brnde uye olmak isterim oğlum arkadaşlarıyla tanışsın:ecrin_bebek:
şekercik oğluna maşallah darısı bizimkinin başına.
sevin benim oğlumunda kakasının rengi damla kullanmaya başlayınca değişti.ek gıdalara da başladığımızdan beri hergun ayrı bir süpriz beni beklıyor:sinifsinif:
GÜNAYDIN facede kasım anneleri grubuna dün üye olmak istedim ama hala giriş yapamadım üye onayı bekliyo diyo yapamadımmı acaba
oyacım keşke şeker katmasaydın pekmez katsaydın onun yerine pek şeker vermemek lazımmış ilk yıl özellikle
geçmiş olsun kuzuna canım
ben face bilmiyorum bu arada soruna cevap veremem
kabıza bi de zeytinyağ diyorlar istersen bi çay kaşığı içir ya da çorbasına kat bi de poposunu zeytinyağına batırılmış pamukla siliyorlardı benim oğlan hiç kabız olmadı bilemiyorum ama kızlar öyle yapıyorlardı
öyle olduğunu bilmiyodum bende bendemi bi hata oldu yapamadım diye düşünüyordum bekleyelim bakalım yüce divanın kararı ne olcakCADIARZUslm canım oraya seçerek alıyolar kuruldan geçmen lazım büyük yüce divandankaydirigubbakcemile3
kızım çok fena kabız yavrum akşama kadar zorlanıyo nokta kadar bi şeyy anca çıkıyo biraz önce kayısı haşladım şeker kattım içirdim inşallah ii gelir
slm canım oraya seçerek alıyolar kuruldan geçmen lazım büyük yüce divandankaydirigubbakcemile3
slm canım oraya seçerek alıyolar kuruldan geçmen lazım büyük yüce divandankaydirigubbakcemile3
çok saçma seçerek almaları kimler var orada neye göre adam seçiyorlar anlamadım 2009 kasım annesi olmak yetmiyormu ne tür kriterlere sahip olmak gerekiyormuş sosyal statü falanmı önemli ayrıca seçen kim ????????seçen heyetin başı kim merak ettim doğrusu
bence seçerek alıyorlar lafı çok kırıcı......
çok saçma seçerek almaları kimler var orada neye göre adam seçiyorlar anlamadım 2009 kasım annesi olmak yetmiyormu ne tür kriterlere sahip olmak gerekiyormuş sosyal statü falanmı önemli ayrıca seçen kim ????????seçen heyetin başı kim merak ettim doğrusu
bence seçerek alıyorlar lafı çok kırıcı......
sevindg oğlumun çorbasına ilk defa sogan ve kıyma koydum ayrıca içinde pirinç ve kabak vardı.normaldı yaptığım çorbaları suzmuyorum iyice ezip vermıyorum.dunku çorbayıda oyle verdim yarısını içti sonra istemedi,kalanını suzdumde verdim.ne yapmak gerek acaba rondoda çeksem mı diye düşündüm.sen nasıl yapıyorsun
walla canım bende dün şehriyeli tavuk çorbası yaptım rondodan geçirdim afif pütürlü yedirdim çokta sevdi içinede az zeytinyağı koydum..bu günde kıymalı yapıp vereceğim ımarım onuda yer et yemesi çok önemli.kıymayı önce kavuruyorum sonra malzemeleri koyuyorum.ilk kez rondodan geçirdim genelde tel süzgeçten geçiriyordum ama kıyma pek geçmiyor kymayı seçiyorum ekliyorum ne bilem canım kafana göre yap bir gün öle bir gün böle büyütüp gideceğiz işte bu bebişleri..sağlıklı olsunlar yeter walla opuyorumnanaktan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?