2009 Kasm Anneleri

ee onaylansın ama cnm bu ne böle istemiolarsa da sölesinler madem iptal edim. pazar felan üye olmak için başvurdum hala onay beklio. cnm sıkıldı ama

canım hiç canını sıkma bende yuce divandan geçemedim ,ekim annelerine gel facade onların kapıları herkese açık:ecrin_bebek:

cnm pekmezi denesene benimki bayıldı pekmeze dut daha iyiymiş galiba. ben şimdilik üzüm veriyorum da duta daha geçmedim bakalım
cnm ya Allah kolaylık versin

özgenin grubu dağıldı mı yoksa kız mevzey ben bi ara ordaydım ama sonra faceyi iptal ettim kociş kıskançlık yaptı:)

ben daha vermedim ya kıyma da tavuk da aslında vermem lazım....

kesinlikle katılıyorum sanırım ordaki arkadaşlar burda tanışmışlar bir grup olmuşlar başkalarınıda istemiyorlar aralarında.

canım hiç canını sıkma bende yuce divandan geçemedim ,ekim annelerine gel facade onların kapıları herkese açık:ecrin_bebek:

slm kızlar bende kasım annesiyim ve bu topiği doğumdan sonra keşfettim başta herşey güzeldi sonra face taşındık sonra facede yeni bir gurup kuruldu inanın hiçbişey anlamadım sebebinide açıkladılar bana pek hoş gelmedi artık buraya bile takılmaz oldum aslında burdaki sohbet gayet güzeldi guruplaşma dağıttı herşeyi
neyse zaten hem iş hemde oğlumun ek gıdaya başlaması vs zaten vaktim kalmıyo arada gelsemde ancak okumaya vaktim oluyo öpüyorum hepinizin bebişlerini
boşverin gitsin kafaya takmaya gerek yok kabul etmeyende etmesin

bu ne grup murup yaww allah allah sonuçta kasım anasıyız bende katılayım demiştim ama o zman geriisteğimi çekeyim bari şimdi hangi grubun içine düşeceğimizi nerden bişeyim zaten topiğe sonradan katıldım buradaki paylaşımıda seviyorum buda burdaki anacık ve kuzucuklarınaopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

arkadaşlar bende facede grup kurdum herkese açık bebişlerinizin resmini ekleyebilir sohbet edebilir paylaşımlarınızı daha rahat yapabilirsiniz...hepinizi bekliyorum grup adı (2009 kasım anneleri merhaba)

günaydın
facede işler karışık sanırım valla ben buraya bile zor giriyorum ilk burda tanışıldı isteyen buraya gelsin istemeyenin keyfi bilir işten arada girebiliyorum evde zaten oğluşum varken nete vakit ayıramam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…