2009 Kasm Anneleri

bılerek kırmızı yaptım..özgenın kurdugu kasım anaları herkese acıktı ıcınde fıtne fesatlıkta yoktu..kişisel kaygıda tasımıyordu..ama gereksız bı ıkı kısı abuk subuk ıslerle ınsanların canını sıktı.!!ben gruplasmadan geyıge warmısınız dıye bı topık actım o zamanlar burada geyık yapılmıyormu dıye konusanlar sımdılerde gercekten ruplasan o bı takım ınsanların actıgı topıkte geyık yapıyor..ben bu gruplasmayı en basından fark ettım soledım pek ınanan olmadı ama hersey sımdı daha net secılıyor.. yanı demek ıstedıgım tanımadıkları kısılere kın gudmeler zawallı bı dawranıs olarak gelıyo bana...bu topıkde olacagız yıne zaman buldukca...:lepi:

he kuzum sen zaten olanları bılıyosun
aslınd aolanlarda degıl sadece bı kıskanclık cekememezlık we boşluk içindekı bı takım ınsanların kucuk hesapları ıste...neyse hepımızın zamanı bebeklerle gecıyor zaten takmaya degmez

bu arada faceden sıldıgım bellı baslı hıc bı sorun yasamadıgım kısılerden ozur dılerım onlar kendını bılır
gecerlı sebepler wardı
herkesı optum we kactım

kızlar merhaba bende arada girenlerdenim ama çok şeyler öğrendim sizlerden şu face olayını anlamadım yanlız (kızlar benim kızım sürekli kabız yani hep fitille yaptırıyoruz zeytin yağı içiriyorum ne bileyim günde 1 kez kayısı yediriyorum ama ne yapsak olmuyo 6 ay sadece anne sütü verdim yeni geçtik ek gıdaya ondan olabilir mi acaba ve siz neler yapıyosunuz kabızlık için şimdiden tşk hepinizi öptüm..

slm canım yeni geçtiysen vede kan ilacı kullanıyosan olur mutlaka yemeklerinin içine zeytinyağı kat benimkinde de oluyodu şimdi azaldı kan ilacı yaptı bizimkini muz yiyosa oda yapar yavaş yavaş oda alışır düzene girer gabızlığı merak etme

cnm ben de eklicem kıyma ama çıkıp da alamadık bi türlü. olsun ben gene d ekarıştırıyorum sebzeleri o zaman bikaç sebzeyi aynı anda yiyor zaten bikaç kaşık anca yediği için aynı anda bikaç farklı vitamin alsın bari diyorum. bıktı zaten artık kaç gündür tarhana ve yoğurtlu pirinç çornası yapıyorum onları daha çok sevdi:) ama tarhanaya sebze katıcam bugün:)))hehe mecbur yicekkkk

slm cnm benşu face grubunu anlamadım biz burda tanıştık zor günlerimizde birbirimize destek oldu bu ayrılık niye şimdi kimse kimseyi gerçekte tanımıyor ki kimsenin menfaatine bi durum yok ortada biz anne olarak destek çıkıyoruz burda birbirimize. bak üzüldüm şimdi hem de çok. cnm gel biz hala burdayız eskisi gibiyiz burası boşalınca acayip oldum zzaten.
heee niye öyle kız... ayy anlamıyorum ben bu hatunları ne gerek var özgenin grup vardı ikinciye ne gerek var... cnm özgemi de özledi,m çok. demek ondan gelemiyo. valla gıcık olurdum ben ayrılığı hiç sevmem bi işe beraber başladık dimi beraber bitircez mecburiyet olmadıkça aynen cnm ne tribi bu. alla alla herkesin bebeği dünya güzeli kime ne laf ediyolar ayıp valla
ben de seviyorum bu topiği bi kere buraya vefa borcum var benim ne zaman sıkıntıya düşsem hep burda rahatladım sizinle...
arkadaşlar bende facede grup kurdum herkese açık bebişlerinizin resmini ekleyebilir sohbet edebilir paylaşımlarınızı daha rahat yapabilirsiniz...hepinizi bekliyorum grup adı (2009 kasım anneleri merhaba)
cnm face im olsa bi kocişime sorayım bakiim :) ne dicek:))))))))
kız ben özledim senin yaramazı:)

bu gün türkiyeye geliyoruz oğluşumla çoook mutluyumm memleketimi çoook özledim.....uzun süredir girmiyodum ogluşum hastalandı 4 gün hastanede kaldık çok zor bir dönemden geçtik .....sizleri okuyodum epeydir ama yazmaya fırsatım olmuyo pek...............

Geçmiş olsun canım .İyi yolculuklar canım.

ayy cnm hayırlı yolculuklarrr
miniğe de gçemiş olsunnnn

merhaba arkadaşlar bende uzun süredir giremeyenlerdenim nevarneyok ansıl gidiyor hayat bebeklerimiz epey büyüdü onlarla birlikte sorunlarıda büyüyo ama bunlar güzel şeyler Rabbim tüm annelereiimize kolaylık versim Allah yar ve yardımcımız olsun

DUALARINIZI ıSTıYORUM YAVRUM ıÇıN ARKADAŞLAR
geçmeyen idrar yolu enfeksiyonumuz yüzüünden yavrum bri çok teste maruz kalacak...zor günler atlatıyorum ...Böbrek reflüsü denen bişeyden süpheleniyorlar dua edin nolur yavrum iyileşsin sonuçlar temiz çıksın ağlamaktan yazamadım bile

canım allah yardımcınız olsun.İnşallah biran önce atlatır minnoşun.Merak etme bebekler çok dayanıklılar ,annesini daha fazla üzmeden atlatacaktır.Çok geçmiş olsun.

arkadaşlar oğlum desteksiz oturmaya başladı 6 ay+1 haftasında.Ancak yere yüzükoyun yatırdığımda sırtüstü dönemiyor.Ancak yarım dönüyor ama maşallah yatağında tamtur atıyor .Yani ,gece kalkıp baktığımda muhakkak ayak kısmında yatarken buluyorum ayrıca deli gibi üzerini açıyor .çocuk mışıl mışıl uyuyor gece ,ben ise saat başı gidip odasında üzerini örtüyorum.

Arkadaşlar süt müt kalmadı bende.Meb. bakanı sağolsun...Bi sıkıntıyla gitti.Denemediğim şey kalmadı süt artırıcı çay,çemen,rezene vs. ama bir gün boyunca sağınca en fazla iki göğüsten 10 ml çıkıyo...Su desen hak getire ...Bebeğim zaten emmeyi bıraktı ek gıdaya geçince ...Ben de makine ile sağıyordum sağmasam mı artık bu saatten sonra değişir mi durum.Sadece tam anlamıyla 4 ay emdi.1 ayda mama ile takviyeli....Keşke daha uzun süre emzirebilseydim... :çok üzgünüm:

Son düzenleme:

eczanelerde vitamalt denen bir malt içeceği var.Doktorum bana günde 1 tane öneriyordu süt yapması açısından süper tavsiye ederim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…