slm canım oraya seçerek alıyolar kuruldan geçmen lazım büyük yüce divandankaydirigubbakcemile3
ee onaylansın ama cnm bu ne böle istemiolarsa da sölesinler madem iptal edim. pazar felan üye olmak için başvurdum hala onay beklio. cnm sıkıldı ama
cnm pekmezi denesene benimki bayıldı pekmeze dut daha iyiymiş galiba. ben şimdilik üzüm veriyorum da duta daha geçmedim bakalımcanım biliyorum şeker ii değil ama benim kız ekşi şeyleri hiç sevmiyo illaki ağzına yediği şey tatlı gelecek bazen yoğurdu bile şeker katarak yediriyorum poposuna zeytinyağı sürüyorum kabızlık bebeklerde çok zor onunla beraber bende bi hoş oluyorum o çıkarana kadar onun yerine benden çıksa daha ii diyom kaydirigubbakcemile3 Allah şifasını verir inşallah
özgenin grubu dağıldı mı yoksa kız mevzey ben bi ara ordaydım ama sonra faceyi iptal ettim kociş kıskançlık yaptı:)canım ben kırmak istemedim o lafı o vatandaşlara atıfta bulunarak söledim kinayede bulundum ism vermeyeyim canım ben şimdi ama özgenin kurduğu kk kasım anneleri değil 2009 kasım anneleri kurucusuda belli ben yokum orda kendi irademle aslında eleştirmekle yanlış yapıorum belki ama gerçekten guruplaşmak hoş değil ... burası bana yetiyor kızlar boşverin gelen ağam giden paşam çünki orjinal toplanma yerimiz burası çakmaları boşverin özgemin yeri hariç:)))
walla canım bende dün şehriyeli tavuk çorbası yaptım rondodan geçirdim afif pütürlü yedirdim çokta sevdi içinede az zeytinyağı koydum..bu günde kıymalı yapıp vereceğim ımarım onuda yer et yemesi çok önemli.kıymayı önce kavuruyorum sonra malzemeleri koyuyorum.ilk kez rondodan geçirdim genelde tel süzgeçten geçiriyordum ama kıyma pek geçmiyor kymayı seçiyorum ekliyorum ne bilem canım kafana göre yap bir gün öle bir gün böle büyütüp gideceğiz işte bu bebişleri..sağlıklı olsunlar yeter walla opuyorumnanaktan
cnm pekmezi denesene benimki bayıldı pekmeze dut daha iyiymiş galiba. ben şimdilik üzüm veriyorum da duta daha geçmedim bakalım
cnm ya Allah kolaylık versin
özgenin grubu dağıldı mı yoksa kız mevzey ben bi ara ordaydım ama sonra faceyi iptal ettim kociş kıskançlık yaptı:)
ben daha vermedim ya kıyma da tavuk da aslında vermem lazım....[/Q
doktorumuz ekle dedi çorbalarına bende artık veriyorum. kadir tuğcu diyorya et ve süt verin
sebze çorbalarını yemek bilmeyen kişilere veriyorum evde pişen et yemeklerinden yedirin diyor okumuşsundur sende bebğinin çorbalarına ekle tatsız sebze çorbasından eminim bıkmıştır..
çok saçma seçerek almaları kimler var orada neye göre adam seçiyorlar anlamadım 2009 kasım annesi olmak yetmiyormu ne tür kriterlere sahip olmak gerekiyormuş sosyal statü falanmı önemli ayrıca seçen kim ????????seçen heyetin başı kim merak ettim doğrusu
bence seçerek alıyorlar lafı çok kırıcı......
kesinlikle katılıyorum sanırım ordaki arkadaşlar burda tanışmışlar bir grup olmuşlar başkalarınıda istemiyorlar aralarında.
canım hiç canını sıkma bende yuce divandan geçemedim ,ekim annelerine gel facade onların kapıları herkese açık:ecrin_bebek:
özgenin grubu dağıldı mı yoksa kız mevzey ben bi ara ordaydım ama sonra faceyi iptal ettim kociş kıskançlık yaptı:)
yok canım dağılmadı kk 2009 devam ediyor yanlız 2009 kasım anaları diye grup kurdular oraya istemediklerini almıyolar( akılları sıra taraf oldular) çoğu kişide oraya kaymış özgenin de işleri var bu sıra ve net kesikmiş o yüzden aktif değil... kocişin kıskançlık yapması isabet olmuş yoksa sende gıcık olur dururdun olanlara şahsen ben keşke arkadaşlarımı seçebilseydim durup duruken trip yapanlara gıcık oluyorum birinin çocuğunun resmine diğeri laf eder öteki laf sokar anlamadım gitti kadın milletinin olduğu yer karışmadan dururmu erkekler olsa ne kanki olurlardı hep hasetlik hep kıskançlık aman buradaki tat hiçbir yerde yok mutlaka buraya uğranılıo çünki ortak noktamız var kasım anneleriyiz
canım hiç canını sıkma bende yuce divandan geçemedim ,ekim annelerine gel facade onların kapıları herkese açık:ecrin_bebek:
ee onaylansın ama cnm bu ne böle istemiolarsa da sölesinler madem iptal edim. pazar felan üye olmak için başvurdum hala onay beklio. cnm sıkıldı ama
bu ne grup murup yaww allah allah sonuçta kasım anasıyız bende katılayım demiştim ama o zman geriisteğimi çekeyim bari şimdi hangi grubun içine düşeceğimizi nerden bişeyim zaten topiğe sonradan katıldım buradaki paylaşımıda seviyorum buda burdaki anacık ve kuzucuklarınaopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
arkadaşlar bende facede grup kurdum herkese açık bebişlerinizin resmini ekleyebilir sohbet edebilir paylaşımlarınızı daha rahat yapabilirsiniz...hepinizi bekliyorum grup adı (2009 kasım anneleri merhaba)
ben katılıyorum canım hemen zemuszemus
teşekkürler canım bebğinin resimlerini bekliyorum eklersen sevinirimopuyorumnanaktan
arkadaşlar bende facede grup kurdum herkese açık bebişlerinizin resmini ekleyebilir sohbet edebilir paylaşımlarınızı daha rahat yapabilirsiniz...hepinizi bekliyorum grup adı (2009 kasım anneleri merhaba)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?