2009 Kasm Anneleri

şekercik oğluna maşallah darısı bizimkinin başına.
sevin benim oğlumunda kakasının rengi damla kullanmaya başlayınca değişti.ek gıdalara da başladığımızdan beri hergun ayrı bir süpriz beni beklıyor:sinifsinif:

saol şekerim çok bıcırıklar yav....

demir kakayı değiştiriyo

ek gıdadan itibaren kokuyo da:) büyük insan gibi...

ya neden herkes face de yaaa ben kullanamıyorum face madem herkes orda neden buraya gelmiyolar mafoldumben

GÜNAYDIN facede kasım anneleri grubuna dün üye olmak istedim ama hala giriş yapamadım üye onayı bekliyo diyo yapamadımmı acaba

kızım çok fena kabız yavrum akşama kadar zorlanıyo nokta kadar bi şeyy anca çıkıyo biraz önce kayısı haşladım şeker kattım içirdim inşallah ii gelir

oyacım keşke şeker katmasaydın pekmez katsaydın onun yerine pek şeker vermemek lazımmış ilk yıl özellikle
geçmiş olsun kuzuna canım
ben face bilmiyorum bu arada soruna cevap veremem
kabıza bi de zeytinyağ diyorlar istersen bi çay kaşığı içir ya da çorbasına kat bi de poposunu zeytinyağına batırılmış pamukla siliyorlardı benim oğlan hiç kabız olmadı bilemiyorum ama kızlar öyle yapıyorlardı

canım biliyorum şeker ii değil ama benim kız ekşi şeyleri hiç sevmiyo illaki ağzına yediği şey tatlı gelecek bazen yoğurdu bile şeker katarak yediriyorum poposuna zeytinyağı sürüyorum kabızlık bebeklerde çok zor onunla beraber bende bi hoş oluyorum o çıkarana kadar onun yerine benden çıksa daha ii diyom kaydirigubbakcemile3 Allah şifasını verir inşallah

kızım çok fena kabız yavrum akşama kadar zorlanıyo nokta kadar bi şeyy anca çıkıyo biraz önce kayısı haşladım şeker kattım içirdim inşallah ii gelir

bende demir damlasına başladıktan sonra kabız oldu bebeğim.doktorumu aradım bana gliserin k diye fitil var bütün olarak onu koy dedi birde dopalak diye bir şurup verdi kabızlığı geçene kadar kullan dedi.istersen şurup kullanma ama zorlandığı zaman fitil koy rahatlasın bebeğin boşaltsın iyice.sonrada sıcak su pamuk masaj yap poposuna ayrıca taze kayısıyı ezip içine saf seytinyağı ekle ver.iyi geldi benim oğluşuma.fitili dene rahatlasın bebişin...

oyacım geçmiş olsun canım ek gıdaya geçince bizde yasadık aynı şeyi.şimdi çorbalarına zeytın yağ koyuyorum.birde muz verdiğimde orta kkısmını çıkartıp kayısıyla karıştırarak veriyorum.

slm canım oraya seçerek alıyolar kuruldan geçmen lazım büyük yüce divandankaydirigubbakcemile3

çok saçma seçerek almaları kimler var orada neye göre adam seçiyorlar anlamadım 2009 kasım annesi olmak yetmiyormu ne tür kriterlere sahip olmak gerekiyormuş sosyal statü falanmı önemli ayrıca seçen kim ????????seçen heyetin başı kim merak ettim doğrusu
bence seçerek alıyorlar lafı çok kırıcı......

kesinlikle katılıyorum sanırım ordaki arkadaşlar burda tanışmışlar bir grup olmuşlar başkalarınıda istemiyorlar aralarında.

sevindg oğlumun çorbasına ilk defa sogan ve kıyma koydum ayrıca içinde pirinç ve kabak vardı.normaldı yaptığım çorbaları suzmuyorum iyice ezip vermıyorum.dunku çorbayıda oyle verdim yarısını içti sonra istemedi,kalanını suzdumde verdim.ne yapmak gerek acaba rondoda çeksem mı diye düşündüm.sen nasıl yapıyorsun

canım ben kırmak istemedim o lafı o vatandaşlara atıfta bulunarak söledim kinayede bulundum ism vermeyeyim canım ben şimdi ama özgenin kurduğu kk kasım anneleri değil 2009 kasım anneleri kurucusuda belli ben yokum orda kendi irademle aslında eleştirmekle yanlış yapıorum belki ama gerçekten guruplaşmak hoş değil ... burası bana yetiyor kızlar boşverin gelen ağam giden paşam çünki orjinal toplanma yerimiz burası çakmaları boşverin özgemin yeri hariç:)))

walla canım bende dün şehriyeli tavuk çorbası yaptım rondodan geçirdim afif pütürlü yedirdim çokta sevdi içinede az zeytinyağı koydum..bu günde kıymalı yapıp vereceğim ımarım onuda yer et yemesi çok önemli.kıymayı önce kavuruyorum sonra malzemeleri koyuyorum.ilk kez rondodan geçirdim genelde tel süzgeçten geçiriyordum ama kıyma pek geçmiyor kymayı seçiyorum ekliyorum ne bilem canım kafana göre yap bir gün öle bir gün böle büyütüp gideceğiz işte bu bebişleri..sağlıklı olsunlar yeter walla opuyorumnanaktan

bende tavuklu çorbasını aynı seninki gibi verdim sevdide.kıyma ezilmiyorda biraz zorlandı ondan sordum,teşekurler opuyorumnanaktan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…