- 15 Şubat 2009
- 5.048
- 40
- 683
bılerek kırmızı yaptım..özgenın kurdugu kasım anaları herkese acıktı ıcınde fıtne fesatlıkta yoktu..kişisel kaygıda tasımıyordu..ama gereksız bı ıkı kısı abuk subuk ıslerle ınsanların canını sıktı.!!ben gruplasmadan geyıge warmısınız dıye bı topık actım o zamanlar burada geyık yapılmıyormu dıye konusanlar sımdılerde gercekten ruplasan o bı takım ınsanların actıgı topıkte geyık yapıyor..ben bu gruplasmayı en basından fark ettım soledım pek ınanan olmadı ama hersey sımdı daha net secılıyor.. yanı demek ıstedıgım tanımadıkları kısılere kın gudmeler zawallı bı dawranıs olarak gelıyo bana...bu topıkde olacagız yıne zaman buldukca...:lepi:canım ben kırmak istemedim o lafı o vatandaşlara atıfta bulunarak söledim kinayede bulundum ism vermeyeyim canım ben şimdi ama özgenin kurduğu kk kasım anneleri değil 2009 kasım anneleri kurucusuda belli ben yokum orda kendi irademle aslında eleştirmekle yanlış yapıorum belki ama gerçekten guruplaşmak hoş değil ... burası bana yetiyor kızlar boşverin gelen ağam giden paşam çünki orjinal toplanma yerimiz burası çakmaları boşverin özgemin yeri hariç:)))
he kuzum sen zaten olanları bılıyosunslm kızlar bende kasım annesiyim ve bu topiği doğumdan sonra keşfettim başta herşey güzeldi sonra face taşındık sonra facede yeni bir gurup kuruldu inanın hiçbişey anlamadım sebebinide açıkladılar bana pek hoş gelmedi artık buraya bile takılmaz oldum aslında burdaki sohbet gayet güzeldi guruplaşma dağıttı
neyse zaten hem iş hemde oğlumun ek gıdaya başlaması vs zaten vaktim kalmıyo arada gelsemde ancak okumaya vaktim oluyo öpüyorum hepinizin bebişlerini
boşverin gitsin kafaya takmaya gerek yok kabul etmeyende etmesin
aslınd aolanlarda degıl sadece bı kıskanclık cekememezlık we boşluk içindekı bı takım ınsanların kucuk hesapları ıste...neyse hepımızın zamanı bebeklerle gecıyor zaten takmaya degmez
bı tane kasım annelerı wqardı basta ozgenın kurduguözgenin grubu dağıldı mı yoksa kız mevzey ben bi ara ordaydım ama sonra faceyi iptal ettim kociş kıskançlık yaptı:)
yok canım dağılmadı kk 2009 devam ediyor yanlız 2009 kasım anaları diye grup kurdular oraya istemediklerini almıyolar( akılları sıra taraf oldular) çoğu kişide oraya kaymış özgenin de işleri var bu sıra ve net kesikmiş o yüzden aktif değil... kocişin kıskançlık yapması isabet olmuş yoksa sende gıcık olur dururdun olanlara şahsen ben keşke arkadaşlarımı seçebilseydim durup duruken trip yapanlara gıcık oluyorum birinin çocuğunun resmine diğeri laf eder öteki laf sokar anlamadım gitti kadın milletinin olduğu yer karışmadan dururmu erkekler olsa ne kanki olurlardı hep hasetlik hep kıskançlık aman buradaki tat hiçbir yerde yok mutlaka buraya uğranılıo çünki ortak noktamız var kasım anneleriyiz
ıkıncını amacı bellı degılmı
dedıkodu dedıkodu dedıkodu!!!!!!
su an ben ozgenın kurdugu gruptada degılım ama farklı bı sebepten degılım cıktım bı cok kısıyıde sıldım ozel kaygılarla degıl aynen esımın kararıyla
ama derın detaylar da burda solemek yersız özgenın grubu ılk kurulan grup sevdıng senın grubuna da katıldım ama her an kacabılırım cunku gercekten zaman olmuyo umarım ordada atısma olmaz kacmamız gerekmezhihoyyythihoyyyt
ettık gıttı kuzummbende katılıyorum bu yeni gruba kabul ederseniz sevinirim