ANNELER GÜNÜNÜZ KUTLU OLSUN opuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
a.s.a.s.a.s.a.s.a.s.​

haftasonu fırsatım olmadığından şimdi kutluyorum a.s​
hepimizin günükutlu olsun :)

ay anlamadım sadece bebeğe yaptığım çorbadan geri kalanına krema vekaşar koyup içtim bi de fındık ezmesi yedim ne bileyim noldu böyle birden? anlamadım valla. hala sızlıyor göğsüm....
ay inş birden çıkar bembeyaz ama daha var gibi anlamıyorum ki biri çıksa çakıcam davayı:)
kayısı ben vermedim daha biz genelde elma yiyoruz:) evde başka meyve yok bu aralr. ama kayısı şeftali vericez bi çıksalar.

mehaba kızlar nasılsınız sizlere bişey sorucam kızımın diş ti beyazlamış dişmi patlatıyor sizce patlatırsa ne kadar sürer...

bircan benm oğlanın da durumu aynı bilmiyorum ne zaman patlar ama hemşire patlamak üzre demişti bi de çok huysuzlanıyor ağzından sürekli salyalar akıyor ve 3 parmak da ağızda habire kaşıyor durduk yere ağlıyor allahım bi an önce çıksa bari. çok içim sızlıyor onu öyle gördükçe.... bu arada artık kimse gelmiyor bizim eski gedikliler yok maalesef

bircan inş cnm valla şüphe etmeye başladım bu karıların hepsi toplanıp bizden habersiz bi yere mi taşındılar topikçe acep biz yanlış yere mi yazıyoruz? face in var mı ordan bi baksan ne ediyo bu hatınla=?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…