2009 Kasm Anneleri

çokçok geçmiş olsun allah esirgemiş

sevindim canım bizde başlarda demir damlasından çok çektik ama şimdilerde bünyesi alışmaya başladı...

slm sevindg nasılsın,oğlun nasıl?bugun yapacağım yogurdu

iyiyim teşekkürler oğluşum iyi.bu gün doktora gittik.aşımızı yaptırdık bu arada kansızlık varmış birde d vitamini eksikliği.vitamin balık yağı verdi.400 grm almış.yorucu bir gündü canım.sen nasılsın bebişin nasıl sizde dün gitmiştiniz sanırım doktora.opuyorumnanaktan

maşallah bebişine guzel kılo almış bizim sıpalar. iyi yapmışsınız kan tahlili yaptırmakla önlem almak lazım.bir yerde okumuştum 5 aydan sonra bebeğin anne karnında depoladığı demir rezervleri boşalıyormuş diye.bizim tahliller 24'üne kaldı.aşıları oldu bebeğim,çok şukur ateşlenmeden atlattıkilosu iyi 450 gr almışta,boyu 0,5 cm uzamış ona taktım biraz.

sayende yoğurdu tutturdum, hani kalıp gibi derler ya oyle, olmuş evdekı yoğur ekşimiş babymix vardı onla mayaladım,tadıda iyi öğleden sonra vereceğimcokacimcoook

bizim boyu hiç uzamamış 68 cm takma kafana önümüzdeki ay uzar.bizde de oluyor öyle.
yoğurdu tutturduğuna sevindim tadıda çok güzel oluyor.afiyet olsun minişe...bizde ateşlenmeden atlattık rahattı bebeğim çok şükür.sen başka neler veriyorsun ek olarak

10.30 gibi meyve puresi veriyorum bu genelde elma oluyor son bir haftadır içine kendi yaptığım bebe biskuvisini rendeliyorum.aradada çeşit olması açısından organik meyve purelerinden veriyorum.(muz,portakal ,çilek yok armutlarda kimyasallar var.geriye bir tek elma kalıyor o yuzden kavonozlardan veriyorum ki farklı tatlara alışsın)
12.00 13.00 civarı çorba veriyorum uyanıksa uyuyorsa uyanınca veriyorum şimdiye kadar sebze çorbası verdim.bugun yayla çorbası yaptım onu vereceğim uyanınca.sebze çorbasında patates,havuç,kabak,pirinç yada bulgur yada irmik ,zeytın yağ ana malzemelerim.bunlara hergun değişik sebzelerden eklemeler yapıyorum(enginar,bezelya,taze fasulye şimdilik verdiklerim)
artık tavuk vermeye başlayacağım yarın tavuklu sebzelı bir pure yapacağim bir tarif buldum.
ikindide yoğurt veriyorum bazende pirinçli unlu muhalebi veriyorum( haftada 2 kez falan)
şimdilik bu kadar ek gıdalarımız onuların dışında istediği zaman emziriyorum.aralarda su veriyorum pek içmiyor.
kahvaltıya ve ete gelecek ay başlamayı düşünüyorum.

sen neler yapıyorsun

bende sabah 7 de annesütü veriyorum.sonra uyuyor 10 gibi kahvaltı(peynir,pekmez,cicibebe,arada yumurta)sonra öğlen çorba sonra yoğurt yatmadan öncede muhallebi aralarda meyve püresi.doktorumuz çorbalara kıyma ve kemik suyu ekle dedi bu gün ekledim bende.gecede anne sütü.gündüz emmek istemiyor genelde uyku sırasında emzirebiliyorum.senin bebeğin nasıl emme konusunda..zorla emziriyorum ben uyku anında verebiliyorum:ecrin_bebek:

1 2 dakikalığına bizim yatağın üstüne bırakmıştım oğlumu
tam ortasına
düştü ordan kafasıda peteğe çarpmış.
bundan 1 kaç gün öncede yolda ikiniz birden düşmüştük.
bu haftamız zor geçti

amaan cangum geçmiş olsun cnm... Allah koruyor yavrularımızı....

bu aralar müdavimlerden kimseyi göremiyorum topiğimizde... sanki terk edilmiş bölge gibiyiz... kendim,i kötü hissediyorum her bakışımda. eskiden ne güzel dolu dolu olurdu burası... hatta öyle ki arada kaynar sitem ederdik. hey gidi günler heyyy....

kızlar bebeğim çok hastaa dr bronşit dedi 5 gün oldu hala geçmedi..ilaçları vermek zulüm( balgamı var atamıyor..bildiğiniz bi çözüm var mı ((

Geçmiş olsun ....Allah korusun....

Birden boşaldı topic değil mi?Hoş ben uğrayamıyordum bayadır.Kızım iyice gece gündüzü karıştırmıştı bugün biraz dışarda gezdirip uyutmadık inşallah geceye döndüreceğiz tekrar uykuyu....

kızlar bebeğim çok hastaa dr bronşit dedi 5 gün oldu hala geçmedi..ilaçları vermek zulüm( balgamı var atamıyor..bildiğiniz bi çözüm var mı ((

Canım geçmiş olsun akut bronşit tanısı mı koymuş dr.Benim kızımda hasta olmuştu çok fazla olmadı allahtan ama artık babası ile uğraşa uğraşa vermek zorunda kaldık ilaçları.ılaç içmeyi hiç sevmedi....Balgamı var diye bi ilaç vermişti ayrıca balgam için dr. ben onu kullandım sana vermedi mi?

ay allah askına detaylı olarak nasıl mayaladın banada anlat bende yapayım ya

cok gecmıs olsun canım bızde yasadık onu
daha 2 aylıktı bronsıt baslangıcı dedı dr
dıger dr da ole dedı ılac werdı balgam sokucu wermıs atamadı bogulacak gıbı oldu allahım 3 gun hastanede yattık ne zordu
ınsallah tez zamanda ıyılesır kuzun

çok çok geçmiş olsun nazar değmiş size herhal

geçmişolsun

heyooo kızlarrr ilk anneler günümüz toptan kutlıu olsun daha nicelerini görürüz inş...

öptüm hepinizi....

bu arada biz de ilaç verirken bazen karıştırıyoruz elma suyuyla filan yoksa içmiyor sıpa:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…